Önkéntes pénztárak: be kell menned

2014-12-11
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Rájöttek a döntéshozók, hogy nyitva hagytak egy kaput a terroristák és a pénzmosó maffiózók előtt: az önkéntes pénztárak nyitásánál nem (feltétlen) volt személyes beazonosítás.

Ezért nehogy valaki egészségpénztárokon keresztül mossa tisztára az elcsalt ezermilliárd áfát, előírták a pénztáraknak visszamenőlegesen a beazonosítást.

Ennek türelmi ideje fog lejárni január elsején.

Ha nem mész be a pénztáradhoz személyesen(!!) az irataiddal, akkor január elsejétől nem fogod tudni használni a pénztári kártyádat és kifizetést sem kérhetsz. (Kivéve, ha 2013 júliusa után nyitottál számlát.)

Ezért érdemes felkeresni a pénztárad hozzád legközelebb eső kirendeltségét és személyesen megjelenned. (Megbízott, faxon beküldött másolat, stb. nem jó! Ez a lényege a személyes azonosításnak.) A weboldalukról nézd ki a nyitva tartást és a pontos címet.

Semmi nem történik, ha elmulasztod a határidőt, de a pénzedhez nem fogsz hozzáférni addig, amíg ezt meg nem teszed.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram