Hasznos appok vásárláshoz

2016-04-19
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Pár hete kíváncsiságból letöltöttem a Burger King mobilalkalmazását.

Azt kaptam, amit ígért: rendszeresen vannak benne olyan akciós ajánlatok, amik csak itt elérhetőek. Most éppen például két Whoppert adnak egy áráért, ha tudod a kuponkódot, plusz mindig van krumpli, üdítő és egyéb kupon.

Ha pedig amúgy is kuponos akció van, az összes akciós kupon is megtalálható benne plusz akkor is még egyedi ajánlatot.

Ez egy olyan alkalmazás, amit megéri letölteni, ha akár csak évente kétszer szoktál enni a Burger Kingben.

Elkezdtem nézni az egyéb üzletek alkalmazásait, de nem találtam másikat, ami egyedi kuponajánlattal kényeztetne. A legtöbb cégnek még nincs is alkalmazása, akinek van, az is kimerül a boltkeresőben és az akciós újság ismertetésében.

(Akciós újságokat eléred az ezt gyűjtő alkalmazásokban is, például ebben. Itt találsz kuponokat is, de azért hanyatt még nem estem tőle, most éppen egy darab müzliszeletet vehetsz 20 forint kedvezménnyel. Indítás után kapcsold be a GPS-t, mert anélkül nem jönnek be az akciós újságok.)

Ha ismersz még olyan magyar alkalmazást, ami valódi kuponokat ad, ami csak az appon keresztül érhető el, írd meg a hozzászólásokban. Lehet üzletlánc, barkácsáruház, étterem, bármi, ami országosan elérhető.

(Az agyzsibbasztó, teljesen irreleváns hozzászólásokat, hogy szerinted kinek hol kellene étkeznie és mit kellene ennie, ami szerinted egyedül helyes módja a táplálkozásnak, lehetőleg mellőzzük.)

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram