Ajándékcsomagok nagy választékban

Karácsony után négy héttel az áruházak feladták, hogy jó áron túladjanak a megmaradt ajándékcsomagokon, ilyenkor lehet remek áron vásárolni belőlük.

Éppen ma vettem a Sparban 2.999 Ft-ért Gillette Fusion Proglide borotvát 4 pengével. Ennek a rendes ára, ha nem karácsonyi csomagban van: csak a készülék egy pengével, most 20%-os akcióban 3.824 Ft. Négy penge hozzá: 6.499 Ft.

Szintén itt vettem Oral B Pro 400 elektromos fogkefét 6.499 Ft-ért, ennek normál ára 11.990 Ft.

Ha jársz bármelyik üzletben, vess egy pillantást a karácsonyi csomagokra, töredékáron találsz most tusfürdőt, borotvát és minden mást, amit karácsonyi csomagokban szoktak árulni.

Share

51 hozzászólás

 • Sandor
  Megjegyezném még ide, hogy akinek OTPs bankkártyája van és aktiválja a kedvezményeket rajta internetbankon, az ha kártyával fizet valamelyik tescoban (a kedvezmény aktiválása után!), akkor 5000 forintonként 1000 visszajár. Ehhez még múlt héten osztogattak 5000 forint felett 500 forint visszajár, illetve 10 000 felett ezer visszajár kupont. Ezekkel annyiban vigyázzatok, hogy a kupon levonása után is maradjatok 5000 / 10 000 ft felett, akkor jár a jóváírás. (példa: 11 000 forint végszámla – 1000-es kupon = 10 000, kártyával fizetve még 2000 visszajár)
  Az OTP-s tesco kedvezmény január 31-ig él.
 • Xirgon
  Az OTP vásárlási kedvezmények sajnos a TESCO vonatkozásában egyediek, nem mindenkinek jár a 20%, valaki csak 10% sőt 1-5%-t kap.
  De mindenesetre igen nagyon jó kis ajánlatok érhetőek el az OTP-s kártyákkal.
 • vgaborka
  @Sandor:
  Annyit megjegyeznék, hogy ez kártya ésvagy számla függő. Nekem is ez jár, de pl feleségemnek 10 ezrenként, 500 Ft jár, ill még valamikor nov-dec-ben 2000 járt nekem 10000-ként. Viszont valamilyen tesco-s kedvezmény mindig volt, amióta van ez a program. Sajnos a DM-es 3% megszűnt. Pedig csecsemő mellett ipari mennyiségben lehet a pénzt a DM-ben hagyni.
  Tavaly hasonló módom vettem bakancsot. Febr közepén szakadt szét az akkorim és azért még hideg volt szóval kellett egy új. Így vettem egy 38 ezrest, 19ért. Mondjuk kényszerből vettem azt (nem bántam meg), mert eléggé limitált volt a választék: kb igen vagy nem volt a lehetőség. Azt hiszem egy elfogható volt a méretemben.
 • Kiszamolo
  //kiszamolo.hu/otp-bankkartyakhoz-jaro-kedvezmenyek/
 • Alfa
  Hát igen. Az ajánlatok tényleg jók + érdemes megnézni, hogy mennyibe kerül egy Proglide és mennyi egy Mach3 pengecsomag. Persze azt már nem reklámozzák…
  A Gilette alapból a világ egyik legnagyobb átbaszása, talán még a Wrigleys ér a nyomába a rágógumijaival – szintén túlárazott monopol szar. Az ár 30%-a szerintem marketingköltés, 50% meg profit…
 • Kiszamolo
  Alfa, teljes áron én se vennék soha ilyen borotvát. Ennyit viszont ér.

  Amúgy Mach 3 is van, 3 penge, nyél és borotvahab 1890 forint.

 • rom
  Ha kell valami a “piacról”, akkor teljesen mindegy mennyibe kerül, megteszed a szükséges lépéseket, hogy meg tudd venni. Ha az ár miatt nem vennél meg valamit, akkor az igazán nem is kell, csak a vásárlási vágy ég ilyenkor az emberben.
 • random okos
  Azért jól nézzétek meg mit akcióznak.
  Amikor pár hónapja a Rossmann akciózott Mach3-at, az asszony vett nekem.
  Magyarul nem volt rajta semmi, csak valami szláv nyelven.
  A minősége pedig egy kalap szar volt.
  Alapesetben minimum egy hónapig jó nekem egy ilyen penge, ezt 1 hét után dobhattam ki.
 • Zsani
  dm-ben dolgozom.Január 2-tól nálunk is félárasok a karácsonyi csomagok.Amit a 10% végösszegi kuponnal össze lehet vonni.
 • senkifia
  @Kiszamolo: “Alfa, teljes áron én se vennék soha ilyen borotvát. Ennyit viszont ér.”

