A Kiszámoló Akadémia jövő héten pénteken indul

Elnézést minden érdeklődőtől a késlekedésért, ma jeleztek vissza a teremmel kapcsolatban. Mivel még nem volt biztos a terem, ezért nem válaszoltam senkinek.

Tehát: jövő héten pénteken 18:30-tól 21:00 óráig, szombaton reggel 10:00-től 16:00 óráig (vagyis ez két alkalom egy nap alatt) és ugyanígy a rákövetkező héten Kiszámoló Akadémia lesz a Lovag utcában.

Ha valamelyik alkalmat ki kell hagynod, a következő turnusban tudod pótolni.

A tematikát itt találjátok, az ára továbbra is 25 ezer forint/hat alkalom. Fizetni a helyszínen kell, számlát egyéb oktatásról kapsz, a számla áfamentes.

A szombati alkalom szándékosan kezdődik később, hogy aki akar, vidékről is odaérjen. Ha fenn akarsz aludni péntek este, akkor airbnb.com, ha más tipped nincs.

A helyszín a Nyugati pályaudvartól öt perc gyalog, így bármivel jössz, maximum egy metrójegy árával bármelyik busz vagy vonatpályaudvarról odaérsz (metróátszálláskor nem kell új jegyet lyukasztani).

A pontos cím: 1066 Budapest, Lovag utca 9-11. Ez egy régi iskolaépület, a termet a portán megmondják. Térképen itt találod.

Aki írt, hogy jönne, annak hamarosan írok, de ettől függetlenül is jelentkezhetsz a kiszamolo kukac gmail pont com címen.

Share

6 hozzászólás

 • Jenő
  Én hat alkalom erejéig kizárólag index fundokról, de főleg a befektetés pszichológiájáról tanulnék.
 • Jenő

  Amúgy hány óra nálad ez a 6 alkalom? A pontosság kedvéért. Meg hogy összevessem a self-learning kurzusommal, ami viszont 100%-ig az előző kommentem témáját dolgozza fel. (Amúgy 9 óra + 180 oldal! munkafüzet.)
  Köszönöm!
 • Jimbo
  Nem teljesen egyértelmű a kiírás számomra.

  Péntekeen is, és szombaton is indul egy tanfolyam, ami 2 nap alatt lead 4 alkalmat, majd a rákövetkező héten még 2 alkalom, vagy két tanfolyqam indul párhuzamosan 3 héten át?

  köszönöm

 • Kiszamolo
  Szombaton két alkalom van, egy délelőtt és egy délután, ezért tart 10-16 óráig.
 • yimshagin
  Kedves Kiszamolo!

  Nem tudom, hogy kiszámolta-e már valaki, így én most megteszem. Az első Akadémia 15.000 Ft volt, aztán 20.000, most pedig 25.000. Ez 66,67% növekedés, 3 évvel számolva évi 18,56% nominálisan. Jól csinálod. 🙂
  Szóval én észrevettem ám, hogy ha nem is írod le, hogy megtaláltad ezzel a jó befektetéssel a számodra elvárt kockázati hozamprémiumot. Ráadásul viszonylag kockázatmentesen. Bárcsak a pénzügyi termékek is ilyenek lennének. 🙂
  Ezt persze csak a vicc kedvéért írom, szerintem ha 50.000-t kérnél el, akkor is megérné bőven tanulni tőled.
  Köszönöm a sok hasznos infot a blogon. Ja, továbbra is várom/várjuk a matematikailag szofisztikáltabb ellenőrző kódot. 🙂

 • Kiszamolo
  Yim a 15 ezer az a próba csoport ára volt, ugyanígy 20 ezer is csak a következő csoporté.