Ingyen koncertek decemberben

2014-11-30
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Tavaly decemberben délelőtt elmentünk a gyerekekkel egy Alma koncertre a helyi művházba, a belépő valami 5-6 ezer forint volt négyünknek.

Aznap délután beugrottunk a Tescoba, ahol szintén az Alma együttes adott koncertet, csak éppen ingyen, a Tesco szervezésében. Ugyanaz volt a program, még a poénok is ugyanazok voltak, a tömeg pedig kisebb volt, mint a művelődési házban délelőtt.

Akkor jöttem rá, hogy teljesen felesleges elvinni a gyerekeket fizetős koncertekre, rengeteg áruházban mindazt ingyen is átélhetik, amiért elég sokat kellene fizetni.

Ha van gyermeked, érdemes figyelni a kedvenc együttesek honlapját (Alma, Gryllus, stb.) vagy a bevásárlóközpontok, áruházak programjait (Tesco, Kika, Aréna, stb.) Budaörsön kétszer is lesz Alma koncert a következő három hétben, az óbudaiak pedig ingyenes Gryllus koncertre mehetnek.

Az ismert zenekarokon kívül is jó bábelőadások és egyéb műsorok voltak a helyi Tescoban, de több bevásárlóközpont is sok gyerekeknek szóló műsorral készült a karácsonyi szezonra.

Egy szó mint száz, érdemes kihasználni a hónapot, hogy a gyerekeid koncert és előadásigényét letudd pár hónapra.

Ha tudsz jó műsorokat, gyereknapokat decemberben, a hozzászólásokban közkinccsé teheted. (Nem csak budapestiek olvassák az oldalt.)

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram