Degiro számlák megszüntetése

2022-07-22
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Mint ismert, a kormány nem csak felemelte a tranzakciós adót, de egyrészt kiterjesztette az értékpapírszámlák tranzakcióira is, illetve minden külföldi szolgáltatót, aki magyaroknak számlát vezet, kötelezett, hogy jelentkezzenek be az adó hatálya alá.

Mivel egyszerűbb a legtöbb cégnek inkább nem szolgáltatni a magyaroknak, mint megfelelni ennek az előírásnak, így várható volt, hogy a Degiro is az egyszerűbb irányba fog lépni.

Ha még nem kaptad meg ezt az e-mailt, hamarosan meg fogod:

A DEGIRO-számlájával kapcsolatban írunk Önnek. Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy azt az üzleti döntést hoztuk, hogy megszüntetjük a magyar piacon nyújtott szolgáltatásainkat.

Jelen levél szolgál az Ön és a DEGIRO között létrejött ügyfélszerződés felmondására vonatkozó értesítésnek az ügyfélszerződéssel összhangban.

A 26.1. cikk szerint 2 hónapos felmondási időt kell biztosítani. Azonban udvarias gesztusként szeretnénk további egy hónapot biztosítani, mert Ön jelenleg nyitott pozíciókat tart a DEGIRO-számláján. Ezért a felmondási időt 3 hónapra meghosszabbítjuk.

Az Ön DEGIRO-számláját tehát a következő napon zárjuk le: 21/10/2022.

Köszönjük mindenkinek, aki elküldte a levelet.

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram