3 hozzászólás

 • Sum
  Bocsánat, hogy ide kommentelek Miklós, letiltottad a lehetőséget az utolsó cikk alatt. Én nem vagyok hívő, de sokszor érzem azt, hogy bizonyos értékek, amiket a Biblia mutat, nagyon is magaménak érzek, sajnálom, hogy a többségnek sajnos nem igazán jött át, hogy miről is van szó. Nekem nagyon tetszenek a szabályok és azt kívánom bár így működne a világ. Illetve, le akartam írni, hogy még nem olvastam erről, és nagyon tetszett a cikk, máskor is írj kérlek ilyesmit.
 • gaborr
  Korábban mintha lett volna szó arról, hogy lesz nagyobb csomag, nem csak 40 milliós. Lesz, vagy nem várható?

  Az uniqa köti az ebet a karóhoz, az NN őszre ígérte, egy másik biztosítóval még folyik a tárgyalás.

 • AQ
  Mi az AQ csomag? köszi

  Csak A csomag, az NN-nél nincs biztosítás.

Vélemény, hozzászólás?

A megadott név fog megjelenni, ezért érdemes nem a valódi nevedet megadni a hozzászóláshoz.

A hozzászólás előzetes moderáció után fog megjelenni.

A hozzászólás párbeszédre van kitalálva és nem monologizálásra. Ezért fogalmazd meg úgy a mondanivalód, hogy beleférjen egyszerre egy hozzászólásba. Senki nem akar téged olvasni 15 hozzászóláson keresztül (rajtad kívül természetesen). Ha cikket szeretnél írni, ajánlom valamelyik ingyenes blog oldalt, azok valók ilyenre.

Minden hozzászólótól elvárjuk a minimális tiszteletet mások felé. Akiknek ez (még) nem megy, azoknak felesleges fáradnia a gépeléssel. Beszélj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled beszéljenek. Ennyire egyszerű eldöntened, megfelelsz-e ennek a feltételnek.

A hozzászólás nem alanyi jog, hanem egy lehetőség, ha olyat tudsz mondani, ami mások számára hasznos és építő. Köszönjük a megértést.

(Elnézést kérek mindenkitől, a fentiekért, sajnos a félreértések miatt kénytelen voltam leírni ezeket. Természetesen a te hozzászólásodat is szeretettel várjuk.)

Figyelem: FIREFOX böngészővel gondod lehet a hozzászólás elküldésével. Használj másik böngészőt a hozzászóláshoz, amíg ki nem javítják a hibát.

 karakter még felhasználható

A hozzászólás elküldésével hozzájárulsz, hogy az IP címed technikai okokból tárolva legyen. Ha ezt nem szeretnéd, ne küldd el a hozzászólást. Kérésre a hozzászólást töröljük az IP címeddel együtt.