Elindult a Kiszámoló kuponoldala!

2014-09-23
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Az Egyesült Államokban hatalmas hagyománya van a kuponos vásárlásoknak és most még véletlenül sem azokra a kuponokra gondolok, ahol háromszorosan túlárazott szolgáltatásokat féláron hirdetnek az úgynevezett kuponos oldalak, vagy a szezonbeli hétvégi árakból engednek a hotelek novemberben hét közben.

A rendes kuponokkal egy vagyont lehet megtakarítani, ahol rendes cégek vagy áruházláncok a rendes termékeik árából egy-egy napra vagy hétre engednek 20-50%-ot, akár hagyományos, akár online vásárlás esetén.

Idehaza is sok ilyen kupon van, csak ember legyen a talpán, aki figyelni tudja ezeket és feliratkozik száz facebook oldalra a Drogerie Markttól az Árkád oldaláig. Pedig gyakoriak a 20-40%-os kuponok is.

Arra gondoltam, mi emberek vagyunk a talpunkon, havi 90-100 ezer olvasó össze tudja dobni ezeket a híreket, amit egy külön oldalon összegyűjtünk.

(Bár vannak hasonló próbálkozások, de vagy nem frissülnek, vagy érdektelenek, vagy tele vannak fizetős reklámokkal.)

Nem akarok csak Budapestre szorítkozni, jöhetnek (sőt jöjjenek) vidéki ajánlatok is. Ha tudsz jó akcióról, vagy szórólapon kaptál online kuponkódot és szerinted mást is érdekelhet, írj egy hozzászólást az új oldalra.

Áruházláncok, ruhaüzletek, drogéria, hiperek, de akár biztosítók, bankok, gyógyszertár-láncok, komoly akármilyen cégek ajánlata is jöhet.

Elkezdődött a nagy őszi leértékelés az Arénában? Erről is írj egy üzenetet. Egy hétig féláron kaphatóak az LG klímák a szezon után? Hátha mást is érdekel.

Egy szó, mint száz, elindult a Kiszámoló kupon és akciós gyüjtőoldala, ami remélem sikeres lesz és egy helyen gyorsan megtalálod az összes akciót, amire mindig is kíváncsi voltál.

Fantáziadús ajándékutalványt kaptál születésnapodra? Eladnád kicsit olcsóbban? Úgyis a MediaMarktban vásárolnál, spórolnál egy utalvánnyal? Csere-bere rovat is található az oldalon.

Kattintás után már olvashatod is az eddigi ajánlatokat és meg is oszthatod az általad ismerteket: Kiszámoló Kupon oldal.

(Az önreklámok várható megjelenése miatt moderáció lesz az ajánlatokban.)

Next Post
Statisztika

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram