A Magyar Éremkibocsátó Intézet Kft-ről

2014-08-26
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Ez a cég a becsapós nevével állandóan spammeli a postaládámat, ezért hálám jeléül szeretném mindenki figyelmét felhívni, hogy az általuk kibocsátott érmék maximum esztétikai értékkel bírnak.

A 10 grammos ezüstérméjüket 6.990 Ft-ért árulják, de ez nem hivatalos magyar érme. Ezért az alapanyag értéke 6,2 amerikai dollár, azaz kb. 1.425 Ft lenne, ha nem csak 925 ezrelékes lenne a tisztasága. Tehát finoman fogalmazva sem túl jó befektetés.

A Gazdasági Versenyhivatal már 100 millióra büntette a céget megtévesztő reklámért (cikk) és már az MNB is felszólalt miatta, hogy megtévesztő a nevük, az általuk kibocsátott érmék nem valódi forintérmék (cikk), úgyhogy nem most kezdték az ipart.

Ha hivatalos magyar érmét akarsz venni, látogass el a Magyar Pénzverő Zrt. honlapjára, ami 100%-ban a Magyar Nemzeti Bank tulajdonában van.

Itt valódi forintérméket kapsz, ha mindenképpen ilyet szeretnél venni. Az ilyen megtévesztő nevű cégeket meg nagy ívben kerüld el.

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram