Gépjármű hitelek forintosítása

2015-07-09
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Több levelet kaptam, amely a gépjármű hitelek forintosításával kapcsolatos, néha egész részletesen kérdezik, azokkal mi a teendő és meddig lehet ingyen kiváltani a devizás gépjármű-hiteleket.

A helyzet az, hogy a szándék már megvan arra, hogy a gépjármű hiteleket és lízingszerződéseket is forintosítsák, de törvény még erre nem született. A legutóbbi, június végi hír, hogy a Bankszövetség és a Nemzeti Bank javában tárgyal a feltételekről, várhatóan őszre szülik meg a szabályokat, feltételeket és az egyéb rendelkezéseket.

Volt elejtett infó esetleges kedvezményes árfolyamról, de senki nem erősítette meg, annyit tudni, hogy az MNB kész biztosítani a szükséges eurómennyiséget a forintosításhoz.

Ezért senki nem tud még semmit, az autóhiteleseknek egyelőre még várni kell, szerintem ősz elejére születik döntés az ő ügyükben is.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram