Csoportos egészségbiztosítás az egyesületnek

2017-11-24
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Megkaptuk a végső ajánlatot az egészségbiztosításra az egyesület tagjai részére. (Ha nem vagy az, könnyen azzá válhatsz. Bővebben erre. Ha céged van, vagy cégnél dolgozol mint döntéshozó, ahol legalább 10-20 fő lenne biztosított, akkor cégként is megkötheted. Ez azért jobb ebben az esetben, mert leírható az adóalapból, azaz költségként elszámolható. Ha ez a helyzet, írj egy e-mailt nekem. Elvileg csak akkor kérhetitek, ha mindenki kéri a cégnél, de ezt valószínűleg megoldjuk, ha mégse így lenne.)

Nem tudom, mi lehet nyilvános az ajánlatból, ezért csak kiemelem a lényeget, a többit az érdeklődők e-mailben kérhetik. (E-mail cím a cikk végén.)

Ebben a cikkben már írtam az egészségbiztosításokról, ez a fajta a második, ahol magánorvosokhoz mehetsz szükség esetén az állami ellátás helyett. Kérlek, olvasd el, hogy értsd ezt a cikket. (Az első választható lesz hamarosan az életbiztosítások között, a harmadik pedig jövő év elejétől lesz jó áron elérhető reményeim szerint.)

Az egészségbiztosításokról

Akkor tudjuk megkötni az egészségbiztosítást, ha legalább ötven ember kéri. Ha nem jön össze ennyi ember, akkor tárgytalan lesz.

Négy csomag van, havi 990 és 6.990 Ft közötti csomagok.

Szolgáltató az Advanced Medical, jelenleg 380 szerződött partner van országszerte. (Érdemes ellenőrizni, a te lakhelyed közelében mennyi van. Állítólag folyamatosan veszik fel az újabb partnereket.)

Fontos, hogy meglévő betegség miatti orvosi kezelést nem térít a biztosítás. Ha tehát cukorbetegség, autoimmun betegség, vagy bármi egyéb betegség miatt már jársz orvoshoz, ezeket a kezeléseket nem fogja kifizetni a biztosító. (Egyéb kizárások a feltételekben találhatóak.)

A legolcsóbb csomagról azt gondoltam, hogy senkinek nem kell, állítólag mégis sokan ezt választják a kedvezmények és a szervezés miatt.

Ez havi 990 Ft, de csak az alábbiakat tartalmazza: 24 órás orvosi segélyvonal, második orvosi szakvélemény a kapott papírok alapján és 3 féle nagyértékű diagnosztika maximum évente 250 ezer forint értékben, plusz a külön nem részletezett 5-20% kedvezmény a szerződött partnereknél.

A következő lépcsőben már pluszban 16 féle szakterületen járóbeteg-ellátás plusz ambuláns műtétek, labor 118 paraméter alapján, 16 féle diagnosztika, 3 féle nagyértékű diagnosztika (CT, MR, PET-CT) és éves szűrővizsgálat (hasi ultrahang, mellkas röntgen, labor, belgyógyászat.) A díja havi 2.900 Ft, de 30% önrész van, az is úgy, hogy kifizeted teljesen és 70%-át visszakapod. Ezt a csomagot kevesen választják.

Az eggyel drágább csomag ugyanez, de önrész nélkül, semmit nem kell fizetned, az orvos a biztosítónak küldi a számlát. Ez havi 4.900 Ft. Éves felső limitek ennél a két csomagnál: labor 25 ezer Ft, járóbeteg-ellátás 300 ezer forint, nagyértékű diagnosztika 250 ezer Ft, egynapos sebészet 300 ezer forint.

A legnagyobb csomagban már 32 féle szakorvosi rendelés és ambuláns műtétek vannak, a labor 173 paramétert vizsgál, 21 féle diagnosztika, 4 féle nagyértékű diagnosztika, szűrővizsgálatnál pluszban nőgyógyászat, urológia és szemészet. Éves felső limitek: labor 50 ezer Ft, járóbeteg-ellátás 1 millió forint, nagyértékű diagnosztika 500 ezer Ft, egynapos sebészet 300 ezer forint. Ez havi 6.900 Ft-ba kerül.

(Az e-mailből kiderül, mi az a 32 féle szakorvosi rendelés és a labor mit vizsgál, stb.)

Ha érdekel a dolog, írj egy akár üres mailt az egeszsegbizt@gmail.com címre. Figyelem, ezt az e-mailt senki nem olvassa, a kérdéseidet ne küldd oda.

Ha szeretnéd megkötni majd ezt az egészségbiztosítást, írj egy hozzászólást, benne a választott csomaggal és hány fővel. Az e-mail címedet csak én látom, ha a megfelelő helyre írtad.

Online oktatás a pénzügyekről. 15 órányi anyag, nézz bele ingyen.

Valódi pénzügyi tanácsadás termékértékesítés nélkül csak 35 ezer forint.

20 millió forintos életbiztosítás havi 4.990 Ft-ért, életkortól függetlenül.

Previous Post
Black Friday 2

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram