Elindult a Kiszámoló kuponoldala!

Az Egyesült Államokban hatalmas hagyománya van a kuponos vásárlásoknak és most még véletlenül sem azokra a kuponokra gondolok, ahol háromszorosan túlárazott szolgáltatásokat féláron hirdetnek az úgynevezett kuponos oldalak, vagy a szezonbeli hétvégi árakból engednek a hotelek novemberben hét közben.

A rendes kuponokkal egy vagyont lehet megtakarítani, ahol rendes cégek vagy áruházláncok a rendes termékeik árából egy-egy napra vagy hétre engednek 20-50%-ot, akár hagyományos, akár online vásárlás esetén.

Idehaza is sok ilyen kupon van, csak ember legyen a talpán, aki figyelni tudja ezeket és feliratkozik száz facebook oldalra a Drogerie Markttól az Árkád oldaláig. Pedig gyakoriak a 20-40%-os kuponok is.

Arra gondoltam, mi emberek vagyunk a talpunkon, havi 90-100 ezer olvasó össze tudja dobni ezeket a híreket, amit egy külön oldalon összegyűjtünk.

(Bár vannak hasonló próbálkozások, de vagy nem frissülnek, vagy érdektelenek, vagy tele vannak fizetős reklámokkal.)

Nem akarok csak Budapestre szorítkozni, jöhetnek (sőt jöjjenek) vidéki ajánlatok is. Ha tudsz jó akcióról, vagy szórólapon kaptál online kuponkódot és szerinted mást is érdekelhet, írj egy hozzászólást az új oldalra.

Áruházláncok, ruhaüzletek, drogéria, hiperek, de akár biztosítók, bankok, gyógyszertár-láncok, komoly akármilyen cégek ajánlata is jöhet.

Elkezdődött a nagy őszi leértékelés az Arénában? Erről is írj egy üzenetet. Egy hétig féláron kaphatóak az LG klímák a szezon után? Hátha mást is érdekel.

Egy szó, mint száz, elindult a Kiszámoló kupon és akciós gyüjtőoldala, ami remélem sikeres lesz és egy helyen gyorsan megtalálod az összes akciót, amire mindig is kíváncsi voltál.

Fantáziadús ajándékutalványt kaptál születésnapodra? Eladnád kicsit olcsóbban? Úgyis a MediaMarktban vásárolnál, spórolnál egy utalvánnyal? Csere-bere rovat is található az oldalon.

Kattintás után már olvashatod is az eddigi ajánlatokat és meg is oszthatod az általad ismerteket: Kiszámoló Kupon oldal.

(Az önreklámok várható megjelenése miatt moderáció lesz az ajánlatokban.)

Share

30 hozzászólás

 • anvegh
  Üdv,

  van már ilyen oldal:

 • preocupada
  tök jó ötlet 🙂
 • Kiszamolo
  Erről beszéltem, hogy ennek 99%-a álakció és fizetett reklám, meg hotelszoba, a szokásos gagyi “kuponos” oldal.
 • anvegh
  akkor valamit félre értettem, sorry 🙂
 • kridli
  Nekem nem teljesen világos, hogy hova kellene üzenetet írni. Ha jól látom, az is egy ugyanilyen felület, a post-ok alá lehet kommentelni, a post-okat pedig Te írod. Vagy amit valaki kommentel, és arra érdemesnek találod, azt kiemeled külön post-ba?
 • Kiszamolo
  Kridli igen. De majd csinálok egy külön beküldős aloldalt is.
 • Mugerin
  No és ezt ki fogja adminisztrálni? Mert van tapasztalatom ilyen téren.

  Napi 5 perc fix kötelezettség is idegörlő lesz pár hónap után. Ezt még el lehet viselni, ha az embernek ez anyagi érdeke, de pusztán a reklámértéke miatt csinálni már kvázi jótékonykodásnak számít.
  Ha kevés kupont küldenek be, akkor azért van sok munka, hogy felhajts legalább annyit, amennyivel nemhalott az oldal. Ha sok van, akkor előbb örülsz, majd rájössz, hogy sok munka mindet felpakolni.

  Valami közösségi megoldással lenne igazán jó egy ilyen oldal.

 • Toth Istvan
  Szia,

  Kaptam egy hírlevelet, amiben van kupon és kedvezmény is. Hogy tudom azt megosztani veletek? Küldjem el neked emailen?

  Köszi

 • Kiszamolo
  Küld mailben kiszamolo kukac Gmail pont com
 • Barna
  és itt mitől nem lesz álreklám egy-egy ilyen “akció” beküldés?
  ha csak 3ezer ember küld be ilyet a 100ezer olvasóból, akkor te átnézed mindegyiket és leellenőrzöd, hogy valós az akció?

  ennyire sok időd van? 🙂

 • Oscee
  anvegh, a KuponVilag es tarsai inkabb a teleshop online ujjaszuletesei, tobbsegeben tularazott kacatok/szolgaltatasok hirdetofeluletei.
 • jurta
  Az ilyesmi ma már közösségi rendszerért kiált, felhasználókkal, adatbázissal, automatizált-strukturált-kereshető közzététellel legalább a megbízhatónak nyilvánított felhasználók számára. 🙂

  (Ettől még köszönjük nagyon.)

 • hitel
  Upsz…a kuponos oldalra az egyik kupon alá “normál” kommentet raktam. Legfeljebb kitörlöd.
  Bár lehet konkrét tapasztalatoknak is örülhet vki…
 • jurta
  Rájöttem, nem is biztos, hogy annyira örülök neki. Ezeket az akciókat igazából magamnak is meg tudom keresni, ha tényleg érdekel, vagy legfeljebb nem értesülök mindegyikről. Ha viszont a cikkírástól von el téged a moderálás meg a rendszer fejlesztése, azt sajnálni fogom. (Akkor is, ha csak annyi az eredmény, hogy kéthetente öt cikk helyett kéthetente négy cikk lesz.) Mert az írásaidat viszont nem tudja más megcsinálni.
 • Isu
  Amerikába (USA) szakadt hazánkfia mesél arról, hogy odaát miként működik ez a kuponos dolog.
  youtube.com/watch?v=jK-qMrAcpRM&list=UUky–wh8aA9eofXE0XOy0tw
 • Deviáns
  Kiszámoló, zseniális ötleteid vannak.
  A jelenlegi listát hosszú távon nehéz lesz követni, így lenne egy használhatóságot segítő javaslat: csoportosíthatnád a kuponokat egyrészt áruház szerint (C&A, Cewe…) , másrészt termékcsoport szerint (gyorsétterem, ruházat, élelmiszer, bútor, szabadidő…)

  Aztán már csak azt kell elérned, hogy az áruházak maguk jelezzék neked az akcióikat. 🙂

 • Jenő
  Szerintem ezekkel a kuponos izékkel az ember végeredményben többet költ, mint ideális esetben költene (

  Így vélekedik az átlag amerikai 2014-ben a kuponokról:
  youtube.com/watch?v=87IKNGSO7tY
  1 perc és nem off

 • Kiszamolo
  Jenő, azok olyan kuponok, hogy vegyél 20 liter kolát 10 liter áráért meg hasonlóak.

  Mi nem ilyeneket gyűjtünk.

 • Jenő

  Tudom; megnéztem az ajánlatot. De ettől még a kijelentésem él; kupon-kupon! 😉
 • szocske
  Eleg nyilvanvalo, mégis kevesen használják:

  tesco.hu/kuponok

  Egyébként, mivel ez esik útba, szinte mindent a tescoban veszek, használók klubkartyat. Egyre több a kedvezmény. Most a negyedéves pont elszamolasokon kívül küldtek egy extra kuponfuzetet. Persze figyelik a vasarlasaim, így a 2/3-a olyan temék, amit gyakran veszek, 1/3-amit vettem már, de egy ideje nem.
  Ezen kívül, most a vásárlás 10%-arol adnak a jövő héten beváltható kupont.

 • Gejza
  Kaptál ma már tőlem egy dicséretet a TC cikk miatt, de itt a másik oldal. Sajnos ma Magyarországon teljesen esetleges az egész netes és kuponos vásárlás: Vagy bejön, vagy nem. A drágább üzleteknél persze igaz, de ott meg van miből engedni. A Homárról idézek: Aki kuponozik sikeres ember nem lehet :-). Én szeretem a szerencsejátékokat, de akkor írják azt, ne pedig az hogy kupon :-).

  Jenő Youtube linkjét csak agyhalottaknak ajánlom. Én közel 3 percet bírtam, szerintem ezzel az élmezőnyben lehetek :-). 3 perc alatt a fickó nem mondott semmit.

 • Rissa
  Remek ötlet a kuponoldalad, köszönet érte!
  Igen, kissé macerás mindig mindenféle oldalt figyelgetni, nehogy lemaradjon az ember valamiről, ez szinte lehetetlen. De több szem többet lát!
  Van, amit még figyelni se tudsz, mert időnként osztogatják egyes – mindig változó boltjaikban (pl. Spar 4x 20% matricakupon egy-egy termékre)na, erről lenne jó értesülni!
 • delspam
  Nagyon jó!

  Nekem van egy gyors (már csak 4 napig érvényes: 09.30) breaking news-om a témához ha gondolod tedd is gyorsan közzé.

  Cewe fotókönyv most eleve akciós, most a 26 oldalas nagy fotókönyvet egész 130 oldalig lehet bővíteni ugyanazért a 7490 Ft-os árért, e mellé ha valaki regisztrálva van az ELMÜ online felületén, akkor ott kapott a múlt hónapban egy kuponfüzetet, amiben ugyanerre 20%-os kupon van, és be is váltható én már rendeltem is.

  (egyébként a napokban pont egy ilyen valós oldal létrehozásán gondolkoztam:) )

 • Jenő

  “Jenő Youtube linkjét csak agyhalottaknak ajánlom. Én közel 3 percet bírtam, szerintem ezzel az élmezőnyben lehetek :-).”

  Az 1 perces videóból, amit linkeltem, 3 percet bírtál. Okay.

 • szocske
  1 hónapja volt az utolsó frissítés a http://kiszamolo-kupon.hu/ oldalon, lesz még, csak nincs rá időd, vagy nem hozza az elvárásokat ezért ennyi volt?
 • Kiszamolo
  Nem jut rá idő. Lehet, hogy odaadom valakinek, csinálja.
 • celtic
  Jobboldalt igen furcsa warning van.
  Sztem ezt igy azert nem kellene kitenni….
  http://kiszamolo-kupon.hu/
 • Kiszamolo
  Ja, az a template, egy kicsit megfeküdt
 • PöLö
  Most találtam:
  mindenar.hu/
 • Lui
  Szia Kedves Tulaj!
  Sajnos elég halottnak tűnik a kuponos oldal, márciusi kuponok?
  Esetleg megnézhetitek ezt: ingyenes kuponkódok, online beváltható kuponok, letölthető kuponok. Minden cég és kedvezmény ellenőrzésre kerül.
  Van hírlevél minden kategóriához, hogy ne csak spam leveleket kapj 😉
  Hali