Pénzügyi tudatosság stratégia

2018-03-19
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Egy érdekes tanulmány és cselekvési terv bukkant fel két hete a kormany.hu oldalon, ami az ország lakosainak pénzügyi tudatosságát igyekszik fejleszteni. A dokumentumot itt tudod elolvasni.

Jól összeszedett előterjesztés, drukkoljunk, hogy minél több minden meg is valósuljon belőle, illetve a jó szándékú elképzelések el is jussanak a lakossághoz.

Ma is van ismeretterjesztő weboldala az MNB-nek és van országos pénzügyi tanácsadó hálózat is, de meglepődnék, ha az emberek 2%-ánál több tudna a létezésükről. (Szerintem még a blog olvasói sem feltétlen tudnak ezekről a lehetőségről.) A témába vágó szórólapok is már sok helyen elérhetőek, de kevés embert láttam, hogy olvasgatná. Sajnos nem könnyű az embereket rávenni arra, hogy olyanokat olvassanak, amire nagy szükségük lenne, de még arról sem tudnak, hogy szükségük lenne rá.

Igyekszem majd figyelemmel kísérni az eseményeket és írni róla, ha van valami konkrétum. (Ebben te is tudsz segíteni, ha jön veled szembe valami hír a témáról.)

 

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram