Csak ide tedd a pénzed

2015-04-22
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Az MNB tegnap frissítette a befektetési tevékenységet jogszerűen végző intézmények és cégek listáját. (Ezek nem a bankok, hanem a befektetési szolgáltatók listája. Ezért nem találsz meg a listán pár bankot és sok takarékszövetkezetet, amelyeknek nincs befektetési üzletáguk.)

Érdemes ellenőrizni, hogy az a brókercég, helyi Marika, vagy "vagyonkezelő vállalkozás" rajta van-e a listán, amire te a megtakarításaidat bíztad, akármilyen hangzatos mese után is.

Ha a te általad megbízott céget nem találod itt, akkor egy nyugtalan éjszaka után még holnap vedd ki a pénzed onnan. (Ha még tudod.)

Az MNB cikke itt található: MNB cikk, a belföldi szolgáltatók listája itt: belföldi szolgáltatók, a határon átnyúló szolgáltatás keretében bejegyzett fióktelepek listája pedig itt: Fióktelepek

Amint látni fogod, a lista elég rövid és egy bt, utazási iroda, helyi Marika, aranykereskedő cég és semmi hasonló nincs rajta.

Ha azt gondolod, hogy az emberek ennyi csőd és csalás után megtanulták a leckét, olvasd el a privátbankár cikkét: Évi 12% hozam

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram