30 helyett 60 napig ingyenes Scribd előfizetés

2020-04-08
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Nemrég írtam róla, hogy most 30 napig ingyen kipróbálhatod a Scribd-et, ami az Amazon digitális könyvesboltjához hasonló, csak nem megveszed a könyvet, hangoskönyvet, újságot, hanem fix nettó 9 dolláros díjért annyit olvasol, amennyit akarsz. (Olyasmi, mint az Amazon Prime, csak sokkal több a havi díjért olvasható könyv, jobb a választék.)

Ennyi pénzért (ingyen...) én is kipróbáltam és nagyon bejött. Nincs minden író, amiket olvasni szoktam, de rengeteg van, amiket kerestem, annak a háromnegyedét megtaláltam. Plusz ott van a hangoskönyv is, ami az Amazonnál még külön költség plusz néhány használható digitális magazin is. (Mondjuk annak a választékától nem estem hanyatt, de hát ennyi pénzért rendben van.)

Mivel egy átlagos normális könyvet megvenni 9-15 dollár, teljesen megéri nekem. Ráadásul az sem zavar, ha a könyv harmadánál jövök rá, hogy mégsem olyan jó könyv, mint gondoltam. Na bumm, nem adtam érte 15 dollárt külön, csak az időmért kár, amit az olvasásra fordítottam.

Van olvasó appja is mobilra (bár nem olyan jó, mint az Amazoné, de el lehet vele lenni) és olvashatsz böngészőben is. Ha nem csak olvasni akarsz, hanem egy témát akarsz feldolgozni (szakdolgozat, cikkírás, könyvírás, akármi), akkor külön jó, nem kell 20 könyvet összevásárolnod, amikről aztán kiderül, hogy 15 nem érte meg az árát.

Tegnap nézegettem az appot és feldobott egy lehetőséget, hogy ha én hívok meg valakit, ő 60 nap ingyenességet kap, én 30-at utána. Szóval, ha gondolod, hogy kipróbálod és azt akarod, hogy mindketten jól járjunk, kattints ide és ezen keresztül regisztrálj: Link. Két hónapon belül bármikor díjmentesen lemondhatod.

Update: mivel nekem a következő öt évben már nem kell fizetnem a Scribd-ért (köszi srácok), ezért ne az én linkemet használd, hanem valakiét a hozzászólók közül. Lapozz lejjebb a hozzászólásokhoz a linkekért.

Ha szeretnél te lenni az egyik, akinek a linkjét használják és már regisztráltál, menj az appban az Accountba, ott Invite Friends és másold be ide hozzászólásba az ott található linket. Utána már bárki rá tud kattintani a te linkedre is.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram