Csoportos egészségbiztosítás az egyesületnek

Megkaptuk a végső ajánlatot az egészségbiztosításra az egyesület tagjai részére. (Ha nem vagy az, könnyen azzá válhatsz. Bővebben erre. Ha céged van, vagy cégnél dolgozol mint döntéshozó, ahol legalább 10-20 fő lenne biztosított, akkor cégként is megkötheted. Ez azért jobb ebben az esetben, mert leírható az adóalapból, azaz költségként elszámolható. Ha ez a helyzet, írj egy e-mailt nekem. Elvileg csak akkor kérhetitek, ha mindenki kéri a cégnél, de ezt valószínűleg megoldjuk, ha mégse így lenne.)

Nem tudom, mi lehet nyilvános az ajánlatból, ezért csak kiemelem a lényeget, a többit az érdeklődők e-mailben kérhetik. (E-mail cím a cikk végén.)

Ebben a cikkben már írtam az egészségbiztosításokról, ez a fajta a második, ahol magánorvosokhoz mehetsz szükség esetén az állami ellátás helyett. Kérlek, olvasd el, hogy értsd ezt a cikket. (Az első választható lesz hamarosan az életbiztosítások között, a harmadik pedig jövő év elejétől lesz jó áron elérhető reményeim szerint.)

Az egészségbiztosításokról

Akkor tudjuk megkötni az egészségbiztosítást, ha legalább ötven ember kéri. Ha nem jön össze ennyi ember, akkor tárgytalan lesz.

Négy csomag van, havi 990 és 6.990 Ft közötti csomagok.

Szolgáltató az Advanced Medical, jelenleg 380 szerződött partner van országszerte. (Érdemes ellenőrizni, a te lakhelyed közelében mennyi van. Állítólag folyamatosan veszik fel az újabb partnereket.)

Fontos, hogy meglévő betegség miatti orvosi kezelést nem térít a biztosítás. Ha tehát cukorbetegség, autoimmun betegség, vagy bármi egyéb betegség miatt már jársz orvoshoz, ezeket a kezeléseket nem fogja kifizetni a biztosító. (Egyéb kizárások a feltételekben találhatóak.)

A legolcsóbb csomagról azt gondoltam, hogy senkinek nem kell, állítólag mégis sokan ezt választják a kedvezmények és a szervezés miatt.

Ez havi 990 Ft, de csak az alábbiakat tartalmazza: 24 órás orvosi segélyvonal, második orvosi szakvélemény a kapott papírok alapján és 3 féle nagyértékű diagnosztika maximum évente 250 ezer forint értékben, plusz a külön nem részletezett 5-20% kedvezmény a szerződött partnereknél.

A következő lépcsőben már pluszban 16 féle szakterületen járóbeteg-ellátás plusz ambuláns műtétek, labor 118 paraméter alapján, 16 féle diagnosztika, 3 féle nagyértékű diagnosztika (CT, MR, PET-CT) és éves szűrővizsgálat (hasi ultrahang, mellkas röntgen, labor, belgyógyászat.) A díja havi 2.900 Ft, de 30% önrész van, az is úgy, hogy kifizeted teljesen és 70%-át visszakapod. Ezt a csomagot kevesen választják.

Az eggyel drágább csomag ugyanez, de önrész nélkül, semmit nem kell fizetned, az orvos a biztosítónak küldi a számlát. Ez havi 4.900 Ft. Éves felső limitek ennél a két csomagnál: labor 25 ezer Ft, járóbeteg-ellátás 300 ezer forint, nagyértékű diagnosztika 250 ezer Ft, egynapos sebészet 300 ezer forint.

A legnagyobb csomagban már 32 féle szakorvosi rendelés és ambuláns műtétek vannak, a labor 173 paramétert vizsgál, 21 féle diagnosztika, 4 féle nagyértékű diagnosztika, szűrővizsgálatnál pluszban nőgyógyászat, urológia és szemészet. Éves felső limitek: labor 50 ezer Ft, járóbeteg-ellátás 1 millió forint, nagyértékű diagnosztika 500 ezer Ft, egynapos sebészet 300 ezer forint. Ez havi 6.900 Ft-ba kerül.

(Az e-mailből kiderül, mi az a 32 féle szakorvosi rendelés és a labor mit vizsgál, stb.)

Ha érdekel a dolog, írj egy akár üres mailt az egeszsegbizt@gmail.com címre. Figyelem, ezt az e-mailt senki nem olvassa, a kérdéseidet ne küldd oda.

Ha szeretnéd megkötni majd ezt az egészségbiztosítást, írj egy hozzászólást, benne a választott csomaggal és hány fővel. Az e-mail címedet csak én látom, ha a megfelelő helyre írtad.

Online oktatás a pénzügyekről. 15 órányi anyag, nézz bele ingyen.

Valódi pénzügyi tanácsadás termékértékesítés nélkül csak 35 ezer forint.

20 millió forintos életbiztosítás havi 4.990 Ft-ért, életkortól függetlenül.

Share

106 hozzászólás

 • Belzebubus
  Miklós megoldható már, hogy egészségpénztári / önsegélyező számláról is lehet fizetni a havi v éves díjat?
  Van kedvezmény, amennyiben az egész éves díjat egyösszegben fizetem? Az éves szűrővizsgálat a fél év általános szerzodeskotés utáni várakozás után rögtön kérhető? A munkáltatómnak évente szükséges az alap leleteket bemutatnom.
  Bocsánat ha ezek benne lesznek a tájékoztatóban.
 • Kiszamolo
  Belze, gyanítom, hogy nem, mert nem te vagy a szerződő, hanem az egyesület. De megkérdezem, van-e valami megoldás erre. Talán ha a biztosító ad igazolást és erre hajlandó is.

  A szűrővizsgálat valami 2-3 hónap után már kérhető. Éves díjra kedvezmény nincs, legalábbis nem mondtak ilyet.

 • Garázs
  A legnagyobb csomag érdekel. 1 fő.
 • György
  Kedves Kiszamolo, egyelőre 1 fő legnagyobb csomaggal paromnak. Nekem expat biztositas cég által.
 • george
  ” 3 nagyértékű diagnosztika”

  Ez és a többi részlet mind úgy értendő, hogy 1 éven belül ennyi a limit?

 • Kiszamolo
  George, igen az összeglimitek élnek. A darabszám nincs limitálva.

  Nem 3 darab, hanem 3 féle nagyértékű diagnosztika annyiszor, ahányszor a költség miatt az éves limitbe belefér.

 • george
  Az első és második csomagnál miért nincsenek limitösszegek megadva?
 • Kiszamolo
  Az elsőnél nem értelmezhető, a másodiknál annyi, mint a harmadiknál.

  (Illetve az elsőnél évi 250 ezer Ft a nagyértékű diagnosztika értékhatára.)

 • pogacem
  Az egyik magánorvosi rendelő, ahova havonta járok, benne van a szolgáltatói listában. Az itteni látogatásaimat fogja tudni fedezni a biztosítás?
 • József
  Létezik valami árlista valahol, hogy az egyes diagnosztikák, vizsgálatok, beavatkozások mennyibe kerülnek? Mert anélkül nemigen lehet kalkulálni, hogy konkrétan mi fér bele a megadott keretbe. Az Advanced Medical oldalán nem láttam.
 • Kiszamolo
  József, amennyit az adott szolgáltató számláz. Ők leszerződnek mindenféle szolgáltatóval. Az egyik urológusnál 8 ezer forint egy vizit, a másiknál 20 ezer Ft.
 • Anita
  legnagyobb csomag, 2 fö
 • Kiszamolo
  Poga, ha meglévő betegség miatt jársz havonta, akkor nem fogják ezt kifizetni, mert arra nem térítenek.

  Egyébként pedig először a központi telefonszámot kell felhívni és ők mondják meg, hová menj, mikor és mi az, ami indokolt. Ha indokolt az orvos, akkor kérheted, hogy te a már ismerős orvoshoz menj.

  Ez nem úgy működik, hogy akkor most minden ingyen van, elmegyek az összes orvoshoz, ami csak létezik és kérem az összes laborvizsgálatot, mert miért ne.

  Ahogy az állami egészségügyben is nem véletlenül kell beutaló a legtöbb orvosi vizsgálathoz, mert a házi orvos eldönti, tényleg szükséged van-e az orvosra és melyikre, itt is így van.

 • Családfő
  …olvasom, hogy nemibeteg gondozásra nem terjed ki a kockázatviselés. Micsoda kár! 😉
 • Kriszta
  Kedves Kiszámoló!
  Felső korhatár van-e?
 • Kiszamolo
  Kriszta, rákérdezek, de szerintem a csoportosnál lévő korhatár vonatkozik erre is, az jelenleg nálunk 55 év.
 • Kiszamolo
  Megvan, ezt írja: életkora 16 és 65 év között van
 • Viktor
  Engem az érdekel, hogy túlsúly kizáró ok? Most vizsgáltattuk ki magunkat kardiológussal, teljesen egészségesek vagyunk. Viszont lefogyni még hosszabb ideig tart.
 • tomib
  Kedves Miklós!
  A csomagok között van-e átjárási lehetőség? Tehát most megkötném az egyiket, de 1,2 év után úgy döntök, hogy nekem a nagyobb/kisebb csomag kell, akkor tudok-e váltani?
 • tibi
  A 4990 Ft-os életbiztosítás is változik?
 • Róbert
  Érdekel, 1 fő, legnagyobb csomag.
 • Kiszamolo
  viktor, nem volt szó egészségügyi nyilatkozatról, de mivel egyesület vagyunk, lehet, hogy megnyerjük. Ha leszünk elegen, kiderül. 🙂
 • Kiszamolo
  tomib, maximum csak évfordulókor. Egyébként mindenki a legolcsóbbat fizetné, csak akkor váltana, ha orvoshoz kell mennie.
 • Kiszamolo
  tibi, igen, jelentősen, lesz sok csomag. De remélem, továbbra is lesz 5.000 ft-os csomag.
 • Zabalint
  Jól értem, hogy a háziorvosnak kell beutalnia minden esetben? Mert akkor felejtős. Nem azért mondom ezt, mert ingyen akarnék mindenféle vizsgálatot és egyebet hatalmas mennyiségben, hanem azért, mert ha panaszom van, vagy mondjuk az éves szűrésen találnak valamit, akkor ezek szerint nem kerülhetem meg az állami egészségügyet, ugyanazzal a macerával kezdődik minden.
 • Kiszamolo
  zabalint, nem. Felhívod a megadott telefonszámot és ők mondják meg, hová menj. Ha házi orvos féléhez írányítanak, az is maszek lesz.
 • D.andràs
  Engem is érdekelne a legnagyobb csomag, 2 főre.
 • Laya
  Túl bonyi a másik cikk, ezért megkérdem direktbe:
  Mi a feltétele és költsége (belépési-, havi-díj) az egyesületi tagságnak?
  Nem nekem kell, de körbe küldeném a cikket pár ismerősömnek ezért előtte szeretném átlátni!
 • Kiszamolo
  laya, havi 200 ft tagdíjat/támogatást elfogadunk a költségekre (bank, könyvelő, stb.), más nincs. Ez jelenleg az életbiztosításba már be van építve, de ki lesz véve onnan és külön lesz.

  Ezen kívül semmi más kötelezettség, költség nincs.

 • Tóték
  Érdekel, 2 fő, legnagyobb csomag.
 • Udvari Károlyné
  1962.11.02. születési dátummal csatlakozhatom? Érdekel a legmagasabb csomag.
 • pogacem
  2 fő legnagyobb csomag érdekel
 • G
  Erdekel a legnagyobb csomag, 2 fo. Koszonom!
 • Péter
  Legnagyobb csomag engem is érdekel. 1 fő
 • Kőváry Orsolya
  Legnagyobb csomag 1 fő
 • Timi
  Legnagyobb csomag + 1 fő. Köszönöm, régóta várok erre a lehetőségre.
 • bicskeib
  Középső csomag érdekelne Miklós, 1 fő. Egyesületi tag vagyok, van életbiztosításom is. Köszönöm. BB
 • Békéné Pellach Emese
  Kedves Kiszámoló!

  Örülök, hogy ezt 65 éves korig igénybe lehet venni. A 4900-as biztosításról emiatt lemaradtam, pedig betegség esetén (influenza?) a kompenzáció miatt érdekelt volna. Hetes adószámos magánszemélyként táppénzem amúgy sem lenne, de meg kell majd esetleg valakit fizessek, hogy ugorjon be helyettem. Állom a sarat, de 58 vagyok, már nem szeretnék pl. lázasan dolgozni. Ha vannak itt önfoglalkoztatók, akik nem vállalkozók, azoknak ismerős lehet a probléma.
  Ez a fenti ajánlat nagyon jó, régóta keresek ilyet elérhető áron. Ha évfordulókor tényleg lehet válatni a csomagok között, akkor a 2-est kérném, és hálásan köszönöm. (Viszont a nevem rövidesen jelentősen változni fog, nem tudom, ez az ügyintézést hogy befolyásolja?)

 • Inevitable
  Nagyon várom már az életbiztosítós palettát! Egyedül azért nem akartam végigzongorázni a belépést eddig, mert már nyáron mondtad, hogy lesznek újak (ezt egyfajta biztatásként írom a további ügyintézéshez, szerintem többen vagyunk ezzel így 🙂 )
 • Kocsis Attila
  Szia Miklós!

  2x prémium csomagot szeretnénk.

 • Kriszta
  Köszönöm a választ, tehat 65 évesen kész vége. Meg ha addig fizetem is.
  58 évesen viszonylag egészségesen nem tudom megéri-e beleugrani 7 évre. Pont akkor jár le amikor elkezdenek bajaim lenni és mehetek vissza a népi ellátásba
 • T
  legnagyobb csomag, két fő
 • Tibor
  Premium csomag. 2 fő. 100%
 • Gábor
  Meglévő betegség esetén mi az eljárás (pl. cukorbetegség)?
  Ilyenkor nem érdemes kötni, vagy van kialakult gyakorlat?
 • Gábor
  Azt olvastam, hogy.
  “A Szerződés határozott, 1 éves tartamra jön létre, amely automatikusan megújul, ha egyik fél sem jelzi a tartam vége elôtt 30 nappal ettôl eltérô szándékát.”
  Én ezt úgy értem, hogy további egy évre hosszabbodik.s
  Tehát ha nem is voltál beteg, de elkezdted igénybe venni a szolgáltatásokat viszonylag intenzíven, akkor a biztosító egyszerűen felmondhatja a szerződést.
 • Szendrei Ádám
  Szia Miklós!

  Tetszene nekem is és ajánlanám is ügyfeleknek, viszont az merült fel bennem, hogy az 50.000 Ft szűrővizsgálati limit gyakorlatilag a fele vizsgálatra sem elég. Tehát hiába van benne a prémium csomagban egy csomó szűrés, jól hangzik, csak a teljes szűrés nagyjából 150.000 Ft, egy közepes pedig 100.000 Ft.

  Vagyis az, amit tutira le tudok évente járni belőle az 50.000 Ft, és egyébként a szűrést pont államiban sem annyira vészes megcsinálni.

  Tehát csak azért, hogy szűrővizsgálatra járjon valaki nem igazán éri meg megkötni, ha jól látom. A max térítési limit pedig 1 milla, amit igazából kb. 10 éves díj, és a vésztartalékból simán fedezhető.

  Mi a véleményed, kinek éri meg ezt megkötni?

  Köszönöm!

  Ádám

 • Andras
  Nekem is ez a bajom, tudtam volna 8 főt hozni de 65 év felett, nagy kár 🙁
 • zolika
  Engem is érdekel, középső csomag 1 fő.

  , szerintem 7 évre is jó (nem tudom mennyi a türelmi idő, de akár 1-2-re is jó lenne). Ez nem “előtakarékosság” a 65 év utáni időszakra, hanem biztosítás. Ha nem lesz semmi bajod 65 éves korodig, akkor örülj neki, ha meg igen, akkor jó, hogy van.
  El kell fogadni, hogy statisztikailag 65 év felett ráfizet a biztosító, nem csak ez, a többi is.

 • Kiszamolo
  Ádám, a szűrővizsgálatra nincs limit, viszont fix, hogy mi van benne. Ha bőrgyógyászat nincs benne, arra nem is mehetsz el az éves kereted terhére.
 • Kiszamolo
  Gábor, téged nem tud felmondani, mert az egyesület a szerződő. Persze az egyesületnek felmondhat, ahogy az egyesület is a biztosítónak, évente egyszer.