Raiffeisen számlavezetés: most ajándék okostelefonnal

2014-10-28
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A Raiffeisen akcióba kezdett, hogy új ügyfeleket szerezzen. Az új bankszámlát nyitó ügyfelek az év végéig egy Nokia Lumia 530-as telefont kapnak ajándékba, ha Díjnullázó Plusz számlacsomagot nyitnak (akció leírása itt).  A számláról már írtam itt, nem rossz csomag, bár nem is ingyenes.

Amit vegyünk észre, hogy az akció feltétele 150 ezer forintnyi munkabér egyösszegű utaltatása, míg maga a számlacsomag megengedi az összeg két részletben történő utalását. (Kondíciós lista)

Ami nem nyilvános, a Prémium Gold számlát nyitó ügyfelek is kapnak ilyen telefont. A Prémium Gold számláról már írtam itt. A lényege, ha 280 ezer forint felett keresel, egy jó választás, mert tényleg minden ingyen van. (Ha ez a bekezdés eltűnik pár órán belül, akkor nem tetszett valakinek, hogy leírtam a blogban egy nem nyilvános ajánlatot. :))

Update: fenn van a honlapon is, egy 38 oldalas pdf utolsó lapján eldugva . Úgyhogy nyugodtan mehetsz a fiókba, ha ilyen számlát szeretnél.

Maga a telefon nem egy atomreaktor, de négymagos, két SIM kártyás, bár elég low-end telefon. Ha eladod 25 ezerért (30 ezer a MediaMarktban), már jó vagy a bankköltségekkel legalább egy egész évig, ha Prémium Gold számlát kérsz, akkor meg talált pénz ez. Vagy ha eszedbe jut, hogy itt a karácsony, akkor jó hír, hogy még karácsony előtt kiszállítják, ha december 10-ig teljesíted a munkabér beutalását. (Sajnos valamiért csak a szürke színben lehet kérni a telefont a leírás szerint, ezzel kalkulálj, ha ajándékba szánod. Berakom a fotóját, lásd milyen telefon.)

Nokia-Lumia-530-Dual-SIM-hero-2-jpg

Arról semmilyen leírást nem találtam, hogy van-e valami retorziója, ha X hónapon belül lemondod a számládat. (Update: éven belüli megszüntetés esetén számlazárási díjat kell fizetni.)

Nyilván a CITI-től távozó ügyfelek a célközönsége az akciónak, de ha jónak tartod a lehetőséget, miért ne használnád ki te is.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram