Four Generations Property segítségkérés

2024-04-17
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Írtam négy éve a szépreményű Four Generations Property "cégről", ami azóta már több néven újra és újra feltámadt, féláron igért ingatlanokat az érdeklődőknek, életjáradékkal.

(Cikk 1, Cikk 2)

Először még perrel fenyegetőztek a cikkben leírtak miatt, aztán inkább gyorsan törölték magukat az internetről.

Azonban van, aki beugrott nekik. Csaba írt egy levelet, hogy tudok-e neki segíteni, de annyit tudtam csak válaszolni, hogy abban tudok segíteni, hogy ha valaki más is ugyanúgy járt mint ők és olvassa is ezt a cikket, akkor közösen tudnak rendőrséghez vagy ügyvédhez fordulni. Szóval, ha te is pénzt vesztettél ilyen ügyben (a cég több néven is futtatta magát, így nem biztos, hogy te is Four Generations név alatt találkoztál velük), akkor írj egy hozzászólást, majd Csaba megkeres.

Csaba első levele, amiben a segítséget kéri:

Segítséget szeretnék Önöktől kérni, mert H..... Krisztiánnak kifizettünk 3 millió forint jutalékot, hogy fél áron tulajdonosai legyünk egy balatoni ingatlannak életjáradéki formában. Tihanyi ingatlant ajánlott és még 6 millió forintot kért volna előre érte, de ezt az összeget már nem voltunk hajlandók kifizetni, emiatt pénz és ingatlan tulajdon nélkül maradtunk. Rendőrséghez és ügyvédhez kívánunk fordulni. Tudnak -e esetleg más megkárosítottról is? Vagy van-e olyan információjuk, ami segíthetne bennünket, hogy a pénzünket vissza tudjuk szerezni. Utólag látjuk, hogy túlságosan naivak voltunk, végül is működhetett is volna ez a rendszer, de nem így történt. Kérhetnék esetleg telefonos elérhetőséget, mert nekünk minden apró segítség hatalmas lenne?!

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram