8 hozzászólás

 • ajsa
  Kb. 2 hete elküldtem az online belépési kérdőívet meg postán a belépési kérelmet is. Mikorra várhatok választ, tagsági számot? Köszönöm előre is.
 • Kiszamolo
  Az újakat éppen ma küldtem el az adminisztrátornak, ma vagy holnap fog neked írni.
 • Nbazs
  Tervezgetem a belépést, viszont felmerült bennem egy kérdés:

  Feltétlenül be kell adni mindent papíron is? Elektronikusan, e-személyivel aláírva nem felel meg? Értem ezt mind az egyesületi papírra, mind a biztosító(k)nak küldendőre.

 • Kiszamolo
  Nem fogadják el, csak papír alapon. Egyszer kell feladni postán, soha többet.
 • Prakt!
  Én még március végén küldtem el a biztosítóknak a leveleket, és semmilyen választ, reakciót nem kaptam tőlük.
  ilyenkor mi a teendő?

  tsz.:5500

  Ha március végén küldted és április elseje után kapta meg az NN, az azt jelenti, hogy a májusi listában (amit még nem küldtek) leszel benne.

  Most látom, hogy az NN elfogadott már, az Uniqával nem tudom, mi van, rákérdezek, hogy ott miért nem szerepelsz.

 • Z
  Szia Miklós!
  Utánakérdeznél kérlek, hogy a biztosítók továbbra is alkalmazzák-e a látássérült személyekkel szemben a kizárást, pótdíjat?
  mvgyosz.hu/hirek-hu/egyezseg-a-generali-biztositoval-megszunik-a-latasserult-ugyfelek-diszkriminacioja/

  Köszi előre is!

 • 67felettiBiztositas
  Nem konkrétan ehhez a biztosításhoz kapcsolódik, de érdeklődnék, hogy tudtok-e ajánlani időskori biztosítást? Sajnos ehhez a belépő max. kor 55év.
  A szülők viszont betöltötték a 67. évet és szeretnének kötni biztosítást( ahogy eddig is kötöttek korábbi fiatalabb éveikben)

  Milyen lehetőségeik vannak ennyi idősen( 60+ -osként) ? Nem találtam hirtelen a blogon erre vonatkozó bejegyzést – persze nem néztem át minden cikket.
  Köszi

  Nem tudok olyan biztosítást, ami ne érne véget 65 éves korban. (Kivéve a temetési biztosítást, de az más ugye). Senki nem mer arra fogadni, hogy egy 67-70-85 éves nem fog meghalni.

 • Svajci
  Sziasztok!
  Egy kéréds a papírokkal kapcsolatban.
  Az Uniqa “Nyilatkozat a haláleseti szolgáltatás kedvezményezettjének (változtatható) megjelölésére” lapján a
  “Csop. szám:”
  mit jelent? A tagsági számot, vagy mit kell oda beírni?

  Nem kell vele törődni, nem nekünk készült a nyomtatvány. Hagyd üresen.

Vélemény, hozzászólás?

A megadott név fog megjelenni, ezért érdemes nem a valódi nevedet megadni a hozzászóláshoz.

A hozzászólás előzetes moderáció után fog megjelenni.

A hozzászólás párbeszédre van kitalálva és nem monologizálásra. Ezért fogalmazd meg úgy a mondanivalód, hogy beleférjen egyszerre egy hozzászólásba. Senki nem akar téged olvasni 15 hozzászóláson keresztül (rajtad kívül természetesen). Ha cikket szeretnél írni, ajánlom valamelyik ingyenes blog oldalt, azok valók ilyenre.

Minden hozzászólótól elvárjuk a minimális tiszteletet mások felé. Akiknek ez (még) nem megy, azoknak felesleges fáradnia a gépeléssel. Beszélj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled beszéljenek. Ennyire egyszerű eldöntened, megfelelsz-e ennek a feltételnek.

A hozzászólás nem alanyi jog, hanem egy lehetőség, ha olyat tudsz mondani, ami mások számára hasznos és építő. Köszönjük a megértést.

(Elnézést kérek mindenkitől, a fentiekért, sajnos a félreértések miatt kénytelen voltam leírni ezeket. Természetesen a te hozzászólásodat is szeretettel várjuk.)

Figyelem: FIREFOX böngészővel gondod lehet a hozzászólás elküldésével. Használj másik böngészőt a hozzászóláshoz, amíg ki nem javítják a hibát.

 karakter még felhasználható

A hozzászólás elküldésével hozzájárulsz, hogy az IP címed technikai okokból tárolva legyen. Ha ezt nem szeretnéd, ne küldd el a hozzászólást. Kérésre a hozzászólást töröljük az IP címeddel együtt.