  En Gilette Blue 3 eldobhato borotvakat szoktam venni 8-as csomagolasban, leakciozva, 250Ft-ert jon ki darabja. KB 2-3 honapig hasznalok egyet, remekul le tudom huzni vele a szakallamat 3 perc alatt, sosem faragom le az orcamat. Sosem fogom tudni elkepzelni, hogy miert jok ezek a cserelheto fejes borotvak, amelyekhez csak a fejek kerulnek ketszer ennyibe, kiprobalni sosem fogom, az is biztos. 😉

 • eireann
  Biztonsági borotvába 5 db penge 200 Ft, havi adag pipa. Ja, és kíméletesebb is 🙂
 • Kiszamolo
  Senkifia, nem mindenkinek van ám olyan gyenge szálú borostája, mint neked.

  Én is ismerek olyat, aki hetente kétszer borotválkozik, de akkor is csak megszokásból.

 • Tallérosi Zebulon
  Ázsia Centerben egész évben ezen az árszinten lehet vásárolni a borotvákat, fogkeféket, fogkrémeket stb.
  (És valódiak, nem hamisítványok.)
 • szocske
  növesszetek szakállt, rengeteget lehet spórolni a borotván 🙂
 • SGábor
  5 éve szakállas vagyok, és kb havonta egyszer visszavágom 3-4mm-re, egy elektromos szakállnyíró géppel, ami anno annyiba került, mint 2 ilyen akciós csomag borotva.
  Na ennél mondjatok olcsóbbat 🙂
  (Azon kívül, hogy egyáltalán nem vágom, és beállok pár év múlva hivatásos varázslónak)
 • Deviáns
  Ha már borotva: Tudjátok, miért fenték a régi fodrászok nadrágszíjon a borotvát? A fémet élezni nem sok esély lenne… A rárakódott zsiradékot távolították el. A mai borotváknál sem az acél éle megy el, hanem felrakódik zsiradékkal az él mentén. Erre rátesz egy lapáttal a sikosító csík, már amin van.
  Mi oldja jól a zsírt? pl. az alkohol.. Kipróbáltam: borotválkozás előtt-után pár csepp Barbon arcszesszel leöblítem a borotvát. Jelentős az élettartam növekedése.
 • Kiszamolo
  Tallérosi, ja. Megkérdeztem, honnan szerzik. Nézett rám csodálkozva: hát lopottak, miért, mit gondoltam, miért ennyire olcsók?!

  Mondom ennyi lopott borotva?

  Erre nevetett, hogy nem a boltban lopják, hanem raklap Számra a raktárakban.

  Na azóta sem vettem ott soha többé.

 • NA NA
  Tesco-ba nagyobb leárazások fordulnak ellő
  Pár példa az elmúlt hétből
  Galaxy A3(2105) 42.000
  Tescoma Triumph 45-ről 11.5-re
  Tescoma Tulip 75-ről 18-ra
  Oral-B TriZone 3000 -> 9200Ft-ra akciózva

  És ez csak pár

 • Nagy Vonalakban
  Miklós, olyan borotvát nekem is vehetnèl, majd odaadom az àrát.
 • Laya
  Az még nem lett kiszámolva, hogy a designer borotvák (3D, 56 penge, zenél, világít stb.), vagy az eldobható, vagy a villanyborotvák érik-e meg jobban?

  Hatalmas parasztvakítás. Kezdetben vala ugye a sima 1 pengés cserélhető borotva, aztán a jöttek a műagyag 1pengések, majd a 2 penge. Most nem is tudom hol jár a pengeszám, de nem is érdekel. Már az elején tudtam, hogy sosem lesz vége. Kevesebb lehúzás, mi? Na ennek inkább a budin lenne értelme spórolás szempontjából, nem borotválkozáskor. Én speciel egy sima 5000 Ft-os hajvágóval oldok meg mindenfajta szőrzetvágást már évek óta. 1 éve meg vettem végre akciósan egy vill. borotvát, ha valamiért sima pofát akarok.

  És csak azért mert vmi olcsó(bb), ne vegyük meg, csak ha szükségünk is van rá!

 • Krusty
  Ahhoz képest nyugtát mindig adnak az Asiaban. A beszerzett áruról nem kell elszámolniuk, csak az eladottal?
 • G.Bali
  Nagyot nevettem a cikket elolvasva, ugyanis karácsony előtt a Spar-ban járva, a csomagokat vizsgálva pont azon gondolkodtam, hogy igazi kiszámolós cikk lehetne az ajánlatokat tekintve, és pont ez a két márka ragadta meg az én figyelmemet is. Már karácsony előtt is nevetséges árakon adták pl. a Gillette Pro csomagot, 1 db after shave balzsam és egy Fusion borotva hab, külön-külön megvásárolva 3498.- lett volna, a doboz azonban 1599.- forintba került. 1 évre bespájzoltam belőle magamnak és a családnak 🙂 Az Oral B (egyszerű) 3D elektromos fogkefe pedig 3.899 volt, benne 3 fejjel (külön 2 fej a Sparban: 4000.-)

  De persze a szabályt be kell tartani, csak azt vegye meg az ember, amit amúgy is vett volna, azért kár ‘spórolni’ hogy mondjuk utána az elektromos fogkefe a polcon maradjon örökre.

 • Brandhuber Ferenc
  Èn egyszer vettem Gilette Sensor pengèt utcai árustól, látszólag eredeti termèket rendesen csomagolva. Már a kibontáskor jobban húzott, mint amit kèt hónapja használtam. Bár folyamatosan fejlesztik ezeket a termèkeket, de ebből biztosan hiányzott valami.
  Èn is beszereztem a 2999 ftos akcióban.
 • András
  EuroFamily-ban is gyanúsan olcsóak ezek a dolgok.
 • Kiszamolo
  Nagy vonalakban, sajnos estére elfogyott az Alléeban, másik Spar nem esik útba.
 • EmPeti
  Azért azt el ne hidd, hogy az Asia-ban lopott cuccokat árulnak. Az Euro Family-ben meg főleg nem. Nem az a gyanúsan olcsó, hanem a többi arcátlanul drága. Nem kell lopott áru ahhoz, hogy megérje árulni, csak másfajta üzleti gondolkodás.
  A ferdeszeműeknek pedig más előnyeik vannak, amit nagyon jól kihasználnak. Persze nem tök legális, amit csinálnak, de az árujuk nem lopott.
 • Kiszamolo
  Jól van Peti, ő maga mondta, ismertem régről, azért volt öszinte. Egyébként többször találtam ott olyan borotvát, amin eurós árcímke volt. (Az volt a boltból lopott.)

  Én is azt gondoltam, hogy az áfával játszanak, vagy Bulgáriából hozzák, vagy valami.

  Hát nem.

 • Nagy Vonalakban

  Azèrt köszi….
 • attila
  @SGábor munkahelyfüggő, van ahova be sem teheted a lábad borostásan 🙂
 • Shylock
  Egy jó minőségű 5 pengés biztonsági borotva csomag 600 HUF-ért már különösebb keresgelés nélkul is megoldható. Habnak pedig borotvapamacs plusz klasszikus borotvaszappan nagyságrendekkel tovább tart mind az amúgy is drága konzervhab. Reklam vagy nem de pl Benke Erika szappanna 1000 HUF alatt van, és napi használattal egy simán eltart akár egy fél évet is.

  Az igazán nagyobb költség maga az borotva megvétele (hacsak nem örököltél egyet nagyapádtól), valamint a borzszörös pamacs de ez sem vészes. Talán csak a palackozót víz vs csapvíz témában láttam nagyobb pazarlást mind amibe egy férfi irodaképes megjelenése amenyiben napi borotválkozas szükséges.

 • IanTurel
  One Euro Market-ben vettem Lord borotvát, 5 darab pengével, 400 forintért, és egy Figaró borotvakrémet 300 forintért. Pamacsot a DM-ből 1000 Forintért.
  Egy doboz jobb minőségű penge, mint az Astra, 200-300 Forint. 5 darab van egy dobozban, és egy penge 15-20 borotválkozásra elég.
  De mindenhol lehet kapni Wilkinson borotvát 1500 Forintért, 5 pengével.
 • EmPeti
  @Kiszámoló
  Nem azt mondtam, hogy nem fordul elő egyáltalán, de nem az a jellemző. Európában több helyről is szállítottam már be árut kínaiaknak, nagy része kötött ki az “ázsiában”. Olyan mennyiségeket rendelnek meg egyszerre, hogy elképesztő. Nyilván más árat fizetnek érte. Persze, nem lesz rajta magyar nyelvű címke. 0,33-as dobozos üdítőhöz 85,-Ft körül hozzá lehet jutni, ha szerződést kötsz heti 4 kamionnyi mennyiségre. Csoki, kávé, vegyiáru, ezek mind hozzáférhetők így. Akiket én ismerek (kínaiak), azok egy nagyon összetartó közösség, nem külön rendelnek árut, hanem közösen. Adókat csak akkor fizetnek, ha már nagyon muszáj, addig azt a pénzt is forgatják. Stb, stb…
 • LSV
  Akkor én vagyok itt a vesztes, a heti 1* borotválkozással. Van ilyen 5 pengés gillette borotvám, 2011ben vettem 4 vagy 5 pengével, az utolsót használom (kb 1 penge/év) 🙂
 • Kiszamolo
  Empeti én konkrétan a Gillette borotváról beszéltem, hogy lopott.

  A parfüm például nem lopott, az áfacsalt. 🙂 Ezt is ők mondták.

 • Kiszamolo
  Azért ne essünk már túlzásokba, a sok noname gagyi borotvával. Lehet, hogy olcsó, de általában olyan is. Tép, egy hét után kuka és addig sem szedi le a szőrt teljesen.

  Ha 30 félét nem próbáltam az évek alatt, akkor egyet sem.

  Nagyjából mind a szemétbe való volt.

  Egyedül a Gillette jött be, abból is a Blue 3 és felfelé.

  Ezen kívül még az Aldi/Lidl 5 pengés elfogadható, de az sem bírja sokáig és abból is 350 forint egy.

  Ettől még NEKED lehet, hogy elég a legolcsóbb, mert annyi és olyan vékony borostád van.

  Akkor használd azt, de el ne hidd már, hogy nincs minőségi különbség borotva és borotva között és nem tartósabb és nem jobb egy 5 pengés Gillette csúcspenge, mint egy névtelen kinai gagyi.

  Persze 1700 forintot nem ér, de ezt a 700 forintot megéri.

 • Bindi
  Még jobb árakat kaptok ha kimentek Ausztriába vagy Németországban és ott vásároltok. A márkás cuccok 30%-kal olcsóbbak, a drogériában (mint pl DM) a borotva, tusfürdő, mosószer stb fele annyi mint Magyarországon.

  Néha van egy olyan érzésem hogy a kereskedők 400ft/€-os árfolyamon számolnak.

 • Talios
  Én egy ALDIS 6000Ft-os villanyborotvával kezdem.
  Villany borotva előtt BARBON PreShave arcszeszt fújok az arcomra (sok preshave arcszeszt teszteltem, ez a legjobb és olcsó is)
  Zuhanyozás előtt, 1 perc alatt levágom az arcszőröm kb. 60%-át (a maradék 40% villannyal még legalább 4-6 perc lenne és még a legmárkásabb villanyborotvával sem lenne tökéletes (todom teszteltem))
  Zuhanyozás közben egy jobb szappanal arcmosás közben 1 perc alatt leborotválom a maradék szőröket, tökéletesen simára, bármilyen pengés borotvával. (Most Gilette Blue 3 eldobhatót használok, szerintem ár/érték arányban ez a legjobb, most a DM-es év végi akcióban vettem 160 Ft/db áron sokat, pár évre elég lesz).
  Így a penge legalább 3-5 hónapig elég (heti 5X borotválkozással). Borotvahabot nem használok.
  Nagyon sok és erősz szőrzetem van.
 • LSV
  Mi pont így voltunk pampers pelenkával. Valahogy az írben vásárolt 2* tovább tartott, és nem is került ennyibe mint itthon. Itthon megreklamáltam (hoztunk haza pár jumbo dobozzal, de mikor elfogyott itthon vettük “ugyanazt”), természetesen ugyanaz a minőség jön magyarországra is… Aztán válaszlevélben megírtam hogy kipróbáltam hogy a magyar 1dl beöntött víztől jobban elázik mint az ír 2dl-től (már nem emlékszem pontosan, de nagyjából ilyen volt az arány).
  Hatványozottan működik felénk a piacgazdaság (fele olyan minőséget, kétszer annyiért) 🙂
 • Balint
  Hamár elmentünk ebbe az irányba:
  pamacsespenge.blog.hu/

  Egyébként alap, ruhavásárlás szigorúan jan-február, esetleg augusztus 🙂

  Jó minőségű öltönyt vételére kit/mit ajánlotok? 50-70k max

 • AAA
  Erős a borostám nekem is, giilette vitte rendesen, a gagyik nem. Viszont pár éve vettem inkább 20k körül egy profi moser hajvágót, na az úgy viszi a szakállat is mint a huzat. Haj/szakáll vágása egy eszközzel megoldva. Ha majd egyszer kell rá másik penge, azt hiszem az 5 körül van, de amilyen gyakran használom, lehet az csak 5-10 év múlva lesz.:)
 • EmPeti
  Na igen, a sokféle trükkel a magyar kereskedők nem tudnak versenyezni. ☺ Itt egy tavalyi cikk arról, amikor a kis kínai kp-ben fizette ki a 44 milliós adótartozását.

  index.hu/gazdasag/2016/07/20/133_milliot_csaltak_a_furdoruhazason

  Telefonáltak neki, hogy ott a NAV, ő meg odasietett két táskával. ☺☺

 • Zozo
  Én a parndorfi outletben vettem 200 €-ért egy Hugo Boss öltönyt 2 éve (a biatorbágyi outletben 180000 Ft lett volna akciósan). Szerintem érdemes ott szétnézni, sok olyan termék van, ami tényleg akciós, nem úgy, mint az itthoni outletekben.
 • Frenczy
  Én aldi 6 pengés borotvafejet szoktam venni (elégedett voltam vele), de pár hónapja nem elérhető náluk, csak a 3 pengés változat… Nem tudom, kifogytak a készletből, vagy végleg megszüntették a forgalmazást? Valaki találkozott hasonló esettel, vagy ez csak egy elszigetelt eset Újlipótvárosban?
 • Shylock
  A biztonsági borítva nem gagyi. Mielőtt erre át tértem a Gillete négypengésig minden agyonreklámozot cuccot kipróbáltam. Jónak jó volt viszont mindennapos használat esetén elégé iritált. Elvégre az első penge leveszi a habot míg a többi már szárazabb felületen dolgozik.

  Ezzel szemben a biztonságival az első fázisban mész a szőr irányában, majd újból habot kensz a pamacsal, és utána a szőr irányára slégen és irodaképes vagy.

  Végül habár a mindennapos költség alacsony azaz a penge száz forintos, egy jó minőségű új német Merkur szerzám 20k is lehet. De ezt csak egyszer kell kifizetni.

 • Kiszamolo
  Shylock, én próbáltam azt is, valami márkásat, nekem tépte a borostám. De másnak attól még beválhat.
 • Paprikajancsi007
  Éppen ma vettem a Sparban 2.999 Ft-ért Gillette Fusion Proglide borotvát 4 pengével.”

  Dejo.
  En meg vettem egy hajnyirot 3 evvel ezelott 10 ezer forintert.Ezzel borotvalkozok,es fodraszkodok.

 • LSV
  “Ezzel borotvalkozok,es fodraszkodok.” A hajnyíróval nem lehet borotválkozni, csak fél – 1mm re vágni a borostát. Meg okosok azt mondják hogy van szakállvágó, és hajvágó ami két külön kategória a penge edzése és kialakítása miatt. Amiben lehet valami, mert a philips hajvágót kukáztam már mert a szakállam kissé megviselte. A remington még bírja, de szakember már megmondta róla hogy az is kuka rövidtávon vagy kés csere, mert hajra való, nem arcszőrzetre. Persze itt is igaz amit Miklós is mondott, mindenkinek más van arcán, van akinek a pihét bármivel el lehet távolítani, van akinek a drótkefe keménységű szőrzetét flexelni kell 🙂
 • Tallérosi Zebulon
  Nos, amelyik cég raktárából raklap szám lehet lopni az árut, ráadásul évek óta, az bizony meg is érdemli! Ott kupleráj van.
  De én sem hiszek ebben a verzióban. Szerintem különböző országokban vásárolnak az ázsiaiak, kihasználják az akciókat, az országok közötti árazási eltéréseket, szerény árrést alkalmaznak, meg hát biztos az adózást sem veszik túl komolyan.
 • Kiszamolo
  Zebulon, ha nem hiszed, haverkodj össze velük, aztán kérdezz rá. Meg állj ott 20 percig, jó eséllyel jönni fog valaki lopott itallal vagy kozmetikumokkal, hogy eladja nekik.
 • tgwh
  Megnéztük, nem éri meg a borotva 😀 kétszer annyiba kerül hozzá a penge, ha a hagyományoshoz viszonyítod, akkor 10-szer.