5 GB ingyen internet vagy 5 óra beszélgetés Dominosoknak január 2- ig

Újra ingyen internetet kapnak a Domino kártyások, méghozzá 5 GB-ot, amit január másodikáig kell felhasználni. Ehhez le kell töltened a Telekom alkalmazás-t, annak a főoldalán jelenik meg az ajánlat. 5 óra ingyenbeszélgetést hálózaton belül vagy 5 GB internetet kell választanod.

Ezért már megéri venni egy Domino kártyát is, ha kétkártyás telefonod van.

Köszönjük, Telekom.

Köszönjük a hírt mindenkinek, aki elküldte e-mailben.

Ps: Mindeközben a Telenornál Adventi akció van, ma éppen ajándék karácsonyfadísz az elérhető ajándék, ha bemész érte személyesen.

Share

93 hozzászólás

 • RS
  Tudja valaki hogy lehet a legolcsóbban dominó sim kártyához jutni? Nyáron a vodától ingyen tudtam rendelni. Telekoméknál mi a helyzet?
 • Kiszamolo
  RS. Vegyél egy ilyet: https://kiszamolo.hu/jo-ajanlat-a-telekomtol/

  1000 Ft 1 GB internet és 80 perc beszélgetés. Kéred rá az 5 GB-ot, utána leforgalmazod az 1 GB-ot akármikor és még tudsz is beszélni 80 percet, minderre van egy egész éved.
  Ennyit már csak ér.

  Rendelheted házhoz is, ingyen kihozza a futár.

 • Eper11
  Nekem folyton technikai hibàt jelez a frissen letöltött alkalmazàs, így nem tudtam odàig eljutni, hogy kiválasszam az ajándékot.
 • Ati
  Agybeteg módon nyomatják a “telekom fiók” létrehozását, mától a telefonszámmal már csak macerásan lehet belépni (sms-t küldenek), ráadásul az alkalmazásuk is lehalt.

  Mellékszál: nehéz a telekom.hu-nál működésképtelenebb webes felületet egyébként elképzelni, ezt ráadásul folyamatosan tovább rontják, 10 éve még tökéletes volt, csak hát a fancy rózsaszín vizuális feature-ök oltárán feláldozták a használhatóságot.

  Gondolom az ajándék adatkeret azoknak a kiváltsága lesz, akik megbirkóznak az új (értelmetlen) belépési szabályokkal.

 • Parafa
  Azert engem meglepeteskent ert, hogy kulfoldon (EU) nem tudtam hasznalni a Domino kartyamat, amig ra nem toltottem penzt. Szoval akkor, hogy is van a 80 perc es az 1 GB?
 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  Nekem egy ilyen SIMrendelés (tépontba kértem) most ősszel több mint egy hónap (!) alatt teljesült.

  A tépontba besétálva is meg lehet venni a SIMet, csak akkor 2000 Ft az ára.

 • József
  Érdekes, hogy aktiválás után azt írja, hogy indítsam újra a telefont,hogy biztos az ingyenes kvótát használja, ne azt, amiért fizettem.

  Gondolom itt elegendő a netről lecsatlakozni, meg vissza, de lehet, hogy az átlagembernek ez bonyolult (?), ezért ajánlják az újraindítást? Csak nem kell teljes újraindítás ehhez.

 • Crimson
  Vodafone is most jött ki az ünnepi ajánlataival.

  Akinek van Telekom és Vodafone feltöltőkártyája is, az jól tudja kombinálni az ajánlatokat. Regisztrál a Telekomnál az 5GB adatra most, és december 31-én regisztrál a Vodafone ünnepi ajánlatára, ami ugyan csak 1 GB, de az az aktiválástól számított 30 napig érvényes.

  A Vodafone-nál az előfizetéses ügyfeleknek pedig választhatnak, hogy 30 napig +1 GB adat mellé mit kérnek: korlátlan zene, korlátlan video, korlátlan chatprogram vagy korlátlan közösségi applikációk használata.

  Ebből a háromból én februárig jól elleszek.

 • Peti
  Ez jó hír a telefonos csalóknak is! Remek alkalmat nyújt nekik, hogy megkopasszák a tájékozatlan, és gyanútlan téhómos előfizetőket. Bár lehet, hogy inkább az ünnepekre gyúrnak majd, amikor egész nap ingyen lehet telefonálni…
 • Godmode
  Ez a jó link a kártyához: telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/domino-dijcsomagok/sim-kartyak
 • Lui
  Vodás ajánlathoz tudna valaki egy linket dobni? Koszonom!
 • Ati
  Kálmán, én pár hete rendeltem, a Pólusban az ügyfélszolgálat nem volt képes kiállítani a számlát (45 perc várakozás után), valami rendszerhiba lépett fel, ott hagytam az eglszet. Aztán kirendeltem Pick-Pack pontra és elhoztam egy perc alatt, ott sincs kiszállítási díj, sőt otthonra is kiviszik, csak ott feltehetően nem tudsz kártyával fizetni és a hitelkártya-visszatérítést nem tudod kihasználni. A T-pontot csak akkor használd, ha nincs más opció, a legrosszabb megoldás és – mint a példám mutatja – össze tudják hozni, hogy a végén ne kapd meg, amit rendeltél.
  2000-ért megvenni butaság.
 • Eper11
  Végül mégiscsak sikerült letöltenem az alkalmazást, ki is választottam az 5 GB-t, újraindítottam a mobilt, majd meglepetten látom, hogy a korábban vásárolt 4 GB csomagom, amiből volt még 3,81 GB elhasználhatóság 11 hónapig, átalakult úgy, hogy 3 GB 11 hónapig, 0,81 GB 1 hónapig és 5 GB 1 hónapig érvényes. ??? Mi történt? Milyen számon lehet élő emberrel beszélnem a Telekomtól?
 • headset

  “…Vodafone feltöltőkártyája…regisztrál a Vodafone ünnepi ajánlatára, ami ugyan csak 1 GB…”

  Nem tudja valaki, hogy trükközve SMS-el lehet-e aktiválni? A nyári 4GB akciónál működött a 1270-re küldött ADATPROMO sms.

 • Kiszamolo
  eper, a külön vett forgalom az, amit külföldön is használhatsz. Nekem is úgy írja, hogy 4,9 GB plusz 0,1 GB.
 • AAA
  Köszi a tippet! 🙂 Be is aktiváltam mindenkinek a családban. Jött rögtön az sms, app-ban mutatja mennyi maradt még a keretből.
 • Balee
  @Parafa: *104# ezzel lehet aktiválni a roamingot. (hiába van a telefon beállítva hogy roamingoljon, nekem csak e kód megadása után működött külföldön a mobilnet)
 • AAA
  Ha valaki csak ezért vesz egy dominot 1000-ért, akkor kaphat 380 perc beszélgetést (80 a kártyához meg ez az 5 órás promo), ami 2,63 percdíjra jön ki, mostanában nem néztem voip árakat, de szerintem ez jobb azoknál is.
 • 1st_eve
  Ezt más formában nem lehet aktiválni? Az én telefonomnál azt mondja, hogy nem kompatibilis az alkalmazással.
 • kovaccs
  Számos hibajelzést (screenshotokkal) küldtem a telekom appal kapcsolatban. Van amire válaszoltak, van amire azt mondták felvesszik veled a fejlesztők a kapcsolatot. Nos ez több hónapja volt, semmi.
 • AAA
  @1st_eve
  Kérdezd meg az ügyfélszolgálatot vagy a domino központot. Én a sima webes felületen nem láttam és ott nem is jelzi mennyi van még hátra belőle, csak az appban.
 • zs
  @Balee: én iszonyatosan szoptam ezzel nyáron. Be volt kapcsolva a roaming a *104# kóddal, a telefonálás működött is, de a mobilnet az istenért se akart elindulni. Aztán sok-sok basszamázás után rájöttem, hogy az androidban külön is engedélyezni kellett az adatroamingot. Nem tudom, az almában is ennyire védik-e a usert saját magától :).
 • jb
  Nekem nem adja ki ezt az 5 GB-os cuccot. Azután kéne, miután beléptem a telekom fiókba? Az előfizetést is hozzá kell adni vagy anélkül is meg kéne jelennie?
 • Kiszamolo
  Belépsz a Dominos kártyaszámoddal és a főoldalon le kell nyitni a reklámját.
 • házastárs
  Engem nem enged regisztrálni, azt mondja, hogy karbantartás van. Reggel óta 3-szor próbáltam.
 • Kiszamolo
  házastárs, ez sajnos mondhatni alapfunkció az appnál. Ne add fel, lesz olyan, amikor működni fog.
 • AAA

  Persze, hozzá kell adni. Domino kártyához jár, nem a telekom accounthoz. Ha megvan, app-ba belépsz, ahol látszanak a hozzáadott előfizetések. Legfelül lesz a promo, ráböksz, kiválasztod adott számot, majd azt hogy az 5 gigát vagy az 5 órát kéred adott számhoz. Utána meg kell jelennie adott számnál egy kördiagramnak ami mutatja mennyi van még belőle hátra. Plusz küldenek megerősítő sms-t is.
 • Alfa
  @József:
  “Gondolom itt elegendő a netről lecsatlakozni, meg vissza, de lehet, hogy az átlagembernek ez bonyolult (?), ezért ajánlják az újraindítást? ”
  Langyos, jó irányban keresel.
  Szükséges és elégséges a netről lecsatlakozni, csak 4G esetében a Mobil data off nem bont sessiont, az csak egy blokk, készülék oldalon nem enged több forgalmat. De elő marad a kapcsolat. (ez a szabvány, pl VoLTE miatt is). Vagyis azzal nem tudsz lecsatlakozni. Csak a forgalmat blokkolod.
  A rendszer meg a már megkezdett fizetős egyenlegedből ad egész addig amíg nem jut tudomására hogy van már promóciós ingyenes adatod amit adhatna.
  Ezért kell a kikapcsolás vagy a repülőgép mód (az kikapcsolja a rádiós egységet), ami reset-eli az egész folyamatot.
  Namost ezt magyarázd el egy SMS-ben laikusnak.
  Szóval kapcsolják ki oszt jólvan 🙂
 • lala
  Ma a Telenor adventi játék ad 1 Gb-ot 30 napra.
 • Zsolti
  A Telenortól megrendeltem az 1Gb-ot. Meg is jött az sms. 🙂 De azóta nem lehet belépni, biztos sokan próbálkoznak. Emiatt le fognak maradni. 🙁
 • Tiborg
  Az én neten rendelt Domino Fix kártyám a rendelés jó másfél hónap után érkezett meg… Az előző 2 még Májusban pedig egy hónap alatt, úgyhogy ne nagyon élje bele valaki magát ebbe az akcióba kártya nélkül.

  Amúgy a netes Telekom fiókomba most belépni sem tudok, pedig a hét elején még ment. Én nem is nagyon értem, hogy ezt meg lehet tenni Magyarországon egy több milliós ügyfélkörrel rendelkező cégnek , mikor egy kis céget agyon büntet a fogyasztóvédelem bármely csekélységért.

 • Kiszamolo
  Tiborg, nekem most pár nap alatt megjött. Mondjuk a nyáron bő két hét volt.
 • kridli
  Hirtelen az jutott eszembe, hogy ha hitelkártya visszatérítés kerül szóba egy postban, vagy alatta a kommentekben, akkor mindig jönnek sokan azzal, hogy azért a “pár forintért” mi értelme vesződni. Közben meg mennyien vesződnek prepaid mobilcsomagokkal, és hozzá kapcsolódó különböző promóciókkal. De erre valahogy nem szoktak olyan tömegek rácsodálkozni, mint a hitelkártyázásra.
 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  Sokadik próbálkozásra végül sikerült a telenoros ajándék 1GB-ot megrendelnem.
 • házastárs
  @kiszamolo: az volt a baj, hogy én hülye a szuperbisztos nagybetű-kisbetű-szám jelszót ékezetesen gondoltam… No comment, hogy erre a karbantartás hibaüzenet jön ki, illetve, hogy nem engedi a rendszer az ékezetet…
 • 1st_eve
  Telenor összejött, nem egyszerűen, de sukerült. A Telekom nem, mert a készülékem valamely oknál fogva (talán mert USA-ból van?!) nem kompatibilis az alkalmazással. Ügyfélszolgálat azt mondta, hogy csak az alkalmazáson keresztül lehet aktiválni. Javasolta, hogy tegyem át egy másik készülékbe a kártyát, ott telepítsem és aktiváljam. Ha sikerülne, jelzem.
 • Kiss lara
  en aktivaltam az 5gb netet jott is az sms de hiaba mert nem mukodik pedig kikapcsoltam mar a telefont de hiaba
 • AAA

  Ezeken a prepaid akciókon csak nyerni tudsz. Hitelkártyánál viszont a kis nyereségért vállalsz nagy kockázatot.
 • Nagy Ferenc
  A Telenornál nagyon kitartónak kell lenni. Tízszer próbálkoztam 3 óra alatt, a sikeres megrendelés után 2 óra múlva aktiválták.

  A mai Adventi ajándék is sokat ér, főleg ha megfogadja az ember….

 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  Át sem kell tenni a kártyát, csak a másik készülékre telepített appban a számoddal bejelentkezni és aktiválni a csomagot.
 • tlantos
  Felraktam az appot. Megtalaltam benne nagy nehezen.
  Kivalasztottam. Azóta nem indul el az app, siman kilep, es kesz.
  Mi a tokert kell mindenholz ezt a szar app mániát nyomni? Miert nem jo siman a weboldal?
  Az is szar, es gyakran akad, de legalabb platformfuggetlen.
 • Tiborg
  Azt esetleg tudja valaki, hogyan kapom meg az elfelejtett 5 számjegyű jelszót, illetve egy új kártyához hogyan csinálok egy ilyen jelszót? Mivel ez is kell az akció aktiválásához.
 • tlantos
  Tesztelv kicsit részletesebben.
  Uninstall, reinstall. Másik számmal be tudok jelentkezni. De ha a perc vagy adat akciót kiválasztom, akkor azt mondja ok, vissza a Főoldalra, de ott kilép, és onnantól nem lehet belépni. Uninstall, reinstall, de azzal a telefonszammal mar nem lehet belepni, mert azonnal kilep. Masik szammal ok.
  Ez Windows phone 10-re valo app-nal van.
 • tlantos
  Tiborg: ujhoz elvileg ugyanúgy az elfelejtett, es egyszeri sms kodot kapsz, azzal belepve meg lehet adni. Ha jól remlik.
 • almastaska
  Azért nyomják az app-ot, mert ott vannak partneri reklámok, és ha használod az appot, akkor jobban eljutnak hozzád a partneri ajánlatok. Gondolom hosszabb távon komolyabb partnereket is be akarnak majd vonni, viszont ahhoz meg számok kellenek (mármint app használati).

  Egy mobilapp userhez több előfizető is kapcsolható. Ha a családban van akár csak 1 olyan tag is, akinek müxik, akkor az Ő accountja alá be kell csatolni a többi hívószámot és kész. Szüleimnek én is így oldottam meg. Apumnék még csak okostelója sincs, mégis aktiváltuk az 5 óra ingyen beszélgetést számára.

 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  Lara: Mobiladat engedélyezett a készüléken? APN be van állítva? Internet legyen a neve.
 • Andika
  A vodafone ajánlata hol érhető el?
  A honlapjukon nem találtam…
 • Matthew
  Elmegy a fenébe a Telekom.
  2001 óta vagyok náluk ugyanazon a számom, majdnem mind végig előfizetéses voltam. Havi legalább 7-8 ezer forintot hagytam ott náluk, ami közel egy millió ft. És mit kapok tőlük? Ha Pista bácsi bemegy hozzájuk nulla hűséggel, jobb feltételekkel kap előfizetést/dominó kártyát, mint én. (készülékkel ugyanez)
  Rablóbanda. Amint lejár a hűség, megyek a telenorhoz korlátlan netre.
 • Crimson
  A Vodafone ajánlatról én is csak amiatt tudok, mert a Vodafone appban feldobta a lehetőséget. A weboldalukon nem találtam erről én sem infót.
 • Endre bá
  Szombat reggel próbálkoztam rendelni egy kártyát mobilról, nem működött, kiírta, hogy túlterhelt a rendszer. Később számítógépről sikerült. Az egyik plázába kértem az átvételt. Azóta semmi. Rákérdeztem, talán szerdára megérkezik. WTF? Egy 8 pultos pláza üzletben nincs többszáz kártya raktáron?
  Szánalmas.