Időpontfoglalás a Facebookon

2021-02-04
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Most vettem észre, hogy megjelent egy "Időpontfoglalás" a Facebook oldalamon. Lehet, hogy már másfél éve ott van és csak nekem újdonság, úgyhogy elnézést, ha így van. Attól még lehet, hogy más sem vette észre, akinek segítség lenne.

Gyakran kérdeztem már a fodrászt, miért nem csinál valami hasonlót, hiszen eddig is voltak erre programok. Nem zargatják a vendégek munka közben telefonálással és nem megy el esetenként 3-4 perc, mire megfelelő időpontot talál a vendégnek. Nem kell beírnia és így tovább.

A vendég látja, mikor van szabad időpont és választ egyet magának. Ezt még a fordrásznak is jóvá kell hagynia, tehát ismeretlen trollok bejegyzéseit tudja ignorálni, csak az ismert, visszajáró vendégek jelentkezését fogadja el. (Ha a Facebookon nem is, más hasonló programokban előfordul, hogy ki is lehet fizettetni előre mondjuk a kezelés árát, így a vendég csak magára vethet, ha mégsem jön el.)

Szóval ez a lehetőség most már a Facebookon keresztül is elérhető. Bónuszként automatikusan be is írja a Google naptárunkba az időpontot, ha úgy szeretnénk. Fodrászok, bőrgyógyászok és sokan mások is tudják használni, akik időpontra fogadnak pácienseket.

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram