Rezsicsökkentett tűzifa vásárlási lehetőség

2022-09-18
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Megjelent a kormány közleménye a kedvezményes árú tűzifa-vételi lehetőségről, amit itt lehet elolvasni.

A keménylombos fák erdészeti köbméter ára (ez 1,7 normál köbmétert jelent, de mivel a fa kerek és nem szögletes, ezért ez a mennyiség nettó egy köbméter fát jelent) 30 ezer forint, a lágyaké 19 ezer forint, háztartásonként 10 köbméter vásárolható. (Az erdészeti tűzifa egyméteresre vágott, nem hasított és nem aprított fát jelent, erről jobb, ha tudsz.)

Ez nagyon jó ár a mostani piaci árak mellett, a dolog egyetlen szépséghibája, hogy a szállítást a vevőnek kell intéznie. (De ezzel együtt is jó az ár.)

(Kíváncsi leszek, mennyien fognak olyanok vásárolni, akiknek kéményük sincs, csak haszonnal akarják majd továbbadni. 🙂 Nem tudom, lakótelepi lakcímre szóló lakcímkártya kizáró tényező lesz-e.)

Részletek a fenti linken, beleértve a listát is, hogy melyik település melyik állami erdőgazdasághoz tartozik. (A lista megyei bontású, nem abc sorrendben vannak a települések.)

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram