2 hozzászólás

 • frank
  Ha az NN-nél szeretnék változtatni a haláleseti kedvezményezetten akkor mit kell kitölteni? A belépési cikkben linkelt NN űrlap 6. oldala erről szól, de ott csak a nevemet kell megadnom és aláírnom, az elég, ha elküldöm azt az oldalt a biztosítónak?
 • FifiTheReal
  [OFFtopic, mivel az ÖP-s bejegyzésnél már nem lehet hozzászólni]

  Csak év végén szoktam ránézni az EP számláinkra (Patika egészségpénztár) az adóoptimalizálás kalkulációjakor, de most valamiért megtettem.

  Az első 2 negyedévben masszív mínuszban a hozamok. 🙁
  Már nem lesz többet novemberi befizetési akció sem, bár idén ha vezérünkön múlik ez a fizetési szintünkön úgysem játszott volna. Ez a termék megérett, arra, hogy újra “Kiszámoló”-jam, hogy _számunkra_ érdemes-e tartani.

Vélemény, hozzászólás?

A megadott név fog megjelenni, ezért érdemes nem a valódi nevedet megadni a hozzászóláshoz.

A hozzászólás előzetes moderáció után fog megjelenni.

A hozzászólás párbeszédre van kitalálva és nem monologizálásra. Ezért fogalmazd meg úgy a mondanivalód, hogy beleférjen egyszerre egy hozzászólásba. Senki nem akar téged olvasni 15 hozzászóláson keresztül (rajtad kívül természetesen). Ha cikket szeretnél írni, ajánlom valamelyik ingyenes blog oldalt, azok valók ilyenre.

Minden hozzászólótól elvárjuk a minimális tiszteletet mások felé. Akiknek ez (még) nem megy, azoknak felesleges fáradnia a gépeléssel. Beszélj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled beszéljenek. Ennyire egyszerű eldöntened, megfelelsz-e ennek a feltételnek.

A hozzászólás nem alanyi jog, hanem egy lehetőség, ha olyat tudsz mondani, ami mások számára hasznos és építő. Köszönjük a megértést.

(Elnézést kérek mindenkitől, a fentiekért, sajnos a félreértések miatt kénytelen voltam leírni ezeket. Természetesen a te hozzászólásodat is szeretettel várjuk.)

Figyelem: FIREFOX böngészővel gondod lehet a hozzászólás elküldésével. Használj másik böngészőt a hozzászóláshoz, amíg ki nem javítják a hibát.

 karakter még felhasználható

A hozzászólás elküldésével hozzájárulsz, hogy az IP címed technikai okokból tárolva legyen. Ha ezt nem szeretnéd, ne küldd el a hozzászólást. Kérésre a hozzászólást töröljük az IP címeddel együtt.