Statisztika

2014-09-23
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Időről- időre megkeresnek reklámügynökségek, hogy adjak árajánlatot az oldalon való hirdetésre. Mivel nincsenek reklámok (leszámítva a bankmonitort, a két oldalt futó izéért meg nem kapok pénzt, ismerős jön majd egy szívességgel érte), így árlista sincs.

Általában nem sikerül megegyeznünk, mert hülyén nézne ki az oldalon egy hitelkártya hirdetés, vagy "most vegyél fel személyi kölcsönt, mert olcsó" kampány, egyébként is havi pár tízezerért nem csúfítom el az oldalt.  (Volna olyan termék, amivel tudnék közösséget vállalni és volna az a pénz, de eddig még ilyen ajánlat nem talált meg.)

Ez csak azért érdekes most, mert kértek látogatottsági adatokat és arra gondoltam, titeket is érdekelhet, mennyien olvassák a blogot, úgyhogy itt az elmúlt hónap adatai: 91 ezer személy 165 ezer alkalommal 280 ezer cikket olvasott el.

stati

Na szóval, itt tartunk most. A kezdeti napi 25 látogatóhoz képest szép fejlődés, de van még hová nőni. Remélem, hamarosan sikerül duplázni az olvasottságot. 🙂

Addig maradjatok továbbra is hűséges olvasók.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram