Előzetesben egy ismert pénzügyi tanácsadó

2015-05-06
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A hvg cikke szerint előzetesbe került egy országszerte ismert pénzügyi tanácsadó.

A cikkben említett átverésben egy ügyfelem is érintett volt, sok-sok tízmillió forinttal.

Azért nem tett feljelentést, mert ezt a pénzt elfelejtette leadózni és ezt pontosan tudták a "tanácsadók" is. Amikor megkérdezte, mi lesz a pénzével, emlékeztették is arra, hogy ő többet veszíthet rajta, ha sokat ugrál. Ez már bő féléve mesélte, tehát nem most történt az eset.

Úgyhogy az a 100 milliós kár szerintem a sokszorosa a valóságban, a károsultak nagy része soha nem fog feljelentést tenni.

Csak ezért linkeltem be ezt a cikket, hogy figyelmeztesselek: rengeteg csaló utazik a le nem adózott pénzedre. Brazil és panamai állítólagos ingatlanbefektetéstől kezdve mindenféle trükkel kihúzzák a zsebedből a pénzt, hogy aztán a szemedbe nevessenek.

Pontosan tudják, hogy azért akarod te fű alatt befektetni a pénzed, mert nem mered betenni a bankba, így biztos nem fogsz a rendőrségre menni feljelentést tenni.

Sajnos sok ilyen esetet láttam már és tudom, hogy nagyon sokat fogok még látni.

Sokkal olcsóbb leadóznod a pénzt maximum 30%-os kulccsal, mint csalókra bízni. Keress egy adótanácsadót, vagy nemzetközi adótanácsadót, mit tudsz tenni visszamenőleg a fekete jövedelmeddel.

Previous Post
A kamat az kamat

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram