Telekom Domino változások

Új korlátlan net és korlátlan beszélgetéscsomagok Dominohoz október elsejétől.

Korlátlan net 1,3 és 30 napra 990, 1.490 és 9.900 Ft-ért, korlátlan beszélgetés egy napra 490 Ft, 3 napra 600 Ft, egy hónapra 9.900 Ft.

Nem a legolcsóbb ajánlat a piacon, de ha dominos vagy, néha jól jöhet.

További infó itt és itt.

Köszönjük Lajosnak az infót.

Share

13 hozzászólás

 • Danhadnagy
  szerintem most ez a legjobb a piacon. csak kell egy Digi szerződés
  digi.hu/mobil-ajanlat
 • Hozamgorbe
  Mindjart szaladok es veszek 5 korlatlant (10+10)*5= 100 eft. Hulyenek is megeri ja nem. Ez pozitiv hir, hogy itthon a legdragabb a mobilozas kb egesz europaban? Inkabb mellozni kene mar a domino ajanlgatast, ha csak nem szponzoralt tartalom. Kozrohej a magyar mobil arazas. A upc beolvasztasaval ismet sikerul feljebb tornaszni majd az árakat, es csokkenteni a valodi konkurenciat.
 • Kiszamolo
  Danhadnagy, senki nem is vitatta, hogy a nulla forintos net olcsóbb mindennél.
 • kovlaj122
  Azért van egy “kis” különbség a Telekom és a Digi hálózat között lefedettségben…
  Hiába 0Ft a Digi ha a fél országban nincs térerő! Majd ha lefedik az egész országot akkor össze lehet hasonlítani, igaz akkor a Digi sem 0Ft lesz.

  Amúgy az 1 és 3 napos csomagok pedig teljesen jók , árban is és igencsak hasznosak tudnak lenni olyannak aki mondjuk elmegy egy hosszú hétvégére pihenni és nincs ott Wifi.

 • Szabó Gábor
  Azért a telekom dominó ajánlata egy nagyságrenddel olcsóbb, mint a telenoré vagy a vodáé. Nekem is van digis telefonom, de sajnos még a kékkel jelölt, lefedett területen sem mindig működik… még!

  Jelenleg a telenoros előfizetésemre (készülékrészlet nélkül) augusztusban 8450 ft-ot fizettem. Ugyanennyi percet beszélve, ugyanennyit internetet használva ez a dominóval 2000 ft alatt lett volna! Ez szerintem már nem a “nem számít, pár fillér” kategória.

 • Hozamgorbe

  Igen, pont ezt a harom szolgaltatot kene csak kirugni az orszagbol, hogy a kartell árazás megszunjon vegre.

  Valszeg nem vagy tisztaban az osztrak es nemet mobilszolgaltatok araival. A magyarok meg veszik ezt a sok tularazott korlatlan sz@r csomagot mint a cukrot. Egeszsegukre 🙂 mikozben ott az ingyen viber, fb telefonalas stb. Havi 2gb csak mobil internet csomaggal mindent el tudsz intezni. A 3 szolgaltato ára meg egy kutya, ugyanaz a versenykeptelen fos.

 • Lala
  Én néztem is, hogy mi van tegnap. Elszállt a vezetékes net meg a tv is és elő kellett fizetnem mobilnetre és látom, hogy van korlátlan is. Annyi előnye van, hogy így nem kell spórolnom és nézhettem a tv-t is. Azzal viszont egyetértek, hogy ezek csak relatívan olcsó termékek a magyar rögvalósághoz képest. Vannak országok, ahol lényegesen olcsóbb a telefonálás és a mobilnetezés.
 • Szabó Gábor

  Ha nem tudnád, a német és osztrák csomagot csak németül és osztrákul lehet használni!!
 • Karl
  Kartell, kartell, te drága.
  Az új jövevényt kizárták, bele ne köpjön a levesbe és nehogy végre európai árak legyenek.
  Éljen a banánköztársaság!
 • Telekommm
  !!! Telekomos üzletkötő (diákot) keresek Budán, aki egy tablettel házhoz jön és kedvezményeket ad.!!! —–‐—–
  Sajnos akit ismertem már nem foglalkozik ezzel. Szüleim T csomagja 9ezer Ft, a honlapon-üzletben ugyanez 12ezer, a hűség lejárt, árat emelni nem tudnak, állandóan hívnak hogy váltsunk újabb csomagra.
 • Ferke
  Kicsit off, de azon én is meglepődtem, hogy felhívnak telefonon a Telekomtól, hogy lejárt a hűségem, ezért szívesen segít nekem időpontot foglalni valamelyik üzletükbe, hogy meghosszabbítsam a szerződést.
  Én meg kb erre vártam, hogy lejárjon. Bár nem igazán van jobb alternatíva, de ha mégis lesz, akkor ne legyek már hozzájuk láncolva. Főleg hogy nem drágább a lejárat után sem. Nem úgy, mint néhány éve… akkor vagy 50%-ot rá sikerült rakniuk a korábbi havidíjra a hűség lejárta után.
 • Rom Antal
  Sziasztok!
  A korlátlan beszélgetés 490 Ft / 1 nap bármely hálózatba értendő míg a 600 Ft / 3 nap csak Telekom hálózatba, a 9900 Ft / 1 hónap szintén bármely hálózatba. Picit fura is lenne, hogy jobban megéri 10 x 3 nap = 6000 Ft mint 1 x 1 hónap, bár van benne üzleti logika.