Válasz mindenkinek

2013-01-08
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A Fulltime blogger bejegyzésre érkezett reakciókra válaszolnék röviden.

Először is köszi a biztatást, másodszor igazából már én is azon gondolkodtam, hogy lassan váltani kellene, mert mint írtam is, elég sok volt már a három dolog együtt (munka-maszekolás-blogolás).

Egyáltalán nem gond, hogy kirúgtak, látok lehetőséget arra, hogy gond nélkül hamarosan megéljek a szabadúszásból. Ezért sem keresek másik állást.

Sokan attól tartanak, hogy megváltozik a blog, valami pénzügyi szponzor megvesz kilóra és arról fog szólni a blog, amit a megrendelő akar. Meg hogy a gasztro blogok is hogy megváltoznak, amikor megélhetési bloggá válnak.

Nos, szerencsére van egy nagy különbség: én nem a blogból akarok megélni, hanem a blog által nyújtott ismertségből, mint pénzügyi tanácsadó, előadó és oktató. Ezért a blog marad az, ami eddig is volt, egy független és egyedi stílusú pénzügyi felvilágosító blog.

Hirdető meg nem szakmabeli lesz a blogon. Sőt, ha olyan tempóba jelentkeztek az Akadémiára, ahogy most (már lassan indítanom kell a következőt), akkor még hirdető sem fog feltétlen kelleni.

Remélem, mindenkit megnyugtattam. 🙂

Más: az origóval a kapcsolat megszakadt, viszont úgy tűnik, az index-szel sikerül megegyezni, hogy a legfrissebb cikkeket a blog.hu-ról kitegyék címlapra. Remélem, gyümölcsöző kapcsolat lesz.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram