Itt a Facebook Marketplace

2017-08-14
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Mióta megjelentek a csoportok a Facebook-on, azóta folyik ott élénk kereskedelem. Akik ismerték ezt a lehetőséget, szinte már csak ott hirdették a termékeiket, mert sokkal hamarabb elment minden. Lehetett téma szerinti csoporthoz csatlakozni ("Csak Next fiúruhák" csoportja) vagy földrajzi hely szerint ("Törökbálinti anyukák" csoportja).

Már régóta akartam írni róla, mert lassan lehúzhatja a rolót a sok apróhirdetési oldal a Facebook mellett. Amiért még nem tettem, vártam, hogy az Egyesült Államokban több éve működő Marketplace, vagyis a Facebook kifejezetten apróhirdetési szolgáltatása itt is elinduljon.

Jelentem, elindult. Érdemes megismerkedni vele, gyakorlatilag feleslegessé teszi az apróhirdetési oldalakon történő hirdetést. Megadott körzetben tudsz eladó termékeket keresni/kínálni, a vevőről/eladóról sokkal több mindent tudsz, mint egy átlagos apróhirdetési oldalon. Az indexen jelent meg egy cikk róla, itt lehet elolvasni.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram