Holnaptól újra Spar akció: 20% kedvezmény

2016-03-02
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Holnap (március 3.) újra lesz Spar akció, 20% kedvezménnyel lehet venni utalványt 5.000 forintos utalványt 4.000 Ft-ért.

(Update: már megy az akció)

Update 2: beszéltem az ügynökséggel, jövő héten hétfőn kezdik csomagolni, másnap megkapod futárral. Bár több nap munka, várhatóan mindenki megkapja a jövő hét végéig az utalványokat. Egyéb hírek is vannak, azokról majd később. 🙂

Egy személy maximum 10 darabot vehet, vagyis 50 ezer forintnyi utalványt kap 40 ezer forintért. Persze a házastársad és az anyósod is nyugodtan rendelhet, mint a múltkor is. 🙂

Lehet fizetni bankkártyával vagy utánvéttel, a házhozszállítás most is ingyenes.

Összesen csak 25 ezer darab van, ezért legyél gyors. (A múltkori 10 ezer forintos ajándékkártyából 3 óra alatt megvettünk 4.100 darabot, aztán elfogyott, nagyon sok olvasónak már nem maradt.)

Egy nagyon fontos különbség van a múltkorihoz képest: az ajándékkártya volt, ez pedig utalvány. Ez azt jelenti, hogy csak egyben vásárolható le egy-egy ötezer forintos utalvány. De ha te Spar közelében laksz, 20% kedvezményért tuti ott éri meg a nagybevásárlásokat megejteni. Intersparban akár műszaki cikket is vehetsz az utalványaidért és természetesen akciós dolgot is vehetsz belőle.

(Hogy mennyire nem olcsóbb a Tesco, mint a Spar, már itt is írtam, olvasd el.)

Na szóval, az akció holnap (március 3.) indul, méghozzá reggel ezen az oldalon: http://ajandekozunk.hu/ (A múltkori akció is itt volt.)

Tehát ha nem akarsz lemaradni, húzd fel az ébresztőórát. Nem mondhatod, hogy nem szóltam időben. 🙂

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram