27 hozzászólás

 • kovlaj122
  Hello!

  Fontos megjegyezni, és a cikkből is kimaradt hogy EZ a mobilszolgáltatás NEM AZ a mobilszolgáltatás!!!
  Ezt a 3500MHZes sávban nyújtják, amit 2016-ban nyertek és kifejezetten az ilyen fix telepítésű szolgáltatásra alkalmas, pl Szlovákiában is van ilyen.

  Ellenben amit 2014ben nyertek 1800MHZes frekvenciát és ami majd egyszer valódi mobilszolgáltatást fognak nyújtani az még nincs sehol és semmit nem tudni róla, max azt hogy egyre több helyen be vannak az adók kapcsolva teszt céllal.

 • headset
  A linkelt cikk lényege, hogy a Digi nagyon kis területeken (XIII. ker + néhány kisváros és falu) szigetszerű szolgáltatást nyújt.

  Havi 4 ezerért TV+vezetékes telefon+internet, 1 év hűséggel.

  Az átvitel a TV-nél műholdas, a másik kettőnél a megnyert 3600-3800 MHz-en megy, de csak otthonra, nem mozgathatóan.

 • Karl
  Bács megyében építik a tornyokat, pár hete kinőtt néhány újabb (még üres) torony olyan helyeken is, ahol a másik 3-nak bázisállomása sincs.
  Szerintem lesz mobil is és nem kell rá már sokat várni.
 • AAA
  Na igen, mondjuk ezért felesleges is lett volna telerakni az országot tornyokkal iszonyat költségért, ami ráadásul nem egyszeri, mert bérleti díjat is fizetnek folyamatosan.:)
 • Unemployed
  A Telekom már készült a dologra. A 13. kerületben két hónapja kijöttek egy kedves akciós ajánlattal, nem is értettem, mert a Digi itt nincs bent, a UPC pedig eszement drága.
  Így viszont, hogy tudjuk, hogy a Premiere League meccsek fele megint csak a Digi Sporton látható (az viszont csak a Digin), egyértelműen ez a legjobb ajánlat a kerületben.
  Én pl. csak anyukám Digi előfizetésének köszönhetem, hogy online tudom nézni a DigiSport1-et, kevesen tudják, de Digi előfizetők bárhol neten nézhetnek elég sok csatornát, bár nem mindet, de a Sportot igen.
  Most láttam ezen kívül, hogy visszahozták a korábban DigiTel500 néven futó percdíjakat (3 Ft vezetékes, 6 Ft mobil, az szuper volt, de nagyon megdrágult, amikor már nem lehetett okos csomagban választani, gyakorlatilag azáltal 1500 Ft-ra emelték a havi díjat, vagy maradt helyette nevetséges 6/17 Ft/perc).
  Így együtt ez szupersztár ajánlat lett
 • Tamás
  “A Telekom már készült a dologra. A 13. kerületben két hónapja kijöttek egy kedves akciós ajánlattal, nem is értettem, mert a Digi itt nincs bent, a UPC pedig eszement drága.”

  Mire gondolsz pontosan?
  A 13-ban – a legjobb tudomásom szerint – hálózatmodernizációt végez, vagy végzett a telekom, amelynek során egy nagyon régi – nem igazán modernizálható – rendszert dobtak ki, és húztak ki optikát a(z új) végpontokig (is).
  Ez a modernizálás kb 2 éve volt beígérve, és kb 1 éve jutottak el hozzám. Előtte csak UPC volt.
  Van digi is az utcában, természetesen csak a túloldalt és annak is csak 1 részén, több mint 10 éve.
  Arra nem voltak képesek ennyi idő alatt, hogy áthúzzanak egy kábelt a szemben lévő társasházba, és bekössenek 10-12 lakást. A jelet átlőhették volna mikrón is a két épült tetején.
  Árban a UPC és a T között 100 Ft-s nagyságrend a diffi jelenleg 8000 Ft környékén.
  Mi az MT ajánlat?

 • Cenzné
  Ez helyhez kötött voip szolgáltatás, nincs benne semmi újdonság, és semmi köze ahhoz, amit “mobil”-nak szoktak hívni.
 • AAA
  Unemployed
  Digi online-on nézek én is sportot, szintén szüleim előfizetése révén. Annyi kiegészítés, hogy csak azok használhatják, akiknek net ÉS tv előfizetése is van, ők viszont 3 egymástól független accountot is kapnak.
 • Unemployed
  @Tamás
  Egy év hűséggel 7000-ért:
  – 1000/1000-es netet (rooterrel, ez fontos, mert a Digi nem ad netet, meg kell venni)
  – IPTV szuper családi HD tévét (31HD + 106 digitális csatona)
  – alap telefonnal (30 Ft-os percdíjjal, ezt kár is volt leírni).
  Mivel természetesen nincs Flip a környéken (mivel nincs Digi), 2 set top box-szal a legjobb alap ajánlat 1 év hűségidővel is csak 8800 Ft-ért érhető el (gyengébb net-tel és telefon nélkül), úgyhogy ez mindenképp jobb ajánlat.
  Nem minden házban elérhető, házanként döntik el, hogy felajánlják-e a kedvezményt, vagy nem, nálunk szerencsére igen, ráadásul a korábbi hűségidős szerződésre is rá tudtam kötni kötbér nélkül.

  És mindez úgy jön ide, hogy az eredeti bejegyzés úgy szólt, hogy a 13-ik kerületben is elérhető lesz a szolgáltatás, bár egyelőre a Digi honlapján ez még nincs fent, de nagy kerület, nincsenek bent, nyilván meglépik ASAP

 • Unemployed
  természetesen rootert nem ad a Digi és nem netet

  bár az ajánlat szerint ennél a szolgáltatásnál még rootert is adnak (bérelhető, az ár tartalmazza), talán azért, mert speciális rooter kellhez ehhez a fajta szolgáltatáshoz

 • mtoma73
  Azt tudja valaki, hogy a diginél miért van az, hogy egy utcában csak bizonyos házakban adnak szolgáltatást? Nálunk 3 házszám megjelenik, a többinél nem nyújtanak szolgáltatást?
 • Zabalint
  Gondolom azokon a településeken a 30/5 jó ajánlatnak számít, mert csak a UPC vagy csak a T van jelen, így basznak fejleszteni…

  Érdekes lenne azt a kérdést vizsgálni, hogy mennyire befolyásolja az ingatlanárakat az elérhető internet kapcsolat, mert valamennyire biztos, nálam is szempont lenne költözéskor.

 • mzsombor
  Honnan van infó, hogy ezt nem az 1800-on nyújtják? Erről biztos infó sehonnan sem jött ki. Ellenben a vállalt 30/5 megás maximális sebességérték pont kiadja az 1800 MHz-en az 5 MHz-es sávszélességükből 2×2 MIMO-val, LTE-vel kihozható sebességet.
 • poohtheone
  OFF (mert a Wizzair hitelkártyás cikkhez nem lehet kommentelni):

  Április 1-től már a ferihegyi Mastercard-váróba sem lehet ingyen bemenni a Wizzair kártyával.
  mastercard.hu/hu-hu/consumers/offers-promotions/premium-selection/mastercard-airport-lounge.html
  Egyre inkább úgy tűnik nekem, hogy meg akarják szüntetni az egészet, és ezért csökkentik az előnyöket.

 • szifonkutya
  “Április 1-től már a ferihegyi Mastercard-váróba sem lehet ingyen bemenni a Wizzair kártyával.”

  Mondjuk ennek valószínűleg a SkyLounge örül a legkevésbé, nagyon sokan oda menekültünk (belépődíjért), a végtelenségig legyengített és leromlott MasterCard lounge helyett.

  A Digivel kapcsolatban sokszor elhangzott már, hogy az a frekvenciakészlet, amit megvettek országos net+hang szolgáltatásra nem elég. Ez akkor tud 4. mobilszolgáltatóként működni, ha valakivel sikerül nemzeti roaming szolgáltatást kötnie. A kérdés már csak az, hogy ez a piacon lévő nagyok közül kinek lehet érdeke?

  Van természetesen válasz, meg kell nézni a tulajdonosi struktúrát.

 • Bandi

  A “gyorsító sáv” (Fast Track Security Lane) viszont ingyenes lesz a Wizz Hitelkártyával:
  mastercard.hu/hu-hu/consumers/offers-promotions/premium-selection/mastercard-airport-lounge.html
 • AAA

  Az 1000-eshez ad routert is a Digi, igaz csak 2 vezetékes port van rajta (egy 100-as és egy 1000-es) és csak 2,4-es wifit tud.

 • Családfő
  Bandi, ezzel kompenzálnak – meg pl. a Sportaréna “fast lane-nel” 😀 -, de akkor is nagyobb a veszteség. Nem volt nagy durranás a mastercard lounge – a Lufié vagy az Emirates-é más liga -, de még mindig jobb volt, mint kint várakozni.

  Platinum kártyásoknál nem lesz változás, de azért az egy jóval szűkebb kör.

 • Jóska Pista
  OFF
  03-11 at 13:18
  “a végtelenségig legyengített és leromlott MasterCard lounge helyett.”
  Aminek az oka pont a Wizz hitelkártyás tömeg.
  Prémium szolgáltatás maradjon meg a prémium ügyfeleknek.
  ON
 • bubuka

  Router lesz az, nem rooter. 🙂
 • attila
  off: a nav-nak a törvény szerint 30 napja van hogy a bevallás leadása után utalja az adóvisszatérítéseket a pénztárak felé, ma van a 40. napja hogy leadtam, úgy látszik ők simán sérthetnek törvényt……egyre lejjebb süllyednek a közszolgáltatások ebben az országban….
 • gaborr
  hívd fel a nav-ot valszeg A, adó elmaradásod van, ami miatt nem utalnak. B, rosszul töltötted ki.
 • attila
  nem töltöttem ki rosszul…
  az adószámlát lekértem, 94ft adózói többletem van….
  még várok 1 hetet aztán bemegyek személyesen…plusz 1 óra az életemből amiért nem kapok fizetést….
 • Blend Ahmed
  @attila: “egyre lejjebb süllyednek a közszolgáltatások ebben az országban….”

  Nem lehet, hogy a NAV már átutalta, viszont a pénztárad még kotlik azon, hogy az átutalást jóváírja a számládra?

 • attila
  nem, nem lehet, nem jött meg a nyeszre sem, illetve nem látszik az egyéni adószámlán sem, ha ott nem látszik akkor el sem utalták, ha ott látszik akkor 2 napon belül a számlákon van…..
 • gaborr
  ha a TEL nyomtatványt kitöltöd, akkor tudsz ügyet intézni telefonon is, és nem mennek el órák az életedből 😉 (persze meg kell várni míg megjön levélben a kódod)

  nav.gov.hu/nav/kapcsolat
  “Ügyféltájékoztató és Ügyintéző Rendszer”

 • Panasonic

  A Nav késedelem esetén késedelmi kamatot fizet. Mondjuk ha sürgősen szükség van a pénzre ez nem vszeg nem vigasztal

  Digi: a Digi márciusban 2225 ről 3050 forintra emelte az 1 megabites net havidíját (+37%), az eddig ingyenes beszélgetést kínáló digifon500-as csomagot meg megszüntette, itt 4 ft/perc lett az új díjstruktúra.