Kiszámoló Életbiztosítás február

Itt a februári biztosítotti lista Kiszámoló Életbiztosításhoz. Kérek mindenkit, ellenőrizze magát a tagsági szám és a születési dátum alapján, jó csomagban van-e a listában. (Belépési sorrendben és nem feltétlen számsorrendben vannak a sorok, ezért keress rá a tagszámodra CTRL-F-fel.)

Más: valaki igénybe szerette volna venni a táppénz-kiegészítésre szóló biztosítást, mert a kislányával volt otthon táppénzen. A feltételekben azonban egyértelműen le van írva, hogy csak a saját betegség miatti táppénzes ellátás esetén van lehetőség a kiegészítést igénybe venni. Erről jobb ha tudsz, ha esetleg te is hasonló helyzetbe kerülnél.

A befizetések erre a hónapra:

Share

16 hozzászólás

 • Hasszan
  Tisztelettel, köszönöm a folyamatos törődést az életbiztosítás kapcsán.
  Nekem egyébként az ingatlanos topik is bejött, én is hasonlóan csináltam, azzal a kiegészítéssel, hogy sokat sétáltam is olyan környékeken, ahol úgy gondoltam, jó lenne lakni. Most Szentendrén, kifejezetten elégedetten 2015 óta.
  De amiért most írni kezdtem, az az egészségbiztosítás, rá szeretnék kérdezni, hogy azt feladtad végül, Miklós?
 • Kiszamolo
  Hasszan, azt az Izyssel megcsináltuk, csak az Aegon haragszik rám, hogy az NN-t választottuk életbiztosításra helyettük, ezért nem engedi nálam reklámozni. Az Izys oldalán viszont megtalálod.
 • oli
  en nem kaptam emailt vagy ertesitest az eves tamogatasrol amit pluszban fizetunk az egyesuletnek. Mekkora ennek az osszege es hova utaljam, es mit irjak a megjegyzesbe? Koszi
 • Kiszamolo
  oli, attól függ, hogy 4.990 Ft-ot fizetsz-e (az ősi, első csomag), mert akkor benne van a támogatás a havi díjban és akkor azért nem kaptál levelet.

  Ha bármi mást fizetsz, akkor évente kellene fizetni, decemberben a következő évre.

 • oli
  az osi csomagrol valtottam AE csomagra, es meg akkor befizettem a tamogatast, de 2020 vegen nem kaptam semmilyen emailt az egyesulettol. Mindegy, most elutaltam es beallitok egy allando utalast, koszonom!
 • porthosz
  Kiszámoló,

  off topic, de esetleg a kata egy bizonyos érdekességéről nem akarsz írni, másokat is érinthet (nekem is csak most jött le).
  Arról van szó, hogy az egy partner felé 3 millió felett számlázott rész (amire meg kell fizetni az extra adót), nem tartozik bele a 12 milliós kata keretbe (amire 1x már megfizetted az adót arra még 1x nem kell).
  Ami akkor érdekes, ha valaki külföldre számláz, mert ilyenkor maga fizeti az adót, ami ~29%, viszont ez azt is jelenti, hogy
  a 12 milliós határ átlépése felett is ~29% lesz az adóteher és nem 40%.
  Ami optimális esetben (ha valaki tud 4 felé számlázni), akár azt is jelentheti hogy 4×3 misi adómentes, és ha számláz tovább a 12 millió felett akkor azt is csak 29% terheli és nem 40%, azaz még jobban is lehet járni, vagy legalábbis csökkenteni az adóéket.
  (tulképpen minél jobban túl kell “lőni” a 12 millió feletti részt).

 • Brado
  Engem is èrdekelne, hogy a tàmogatàs hova/mennyi/milyen leíràssal menjen, ird ki a postba lègyszives.
 • RegElek

  Nekem 2019 decembere volt az első hónapom. Visszanéztem és akkor is küldtem már a támogatást.
  Viszont e-mail emlékeztetőt nem kaptam.
  Persze rá is felejtettem, csak a héten jutott eszembe, akkor néztem át a hozzászólásokat a januári és a mostani post-ban.
  Tegnap pótoltam a hiányosságot.

 • Kiszamolo
  Köszönöm!
 • Kiszamolo
  Brado, tagszámod és támogatás szöveggel. A régesrégieknek még maradt az évi 2400 Ft, az újabbaknak évi 3.000 Ft.
 • Hasszan
  Kiszamoló: Köszönöm, meg is találtam.
 • törzsmókus
  én sem kaptam emlékeztetőt a 3000-ről, el is felejtettem jól :O
 • törzsmókus
  visszanéztem viszont a kivonataimat; úgy látom, egy hónapban (2020 feb) duplán utaltam :O azt nem tudom hogyan sikerült, meg tudod nézni esetleg?
 • Kiszamolo
  törzsmókus, az ki fog derülni a hónap végén, majd nem utalsz a következő hónapban.
 • Lukax
  Üdvözletem!
  Szeretnék kérni egy e-mail elérhetőséget/kiszamolo.hu/.
  Sajnos nem találtam meg ezt.

  Előre is köszönettel:László

 • Kiszamolo
  Ha biztosítás, akkor kiszamoloegyesulet kukac gmail pont com