Suhanj támogatás Revoluttal.

A Suhanj Alapítvány kérdezte, mi lenne ha úgy támogatnánk őket, hogy mindenki, aki Revolutra akar előfizetni, az ő kódjukat használná, így kapnának alkalmanként 3 ezer forintot. Ennek semmi akadálya, ha Revolutot szeretnél nyitni, használd ezt a linket. (Mivel az alapítvány nem lehet szerződő, ez az egyik munkatársuk linkje.)

Ha nem szeretnél Revolutot, de van kedved támogatni őket, azt is megteheted, akár bankkártyával is. A honlapjuk alján keresd az Adományozz! bekezdést, ott lesz a számlaszám. (Valamiért nagyon eldugták, de akkor is megtaláltam. 🙂 )

Suhanj  a Facebook-on

Bemutatkozó videó:

 

Share

28 hozzászólás

 • kárászné
  A legutolsó pénzügyi beszámoló megtekintése után én inkább eltekintek ettől a lehetőségtől 🙂
 • naa
  Kimaradt egy fontos infó a cikkből: nemcsak a meghívó kap 3000-et, hanem az is, aki a meghívókóddal belép és nyit Revolutos számlát.

  Tehát 3000 az alapítványnak, és 3000 neked az új Revolut számládra.

 • MaliwanSMG
  A napokban elérhetővé vált standard Revolut ügyfelek részére is a commission-free trading funkció NASDAQ és NYSE-jegyzett részvények kereskedésére.

  Átlag Béla (negyedévente 2-3 tranzakciót bonyolító, buy&hold kisbefektető, 5-10M tőkével) példájára van valakinek becslése – vagy látott már valaki összehasonlító értékelést arról – hogy hazai brókerrel bonyolított TBSZ manőverrel (pl. RandomCapital) szemben mennyire versenyképes a Revolutos részvénytartás? Többet bukik az ember az adómentesség hiányán, mint amennyit nyer az ingyenes tranzakciós díjakkal?

  Tudom, még ezer más különbség van, pl. elérhető termékek, befektetésed biztosítása, brókerrel kapcsolatos kockázat, stb… de úgy nagyságrendileg kíváncsi lennék az arányokra 🙂

 • Serrin
  @kárászné: Még mindig veszteséges?
 • Second Wave

  Miért? Bővebben?

  Revolut max. 100 meghívásig adja a 3000-et, utána érdemes másik szervezetet támogatni 🙂

 • headset
  @kárászné
  “A legutolsó pénzügyi beszámoló megtekintése után én inkább eltekintek ettől a lehetőségtől”

  A hozzászólásodból hiányoznak a kulcsinformációk:
  – milyen pénzügyi beszámolóra gondolsz? (link)
  – mit kifogásolsz benne?

  Ezek nélkül csak annyit jelent a kommented, hogy egyel több rosszindulatú ember van a fórumon. 🙁

 • Kiszamolo
  Headset, én is rákerestem és nem találtam, meg is kérdeztem őket, hogy hol találom. Várom a válaszukat.
 • Alex
  Miért, mit olvastál benne?
 • bogehu
  birosag.hu/civil-szervezetek-nevjegyzeke
  Ha több találat van, a megfelelő linkjére kattintva az alapadatait látjuk. Az oldal alján, jobb oldalon van a beszámolók linkje.
  A 2018. évi beszámolót még nem sikerült elkészíteniük, holott május 31. volt a határidő. A korábbiakkal is állandóan késtek.
  Gondolom erre célzott az első hozzászóló.
 • Kornél
  Fontos, hogy csak az első 100 meghívott után lehet jutalmat kapni, nem tudom, hoé járnak, de gyűjtsenek több accra…
 • Tudatos polgár
  Felejtsd el, inkább olyanokat támogassunk akik rászorulók és jobb oktatásra van szükségük, ismerek fogyatékosokat akik életunt emberek, mindig másokat hibáztatnak, olyanokat kell támogatni akik egészségesek és a rossz anyagi és demotiváló családi háttér miatt fennáll a veszélye h visszahúzzák őket, mennyi ilyen van sajnos!
 • Bergengóc
  Hogy én hogy utálom ezt a Nem-Lehet-Szerződő-Ez-Az-Egyik-Munkatársuk-Linkje-Oldjuk-Meg-Okosba tempót.
 • Axt
  “az alapítvány nem lehet szerződő” 🙂 tehát jó magyar módra megint kijátssza valaki a rendszert.
 • 2019
  “Ezek nélkül csak annyit jelent a kommented, hogy egyel több rosszindulatú ember van a fórumon”

  Vagy csak tud valamit, amit te nem ……..

 • Second Wave
  birosag.hu/kozzetetel-kereso

  Fenn vannak a beszámolóik.

 • Kiszamolo
  Nekem is elküldte.
 • Családfő
  Ismerem a Suhanj-t, több munkatársukat is. Nagyon becsülni való munkát végeznek! Néhányszor támogattam már őket adománnyal.
 • Nagygyörgy András
  Sziasztok! Köszönöm azoknak, akik már igent mondtak az ötletre. Azoknak is, akik alaposabban igyekeznek körüljárni a témát és kérdéseik vannak. Az alábbiakban mindegyikre reagálok.
  Nagygyörgy András vagyok, az alapítvány csapatának a tagja. Én kerestem meg Miklóst, a blog szerzőjét, hogy lehetne a Revoluton keresztül gyűjteni egy jó ügyre. Miklós ki is írta, hogy egy magánprofilon zajlik a gyűjtés, véletlenül sem szerettük volna ezt elhallgatni. Az összes jóváírást el fogom küldeni az alapítvány számlájára, eddig a pontig 3 felhasználó használta a kódot.
  Valóban a birosag.hu oldalra kell feltöltenie az alapítványnak a beszámolókat. A 2017-ig terjedő évekre minden beszámoló látható is ott. A 2018-ast is feltöltöttük, de azt a honlap működtetői még nem érkeztették, nem élesedett. Addig is belinkelem nektek a 2018-ast (bit.ly/Suhanj2018) és a 2017-est is (bit.ly/Suhanj2017).
 • Nagygyörgy András
  Folytatva a felmerülő kérdéseket: „inkább olyanokat támogassunk, akik rászorulók”… Természetesen mindenki olyan kezdeményezést támogasson, amit a legérdemesebbnek tart a segítségre. Sőt, a legjobb az volna, ha a legtöbben nemcsak egy ügynek segítenének. De hogy a fogyatékkal élők ügye nem a rászorultságról szólna, abban nem fogunk egyet érteni. Persze nem is kell feltétlenül.
  Az önkénteseink évente több mint 15.000 kilométert futnak együtt látássérült, mozgássérült és értelmi sérült emberekkel. Évente többszáz órában szervezünk nekik úszóedzéseket, vízi fejlesztést. Az ország első akadálymentes és integratív edzőtermében (SUHANJ! Fitness), 3 év alatt több mint 70.000 vendégbelépést regisztráltunk – 2017-ben ezt a kezdeményezést jutalmazták Civil Díjjal a „Legnagyobb hatású civil projekt” kategóriában. Ez azt mutatja, hogy van igény a segítségnyújtásunkra: vimeo.com/165333047
 • Valamirandom
  Alapítványnak soha nem adok semmit, mert nem 100%-ban adják tovább a rászorulóknak. Nem is értem, hogy ez a gyűjtögető alapítvány egyáltalán hogy tudott egy posztba bekerülni itt.
 • AAA
  MaliwanSMG

  Annak is érdemes utánanézni, hogy ugyanolyan spreadet kapsz-e mint mondjuk az IB-nél, van ahol papíron nincs jutalék, de behúzzák a szélesebb speaddel.

 • Serrin
  Ja, én azt hittem, hogy a Revoluttal van megint valami baj. 🙂
 • Nagygyörgy András

  Megértem, ha te inkább közvetlenül személyeket támogatsz, de hidd el, szükség van szolgáltatásokat nyújtó civil szervezetekre is.
  Vegyük csak a SUHANJ! akadálymentesített edzőtermét. Ha a létrehozása helyett minden adományt családokhoz juttattunk volna, akkor 20 családnak tudtunk volna 2 millió Ft-os spéci futóeszközt vagy akadálymentesített edzőgépeket adni otthonra – mindegyiknek egyet, elszeparáltan. Ehelyett a teremben most kb. 40 millió Ft értékű speciális gép van, amit többszázan használnak, szakedzőt biztosítunk, csoportos edzéseket és személyes fejlesztést is. Közösséget adunk a fogyatékkal élőknek és a családjaiknak – utóbbiaknak már önsegélyező csoportokat is szervezünk. Igen, fizetett szakemberekkel. Ezeket egy család nem tudná önállóan megszervezni pusztán anyagi segítségből, szükség van szolgáltató civil szervezetekre.
  És ez minden szociális ágazatra igaz.
 • BTM
  Az iban utalás – hazai folyószámlámnál – jobb konstrukciói miatt már amúgy is szeretnék az ügyfelük lenni, úgyhogy most belevágok. (Külföldi utazás előtt, időnként előleget kell utalni a szállásadónak, aminek a költségén tavaly nagyon elcsodálkoztam.) Az alapítványt ismerem a futóversenyekről. Le a kalappal előttük.
 • Családfő
  Naggyörgy Andrást személyesen is ismerem, ritka elhivatott módon képviseli az alapítványt. Munkájukkal csodát tesznek, a cikkben linkelt videó is magáért beszél. Bárki megtekintheti ezt az edzőteremben, a margitszigeti edzéseiken, illetve csatlakozhat önkéntes segítő és/vagy adománygyűjtő futóként. Most hétvégén a SPAR maratonon természetesen ott lesznek Suhanj-os pólóikban. Én is voltam már Suhangyal, szép kis summát összegyűjtve nekik. Volt, amikor edzettem velük – fantasztikus önkénteseik vannak – és volt, amikor direktben adományoztam.

  Egyszóval, többféleképpen is támogathatod őket, nem csak pénzt utalva.

 • Rosta Péter
  Rosta
  Sziasztok! Segítene valaki eligazodni a Revolut kártyával kapcsolatban?

  A külföldi vásárlás illetve középárfolyamon való váltás előnye világos, viszont a havi 75e Ft-os ingyenes Huf felvétel nemegészen.
  Bankkártyám nincs, a mindennapos költéseimre Erste hitelkártyát használok. A bankszámlámra érkező fizetésemből átutalom a hiteltartozást, megtakarításokat…stb. valamint van egy kisebb összeg -a fizetésem kb.10%-a- amit készpénzben kapok. Így pénzfelvétel nélkül is van annyi havi kp.-m ami feltétlen szükséges a mindennapokban, azaz soha nem éreztem hiányát a bankkártyának.
  Viszont Revolut kártyát külföldről/-ön történő vásárlás miatt tervezem beszerezni és 2 dolog nem tiszta:
  1. Revolut kártyával ATM-ből ingyen felvehetnék akár havi 75e Ft-ot?
  2.A kezdő 3.500 Ft-ot hogyan tudom feltölteni ha nincs bankkártyám? Hitelkártyával szerintem pénzfelvételnek minősül, utalni nem lehet?

 • matetoth

  nem mindenkinek van szüksége a KP-ra, ha neked nincs, ezt a funkciót nem kötelező használni. De az 1-es kérdésedre a válasz, igen, 75k-t ingyen felvehetsz, de nem csak itthon, hanem külföndön is a vele egyező valutát. Az Ersténél lehet, hogy kp felvételnek minősül…

 • Nagygyörgy András
  Kedves Mindenki!

  Nagyon köszönjük a felajánlásokat, amiket erre a post-ra küldtetek. Október 2-ig tizenketten igényeltetek Revolut-kártyát a kóddal, és valaki egy tízezer forintos adományt is küldött. Így a blog olvasói néhány gombnyomással 46.000 forintnyi támogatáshoz juttatták a SUHANJ! Alapítványt.

  Sok-sok hála érte!

  A mozgás öröme mindenkié!