Új autómegosztó Budapesten

2019-04-11
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Április végén új autómegosztó szolgáltatás indul Budapesten, különféle BMW típusokat (i3, 2-es sorozat, Mini, stb.) lehet kibérelni percenként 99-129 forintért, hosszabb távra óradíjjal még olcsóbban. Aki az alábbi linken regisztrál, most ingyenesen megteheti, sőt kap 25 ajándék percet. (Nem tudom, meddig fog élni az ajánlat. Elvileg én is kapok ingyen perceket, de nyilván nem fogom elhasználni, mert május közepéig érvényes a mostani állás szerint.)

Árak, regisztráció és további információk itt találhatóak.

(Ez az első ilyen szolgáltatás, amire regisztráltam. Egyrészt kipróbálni a különböző modelleket, másrészt egyszerűen és óradíjra kibérelni autót vidéki utakra. Remélem, jó áron lesz. Budapesten akkor se járnék autóval, ha sokat fizetnének érte.

Update: közben megtaláltam a hosszabbtávú bérleti díjakat, a Budget lényegesen olcsóbb. Fényévekkel. Fizetek nagyon magas óradíjat, de ezen túl még 200 kilométer felett 100 Ft/km plusz még percdíj is?! Ezt remélem még átgondolják, mert ez így inkább a rossz vicc kategória. Ennyiért egy taxis is elvisz, ha megegyezünk előtte.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram