Cikk a Totalcar.hu-n

2014-09-25
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Már többször szóvá tettétek, hogy miért nem írom meg, ha valahol megjelenik egy-egy cikkem, vagy szerepelek a tévében.

Nos, szerintem ha egy bulvárlapba írok cikket, ahol a lényeg a populáris jelleg és a nagyon egyszerű fogyaszthatóság, nem gondolnám, hogy annyit hozzáadna a blog mondanivalójához, hogy érdemes legyen külön belinkelnem.

Ha meg olyanról írok, amiről már volt szó a blogon, vagy úgyis lesz, akkor meg azért felesleges említést tenni róla.

Ha szerepelek valamelyik tévében, mint szakértő, két perc erejéig, az se egy akkora durranás, hogy erről említést tegyek. Vagy egy reggeli csevegős műsorban, ahol a témára van öt perc, ebből a riporter beszél kettőt és esetleg még van másik meghívott vendég is és olyan szinten kell "szakértőnek" lenni, hogy az akkor ébredő, álmos néző is megértse, miről van szó a tévében a két reklámblokk között.

Az egyetlen értelmes műsör ilyen szempontból a Parlament Tv gazdasági műsora, ott 25 percünk van beszélgetni. Ma is megyek felvételre. 🙂

Szóval ne lepődj meg, ha látsz a tévében, az eddigi rekord négy adó egy hét alatt. (Bár mostanában csökkent a tempó, illetve amikor kétszer is hívtak, pont nem értem rá.) De mint mondtam, a legtöbb adásnak sok értelme nincs. Csak a reklámértéke miatt szoktam elvállalni.

Úgyhogy továbbra sem fogom ezeket a cikkeket vagy műsorokat belinkelni, de azért közkívánatra, a tegnapi Totalcaros cikknek itt a linkje: Milyen autót engedhetsz meg magadnak?

Az itt leírt dolgokról is volt már szó, maximum másként. De jó, ezt az egyet belinkeltem. 🙂

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram