16 hozzászólás

 • Kíváncsi
  Az egyes tagsági számmal Te vagy?
 • KommentElek
  Van esetleg statisztika, hogy eddig milyen esetekben fizetett a biztosító, illetve volt-e olyan, amikor mégsem fizetett?

  Eddig egy haláleset volt, fizetett szó nélkül a biztosító. Sok apróság is volt, baleseti műtéti térítés meg hasonlók, senki nem panaszkodott, hogy nem fizettek neki, pedig arról biztos tudnék. 🙂

  Három elutasításról tudok, valaki csonttörésre akart biztosítást, de arra nem szólt az övé, a gyerek miatti táppénzt utasították el, mert csak saját táppénz játszik, illetve valaki a 3 hónapos várakozási időn belül akart műtéti térítést.

 • krisz
  [off]
  Eléggé sok olvasót érinthet a dolog…
  Csökkentik az euró államkötvény kamatát

  portfolio.hu/befektetes/20210602/jon-az-uj-euros-lakossagi-allampapir-de-valtozik-a-kamatpremium-485960?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

 • Kisanyám
  Jut eszembe mi kb egy éve léptünk be és volt tagdíj az elején. Ezt is automatikusan utaljuk évente? Mennyi most az éves tagdíj? Köszi

  Év végén kell utalni, decemberben, évi 3 ezer forint.

 • Danhadnagy
  offtopic: KH beszántja a world HK-t. nekem ez fixen évi nettó 45.000 hozott :/
 • Viktor
  Kedves Miklós!
  Jó egészséget kívánok Neked, de engedd meg, hogy megkérdezzem, mi lenne, ha Veled történne valami? Az egyesület tovább menne? A biztosítások tovább mennének?
  Köszönöm, ha válaszolsz.

  Van adminisztrátor, ő tudja a dolgát. A feleségem a helyettes az egyesületben, intézné tovább az utalásokat és a többit.

 • Kíváncsi
  Nem válaszoltál rá. De a hallgatás beleegyezés. 🙂
 • Anya
  Kérdés: akit egyik biztosító elutasított (de nem érzi indokoltnak, mert fiatal és egészséges alapvetően), az hagyta így a dolgot vagy később újra beadta a papírokat (pl. idővel, eü változások után).
 • Kiszamolo
  Legalább fél év múlva érdemes próbálkozni.
 • Anya
  Köszönöm az infót! Én is min. ilyen távlatban gondoltam, hátha addigra már nem leszek annyira kockázatos ügyfél, mint egy túlsúlyos, dohányos, cukros személy. 🙂
 • H. Péter
  Miklós, mit szólsz megint a gyerekesek – várható – újabb helikopterpénzéhez?

  Komolyan mondom egyre inkább irritál már ez az egész. Aki esetleg nem házas, vagy szimplán csak egyedülálló azokat szépen lassan teljesen ellehetetlenítik, vagyis inkább úgy mondom azok örüljenek hogy még ingyen van nekik a levegő.

 • Kiszamolo
  Választási év lesz, az államadósságot teljesen elengedték és szórják a pénzt a nép közé.

  Miklós

 • ajsa
  Elfogadták a biztosítók a jelentkezésem, írtam e-mailt az alábbi kérdéssel, de nem kaptam választ, ezért idemásolom:

  “Szeretném megkérdezni, hogy a kötvényeket a biztosítók nekem küldik meg postán, vagy azokat az egyesülettől fogom majd megkapni?”

  A kötvények letölthetőek az eletbiztositas.kiszamolo.hu oldalról.

 • Yoda
  Merre vagy Miklós?
  Az Erő legyen veled!
 • topo
  Ezzel az intézkedéssel belerúgnak az önkéntes nyugdíj és egészségpénztárakba is. Senki nem fog befizetni ha anélkül is visszakapja az szja-t.
 • KommentElek

  Így igaz.
  Ha tényleg visszajön az SZJA, akkor csak annyit fogok egészségpénztárba tolni, amennyit nagyon muszáj.

Vélemény, hozzászólás?

A megadott név fog megjelenni, ezért érdemes nem a valódi nevedet megadni a hozzászóláshoz.

A hozzászólás előzetes moderáció után fog megjelenni.

A hozzászólás párbeszédre van kitalálva és nem monologizálásra. Ezért fogalmazd meg úgy a mondanivalód, hogy beleférjen egyszerre egy hozzászólásba. Senki nem akar téged olvasni 15 hozzászóláson keresztül (rajtad kívül természetesen). Ha cikket szeretnél írni, ajánlom valamelyik ingyenes blog oldalt, azok valók ilyenre.

Minden hozzászólótól elvárjuk a minimális tiszteletet mások felé. Akiknek ez (még) nem megy, azoknak felesleges fáradnia a gépeléssel. Beszélj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled beszéljenek. Ennyire egyszerű eldöntened, megfelelsz-e ennek a feltételnek.

A hozzászólás nem alanyi jog, hanem egy lehetőség, ha olyat tudsz mondani, ami mások számára hasznos és építő. Köszönjük a megértést.

(Elnézést kérek mindenkitől, a fentiekért, sajnos a félreértések miatt kénytelen voltam leírni ezeket. Természetesen a te hozzászólásodat is szeretettel várjuk.)

Figyelem: FIREFOX böngészővel gondod lehet a hozzászólás elküldésével. Használj másik böngészőt a hozzászóláshoz, amíg ki nem javítják a hibát.

 karakter még felhasználható

A hozzászólás elküldésével hozzájárulsz, hogy az IP címed technikai okokból tárolva legyen. Ha ezt nem szeretnéd, ne küldd el a hozzászólást. Kérésre a hozzászólást töröljük az IP címeddel együtt.