Csak ma: ingyenes lakástakarék nyitása az OTP-nél

Ma 20 éves az OTP Lakástakarék, ennek örömére ha ma regisztrálsz, elengedik a nyitási díjat, azaz ingyen nyithatsz lakástakarékot.

A regisztráció után június 16-áig van időd, hogy bemenj egy OTP fiókba a kapott kedvezményes kóddal.

Az akciót itt éred el.

Share

72 hozzászólás

 • FifiTheReal
  @tudatosbiztositás

  Tény, hogy bent van az ÁSZF-ben, de még az ügynököm nem hallott olyat, hogy alkalmazták is volna.

  Én az idén teszt jelleggel indítottam 2db 900eFt-os 623-as fundát, azaz havi 5eFt-os fizetendővel. Mivel “3%-os kamatadó mentes betétként” használnám, így mindkettőre januárban-februárban már befizettem 600eFt-ot és fundamenta nem jelentkezett, hogy visszautasítaná. A tervem, hogy tovább hizlalom majd ezeket az LTP-ket viszonylag likvid betétként tekintve rájuk.

  Bár ahogy szocske írta, az sem volna rossz, ha visszautalná a többletet, mert másnap megint kifizetném hitelkártyával és a tilitolin mindig nyerek 2%-ot.

 • szocske
  , pontosan, 48 hónap a minimális futamidő, hogy jogosult légy állami támogatásra, ehhez 3 hónapos felmondási idővel a 45. hónapban lehet legkorábban felmondani.
  A 2 hónapossal már nyilván a 46.ban kell majd felmondani.
 • szocske
  , a legvalószínűbb, hogy akkor kezdenek visszautasítani, ha túlléped a 2,4M Ftot, mert ez az elméleti maximum 120 hónapra havi 20ezerrel.
 • cesgtv
  Hali!

  Ez a kupon akció bármelyik OTP-s LTP re vonatkozik? tehát 4, 5 stb.. évesekre és havi 20 ezressel is?
  Most szeretnék kötni először LTP-t, a hitelt nem valószínű hogy majd ki fogom használni, csak az állami támogatás miatt céloztam meg.
  Így, megéri az OTP-s LTP?

  Köszi! 🙂

 • Medvegyev
  Koszi Miklos! 4db megkove, pont jokor neztem ra az oldaladra 🙂 Amugy minden OTP-ben a 10 evest nyomjak. Volt ahol azt mondtak, hogy a 4 evesre nem is jo a kupon, persze nem tudott vele meghatni es vegul megoldotta.
 • Silhouette
  Jó az a 10 éves, ha 4 év után mégis folytatnád/nem lenne meg a cél. Hamarabb mindig kiszállhatsz a 4 év után.
 • Családfő
  A 4 éves jobb. A lejárat után is fizetheted tovább kötöttségek nélkül, csak ezt sem reklámozzák.
 • rokar23
  Tegnap megkötöttük élettársammal ! Köszönjük Miklós ! 🙂
 • Szocske
  Igazából ha nincs nyitási díj, akkor mindegy, hogy hány éves, ilyenkor egy esetleges későbbi módosítás is ingyenes szokott lenni
 • Kólamaci
  @szocske: köszönöm a válaszod!
 • K2laci
  Én ma voltam kötni. Mivel itt számtalanszor lezongoráztuk, hogy 48 hónaposat célszerű kötni, azt szerettem volna, de ahogy beszélgettem az ügyintézővel és mondtam, hogy nincs még konkrét cél hogy mire költsem, rábeszélt a 10 évesre (120 hónap) azzal, hogy ha akarom 48 hónap után költségek nélkül felmondható és ugyanúgy adják rá az állami támogatást mint az eredetileg is 48 hónaposra. Remélem nem csináltam hülyeséget ?!
 • Emese
  , ez engem is érdekelne..Eddig ragaszkodtam a 4 éveshez, de most hajlok a 10 éves felé, pont azért, mert egyelőre konkrét cél nincs.

  Mi a családban 4-en szeretnénk kötni egyszerre 4 db ltp-t az OTP-nél, melyeket lejáratkor valószínűleg egyetlen ingatlan megvételére szeretnénk fordítani, akár hitelfelvétellel kiegészítve. Hogyan érdemes kötni ez esetben: 1 ember köti meg a saját nevére mind a 4-et vagy működik úgy is, hogy négyen négy különbözőt kötünk és a végén összevonhatók? Vannak-e buktatók? Mire érdemes figyelni?

  Előre is köszönöm a segítségeteket! Üdv, Emese

 • szocske
  , , a hosszú futamidő hátránya a magas nyitási költség.
  Ha akcióban nyitod 0 Ft nyitási díjjal, akkor nincs veszteséged a hosszú futamidővel, max. egy minimális extra adminisztráció.

  Azonban szerintem előnye sincs, korábban legalábbis az volt a szabály az otpnél, hogy ha akcióban nyitottam, akkor későbbi esetleges futamidő hosszabbításnál is az akciós nyitási díj különbözetet kell megfizetni.
  Ha ez a politikájuk nem változott, akkor teljesen mindegy, hogy most 4 éveset nyitsz, és 4 év után esetleg hosszabbítod, vagy most 10 éveset nyitsz, és 4 évesen esetleg felmondod idő előtt.

 • k2laci
  @szocske: Egy hűségnyilatkozatot kellett aláírni, hogy 48 hónapig nem mondom fel. Utána ha felmondom akkor elvileg nincs semmi plusz költség.
 • Imre
  Szia Miklós! Én is ma kötöttem, 4 évest. Fél óra alatt megvolt, aztán majd csak felhasználom valamire 4 év múlva – nem lesz nehéz.
 • LeBigMac89
  Sziasztok!

  Érdekelne Miklós és a kommentelők véleménye, tapasztalata az alábbi kérdésekben:

  Érdemes még állampapírba fektetni? Ugye folyamatosan csökkentik a kamatot, mintha már az államnak is kezdene teher lenni, hogy folyamatosan rekordot döntenek az eladások, ráadásul az infláció is beindult.
  Cetelem 2,5M felett ugyanúgy 2%, mint a KKJ, és még előnyösebb is, mert bármikor hozzáférhető.
  Hosszabb távra a PMÁK-on kívül van jobb alternatíva?
  Kisebb összegekkel mit érdemes kezdeni? Havi szinten PMÁK-vétel esetleg?

  Előre is köszi a válaszokat és bocsi az OFF-ért.

 • David
  Csak annyira ingyenes,hogy 1000 ft sms szolgaltatas es egyeb marketing megkeresés
 • Dávid
  Sziasztok,

  csak annyira ingyenes, hogy 990 FT-os SMS szolgáltatási díj, plusz kötelező hozzájárulás sok-sok marketing célú megkereséshez :).

 • szro
  Sziasztok, az alábbi konkrét esettel kapcsolatban szeretnék tanácso(ka)t kérni. 2014. június elejével kezdődően indítottam egy 4 éves 621-es Hozamlesőt a Fundamentánál, ami jövőre jár le. Ezt a szerződést 2017. május végén megosztottam júniusi kezdéssel. Eddig ez rendben is volna, viszont azon gondolkodtam, jó lenne még egy megosztás*, amit szintén felveszek jövőre a lejáratkor. Vagy esetleg van arra lehetőség, hogy a lejárat után is továbbfizessem még egy évet, esetleg azt jövőre újra megoszthatom?

  *A megosztásnál jól gondolom azt, hogy azt még megtehetem a megtakarítási év első felében (2017. decemberig)? Van itt egyéb másik határidő, amit még figyelembe kell venni a megosztás esetén?

  A válaszokat előre is köszönöm.

 • szocske
  , igen, tovább fizetheted akár 2024ig bármelyiket, csak hitelt nem fogsz kapni, esetleg akkor, ha módosítod a szerződést, de gondolom nem is akarsz hitelt hozamlesős hitelkamattal.
  A megtakarítási év első 6 hónapjában vissza lehet pótolni az elmaradt befizetéseket, tehát ha mostanában megosztod még bőven lesz időd befizetni a 3. szerződést is 2017 júniustól.
 • net91
  Korábban már beírtam, de nem kaptam rá választ.
  Miért érdemes az OTP LTP-t választani, hiszen a THM értéke sokkal sokkal nagyobb mint a Fundamentáé.
  Ezt az ingyenes számlanyitást mézes madzagnak tartom, megkötöd, utána meg a magasabb THM érték miatt meg sokkal többet visszafizettetnek, mint a számlanyitási díj.
  Én úgy emlékszem elég sűrűn van az OTP-nél ilyen, vagy hasonló akció.
 • szro
  , köszönöm szépen a válaszod