Korlátlan otthoni mobilnet a Telenortól

2021-09-07
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A jövő héten a Telenor bevezet egy korlátlan otthoni mobilnetet, "akár havi 4.990 Ft-ért", jelentsen ez bármit is. (Ha jól sejtem, attól fog függeni az ár, hogy mennyi hűségidőt írsz alá. Ha rosszul, akkor azt, hogy hol akarod használni.)

Az előfizetés csak az adott irányítószám körzetében működik, így mobilnetnek nem igazán alkalmas. A régi, 4G hálózatot használja, ezért a sebesség elméleti maximuma 150 megabit, ami egy nem túl heavy user családnak elégséges, ha nem kell túl sok másik hasonló előfizetővel osztozniuk egy adott mobilcellában. (Az összehasonlítás kedvéért egy vezetékes net jellemzően 300-1000 megabites csúcssebességet kínál, de ez is csak elméleti maximum.)

"Már indulásnál egymillió családban elérhető lesz", ami azt jelenti, hogy az összes háztartás negyedében csak, lévén bő négymillió háztartást tartanak nyilván Magyarországon. A jövő héten okosabbak leszünk, hol lesz elérhető a szolgáltatás.

Bővebb információ erre.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram