A Kiszámoló Akadémia jövő héten pénteken indul

2014-09-25
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Elnézést minden érdeklődőtől a késlekedésért, ma jeleztek vissza a teremmel kapcsolatban. Mivel még nem volt biztos a terem, ezért nem válaszoltam senkinek.

Tehát: jövő héten pénteken 18:30-tól 21:00 óráig, szombaton reggel 10:00-től 16:00 óráig (vagyis ez két alkalom egy nap alatt) és ugyanígy a rákövetkező héten Kiszámoló Akadémia lesz a Lovag utcában.

Ha valamelyik alkalmat ki kell hagynod, a következő turnusban tudod pótolni.

A tematikát itt találjátok, az ára továbbra is 25 ezer forint/hat alkalom. Fizetni a helyszínen kell, számlát egyéb oktatásról kapsz, a számla áfamentes.

A szombati alkalom szándékosan kezdődik később, hogy aki akar, vidékről is odaérjen. Ha fenn akarsz aludni péntek este, akkor airbnb.com, ha más tipped nincs.

A helyszín a Nyugati pályaudvartól öt perc gyalog, így bármivel jössz, maximum egy metrójegy árával bármelyik busz vagy vonatpályaudvarról odaérsz (metróátszálláskor nem kell új jegyet lyukasztani).

A pontos cím: 1066 Budapest, Lovag utca 9-11. Ez egy régi iskolaépület, a termet a portán megmondják. Térképen itt találod.

Aki írt, hogy jönne, annak hamarosan írok, de ettől függetlenül is jelentkezhetsz a kiszamolo kukac gmail pont com címen.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram