Lépett a Telenor is

2016-10-25
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Írtam a Vodafone új kártyás ajánlatáról, a Tutiról ebben a cikkben.

Röviden a csomag lényege, hogy havidíj mentesen, feltöltőkártyával 19 Ft-ért beszélhetsz percenként, igaz perc alapú számlázás mellett. Ez nem olcsó, de az eddigi 40 forintos percdíjakhoz képest nagy előrelépés, főleg, hogy semmi kötöttséged nincs a feltöltőkártya mellett.

Talán erre válaszul a Telenor elérhetővé tette a Mymenü alkalmazásában (ezt minden telenoros a *111# szám felhívásával érheti el,utána 1-es és megint 1-es) a 9 forintos percdíjat.

A dolognak két szépséghibája van: az egyik, hogy állítólag mindenkinek más és más percszámot ajánl a rendszer. Nekem előrefizetett 135 forintért 15 percet ajánlott, amit egy hét alatt kell lebeszélnem.

Ebből következik a második probléma: akkor jobb ajánlat, mint a Vodafone-os, ha 6 percnél többet, de 22 percnél kevesebbet beszélsz hetente.

(Amire vigyázz, hogy ez a csomag üti a többi csomagot, például az 5 Ft/telenoros hívások ajánlatot. Hiába van másik csomagod, először ez fog elfogyni akkor is, ha telenort hívsz.)

Mindegy, ha telenoros vagy, nézz rá az ajánlatra, itt.

(Nemsokára visszajönnek a régi "szép" idők, amikor mindenki három telefonnal mászkált, hogy ne egy vagyonba kerüljön a telefonálás. 🙂 )

Köszönjük stofinak a hírt.

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram