Electrolux mosogatógép promóció

2021-09-15
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Vettünk egy Electrolux mosogatógépet és az eladó cég nem jelezte, hogy van egy promóció a július elseje és szeptember 30 között vásárolt gépekre. A feleségem véletlenül olvasta valahol és tényleg.

Ha feltöltöd a számlát, küldenek egy évre elegendő Jar Platinum Plus mosogatógép-kapszulát, a legdrágább fajtát. Ez nyolc csomag 48 darabos kapszulát jelent, egy csomag ebből a kapszulából 4.500 forint, de az akciós ára sem nagyon szokott 3.500 forint alatt lenni.

A dolog működik, ma hozta a futár a dobozt.

Ha te is vásároltál és te sem tudtál róla, érdemes regisztrálni.

Nem, ez sem fizetett hirdetés, még mielőtt az első okostojás megjegyezné. Mivel bő 30 ezer forintnyi kapszuláról van szó plusz egy ismert, sokak által vásárolt mosogatógép márkáról és nekünk sem szólt senki, pedig komoly üzletben vásároltuk, ezért írtam róla. Nekem pénzbe nem került, másnak hasznos lehet.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram