Miniflotta a Vodafone-tól

2017-11-02
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A magas lakossági mobilárak miatt a fél ország valamilyen flottában van benne. Ennek hátránya, hogy át kell íratnod a számod egy vadidegen nevére és előfordulhat, hogy egy valaki nem fizet a flottában és mindenki vonalát lekapcsolják.

Ezen kívül a flottaszervezők se ingyen dolgoznak, a havi díjat gyakran még megfejelik mindenféle tagsági díj és egyéb költséggel.

Erre lehet megoldás a Vodafone családi csomag ajánlata, melynek lényege, hogy ha 2-3-4 előfizetés van egy néven, akkor növekvő mértékű kedvezményt adnak.

Ha korlátlan csomagot veszel 2 GB adattal, akkor négy előfizetés esetén ez csak havi 6.490 Ft-ba kerül fejenként. Ez olcsóbb, mint a legtöbb flottában jelenleg elérhető. És se éves tagdíj, se egyéb költség. (Van még több csomag, egyet emeltem csak ki.)

Ha vannak ismerőseid, érdemes összeállnotok négyen egy ilyen csomagra. Aki a nevére veszi a csomagot, annak odaadnak a többiek 2-3 havi díjat kaucióba (plusz az első hónapot ki kell fizetni a Vodafone-nak). Ha valakinek nincs 4×6.490 Ft-ja erre, az egy jó szűrő, hogy ne is vedd be a csapatba.

Némi kockázat van benne, de ha valaki nem fizet, akkor egyszerűen bejelented, hogy elhagytad a SIM kártyáját és kérsz egy másikat, amit odaadsz egy új embernek. A nála lévő kártyát ezzel le is tiltottad. A nem fizetett díjat pedig rendezed a kéthavi kaucióból.

Ha tetszik az ajánlat, nézd meg a Vodafone oldalán. Már csak három embert kell találnod magad mellé. 🙂

Next Post
Sor a postán

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram