Ma 20%-os Wizzair akció

Ma 20% kedvezmény a Wizzair áraiból, ha mobil appon keresztül rendelsz. Link

Feltételek: “A kedvezmény kizárólag új foglalásokra érvényes legfeljebb 8 utassal, ha a foglalást a Wizz Air mobilalkalmazásában indították 2016. március 17-én. A 20% kedvezmény a viteldíjra vonatkozik, beleszámítva az adókat, a kötelező díjakat, valamint egy kisméretű kézipoggyászt (max. 42 × 32 × 25 cm), de nem vonatkozik az adminisztrációs díjra.
A 20% kedvezmény nem érvényes az alábbi járatokra: Budapest–Bordeaux–Budapest június 14-én; Budapest–Marseille–Budapest június 18-án; Budapest–Lyon–Budapest június 22-én.”

 

Köszönjük az infót Istvánnak.

Share

30 hozzászólás

 • parizer józsi
  Érdemes várni, szokott 50%-os is lenni, persze a kedvezmény sokmindenre nem vonatkozik (csomag, adminisztrációs díj, stb), így tavaly azt hiszem kb. 15%-al lett végül olcsóbb az eredetihez képest.
 • Topfly
  Nem vártam, hogy ebben a blogban is kamu akciókat kezdesz hirdetni 🙁 Ha belemélyednél a repülőjegyes fórumokban, meglátnád hogy a Wizz air egyre kamuibb akciókat hirdet, úgy hogy 20%-os akciók előtt szokta megemelni az árait 🙁

  Egyre ritkább, hogy amikor 20%-os akció van, hogy akkor tudsz a legolcsóbban repülőjegyet venni! Érdemes nagyon figyelni az árakat és nem kell bedőlni az ilyen akcióknak, amikor mindenki vásárol és hamar felhajtják az árakat!

 • Kiszamolo
  Topfly, ezt már a múltkori akciónál is kitárgyaltuk: nem az akció a kamu, hanem tényleg sokan rámozdulnak, így egymásnak felverik az árat.
 • Topfly
  Sajnos az akció is kamu 🙁 Vannak ismerőseim, aki elég komoly szoftvereket működtetnek a repülő jegyek figyelésére és ők állítják, hogy az akciók előtti 2 hétben trendszerűen emelkednek az árak.

  Mivel a fapadosok repülőjegy árainál gyakorlatilag nincs fix ár, így a százalékos kedvezmény sem sokat ér. Nominálisan kell figyelni az árakat és ha jó az adott időszakra, akkor kell rácsapni és nem amikor 20%-os akció van!

 • NAR
  Néztem Budapest-London-Budapest útvonalat október elején, a Wizzair jegy 39000, a Ryanair 30000. Ha nem csalnak a számtani ismereteim, az utóbbi még a -20% után is kevesebb. Mondjuk két hónapja is kb. ugyanennyi volt mindkét jegy. Viszont a napon belüli időpont a Wizzair-nél jobb.
 • BGY
  Egyik nap írtad a következő sorokat:

  “8, Ne dőlj be az akcióknak. Nem csak azért, mert rengetegszer kamuakcióról van szó, mint írtam is az első pontban, de gondold végig, hogy meg akarsz-e venni egy 100%-os, egy literes almalevet 299 forintért csak azért, mert egyébként 385 Ft? Eszed ágában nem lenne megvenni 299 forintért se egyébként, csak elbódulsz azon, hogy most mennyit spórolsz. Legtöbbet akkor spórolsz, ha egy darabot se veszel. Se 299 forintért, se 385 forintért.”

  Na, ez pont ilyen akció!

 • BGY
  @NAR: Ha lesz csomagod is, akkor a ryr jegy az sokkal kedvezőbb, mert a Wizz-hez adott esetben még kell vásárolnod.
 • BGY
  @Topfly: pontosan így van ahogy mondod, de elég csak a tegnapi napot megnézni. Már este lehetett tudni, hogy akció lesz, mert hirtelen nagyon felmentek az árak.
 • Zorkooo
  > a Wizz air egyre kamuibb akciókat hirdet, úgy hogy 20%-os akciók előtt szokta megemelni az árait

  Ezt meg tudom erősíteni, pofátlanul nyomják az árazást…

 • Szalonna
  Csatlakozom Topfly-ékhoz, ezek az akciók csak nevükben azok, és nem azért mert sokan rámozdulnak. A legolcsóbban a Wizz-nél akción kívül lehet jegyet venni, legalábbis a frekventáltabb útvonalakon.
 • Oscee
  lattam ma jegyeket tobb celallomasra is 2990 es 3090 forintokert (discount club) az a Wizz arak also hatara, annal olcsobb sosincs. Mondjuk abbol mar nem nagyon jon le semmi az akcio miatt, az kb. csak az adminisztracios dij, a menetjegy kvazi ingyen van.
 • Topfly
  Ha egy jegy olcsó, akkor érdemes megvenni függetlenül az akciótól. Egy 3000 forintos jegynél 20% nem sokat számít. Egyedül a discount club egy állandó és jó akció, de 3000 forintos jegynél ez a tagság sem szokott további kedvezményeket adni.
 • almastaska
  Uraim és hölgyeim álljon már meg a menet! Most már nekem kezd elegem lenni abból, ahogyan a blogot és Miklóst osztjátok időnként!
  1: Miklós nem “óvóbácsi” hogy mindent a szádba rágjon. Felnőtt vagy (vagy nem), eldöntöd szeritned mi a helyes és mi nem. A blog csupán irányokat, ötleteket ad, de mint a neve is mutatja: TE SZÁMOLD KI MAGADNAK ÉS DÖNTS!
  2: Ember nincs a földön aki ennyi témán teljesen belemélyedve rajta tudná tartani a szemét. Lehet hogy a szerzőnek más dolga is van mint a wizz-es index fórumot bújni napestig. És igen lehet hogy nem tudja hogy ez “átverős” akció. Nem is dolga tudni. Felhívja rá a figyelmedet, te pedig majd eldöntöd.
  3: Wizz akció: nehéz ügy ez. Igen, emelkednek az árak, de utána vissza is mennek? Simán lehet, hogy a társaság ígyis úgyis emelne árat akció nélkül is. Ember nincs a földön aki ezeket a bonyolult árazási stratégiákat átlátná…
 • almastaska
  Nekem is volt már hogy ráb-*tam, de volt olyan is, hogy ténleg akciós volt az akciós jegy. Rengeteg dologtól függ. Az mindenesetre biztos, hogy vannak időszakok amikor elkezdik felnyomni a jegyek árát, mindentől függetlenül. Pl. ilyenkor szokták elkezdeni felelfe tolni a nyáriak árát. Január elején a legtöbb jegy pofátlanul olcsó. Főleg amiket “épp hogy kiírtak” vagyis X hónap múlvára esik. De ez sem ökölszabály, mert van hogy menet közben lesz olcsóbb. De mindettől függetlenül: egy repjegy valós ára átlagos európai desztinációba olyan 20e ft körül van. Összeadod a rep. gép költségét, üzemeltetését, üzemanyagot, reptéri illetéket, béreket egészen egyszerűen nem jön ki 20e ft alatt. Nehogy már bárki is elhigyje azt, hogy 5-6e ft-os jegyből a wizz nek bármilyen haszna is lenne… Persze majd annyiért elrepülsz külföldre mint amennyi a vonatjegy Szegedre. Hogyne…
 • almastaska
  Reklámáron bedobnak néhány ilyen jegyet, de az útnak az árát ki kell hozni. És való igaz az is, hogyha nincs meg a megfelelő load factor mint amit előre kiszámoltak, akkor lejjebb fogják vinni az árakat, hogy meglegyen. Vagy párat lejjebb visznek, néhányat meg felfele. De ezt előre senki sem tudja. A wizz-nél is számolnak aztán vagy bejön, vagy nem. Ha nem jött be a számítás, csinálnak valamit, hogy előbb utóbb mégis kijöjjön a matek. Én pl. kb két hete vettem London oda-vissza 15ért repjegyet. Legtöbb esetben ez 30-40 alatt nem áll meg (már sokszor néztem), most mégis sikerült. kb. 3 év után először 😛

  Miklós pedig megosztja velünk azokat az infokat amik eljutnak hozzánk. Örüljünk neki, és mindenki magának döntse el hogy mi jó vagy mi nem. Ha pedig hozzászólás van, azt meg lehet udvariasan is osztani, nem kell ingerülten.

  Az életed irányítója Te vagy, SZÁMOLD KI MAGADNAK!

 • KZoltán
  Kiszámoló! Nem azért, de néhány poszttal ezelőtt pont azt tanítottad, hogy listával menjünk vásárolni, nehogy bedőljünk a boltokban az akcióknak. Most meg akciót ‘reklámozol’. Az egyszeri blogolvasó így megszédül, és egyensúlyát veszti, azt elcsábul, s pénzit elveri.
 • Kiszamolo
  Kzoltán én ezt nem értem.

  Mivel nem akarok utazni, meg sem néztem az árakat. Ha pedig utaznom kellene vagy akarnék, megnézném, nem járnék-e most jobban.

  Almalevet sem veszek, mert most olcsóbb meg londoni repülőjegyet sem.

  Hol van itt ellenmondás?

 • Családfő
  Nem mindenki olvasta el – vagy nem értelmezte – az “Erről most miért kellett írni” cikkedet…

  …abban egyébként azt írod: “Hidd el nekem, egyetlen téma sincs a világon, ami az emberek akárcsak negyedét is érdekelné.” illetve azt, hogy “Én soha nem határoztam el, hogy ez a blog csak egy dologról fog szólni.”

  Írj a szexről. Az teljesen más dolog, és az emberek jóval több, mint negyedét érdekli. Bővítené a profilodat, vagy akár a profitodat (tanácsadás…). Food for thought. 😀 😀 😀

 • BGY
  @almastaska: Kiszámoló arra tanított, hogy senki ne dőljön be semminek, főleg ha valamibe befekteti a pénzt, akkor annak alaposan nézzen utána. Ha valaki irreális kamatot ajánl, akkor az több, mint gyanús. Vegyük ezt is egy befektetésnek. Sokan olvassák a blogot és biztos van olyan, aki azért mert kikerült ez ide, vesznek/vettek repjegyet, nem értem miért gond az, hogy többen felhívják itt a figyelmet arra, hogy nem kell beleugrani a vásárlásba egyből. Azt már nem is említve, hogy egyre gyakrabban van Wizz 20% akció, az idén is volt már több és eddig egy sem került ki ide.
 • BGY
  @Oscee: itt nem a 3000-es jegyek a lényegesek, hanem mondjuk a nyáriak. Sokan azt látják, hogy 20% akció, na akkor megveszik a nyári nyaralásra a repjegyet, mert AKCIÓ van. Aztán esetleg pár nap múlva ránéznek és látják, hogy akció nélkül olcsóbb lett a jegy…
 • Oscee
  nyár még túl messze van, jelenlegi legjobb árak április végétől május közepéig vannak (nyáron nem is vannak ilyen akciók, akkor pörög a biznisz magától is). Utaztam már wizzairrel júniusban, pünkösdi ünnepi hétvégén 2990 forintért. Nem lehetetlen kifogni az ilyeneket.

  Szóval nem az akció miatt nem érdemes fél évvel előre jegyet venni, hanem az árképzési politika miatt, akció nélkül se. De csak az akció miatt sem érdemes jegyet venni, nyilván.

 • István
  Kedves Mindenki!
  Az akcióról én írtam e-mailt a blognak jó szándékból.
  Én a magam részéről már több alkalommal “jártam jól” a blognak köszönhetően.
  Úgy gondoltam, hogy itt az ideje, hogy én is segítsek az olvasóknak pénzt spórolni.
  Ahová én fogok utazni, oda ugyanannyiba került a jegy tegnap, mint a múlt hétvégén, vagy egy hónappal ezelőtt. A véletlen úgy hozta, hogy eddig nem foglaltam. Gyorsan írtam a Kiszámolónak, és este megvettem a jegyeket. Így 13592 Ft-ot spóroltam.
  Lehet, hogy más jegyek árát manipulálták, nem tudom. Nekem bejött.
 • Topfly
  nem tudom hány jegyről és milyen desztinációról beszélsz, de ha egy oda vissza jegyről beszélsz, akkor nagyon sokat fizettél. Bár maga a Wizz air, mindig úgy hirdeti a jegyeit, hogy aki hamar foglal az kap olcsó jegyet, ez az esetek 99%-ban nem igaz! Általában 30-40 nappal az indulás előtt a legolcsóbbak a jegyek és a különbség nem 20%.
  Lehet hogy a te repülőjegyed ára nem változott sokat, de ez csak azért lehet, mert még nagyon sok idő van az indulásig.

  A Wizz air politikája nagyon jó példa az új reykjaviki járatuk. Nyárra most elővételbe a retur jegyek kb. 150 000 forintba kerülnek. Áprilisra viszont nemrég volt 30 000 forintos akció egy retúr jegyre. Most vehetsz nyárra 20%-os kedvezménnyel potom 120 000 forintért egy retúr jegyet Izlandra és örülhetsz a 30 000 forintos “spórolásnak”, de 1 hónappal előtte elég sanszos, hogy lesz 40-50 ezres retúr jegy.

 • Danee
  Teljesen egyetértek azzal, h jobban járhatunk, ha inkább figyeljük az árakat és kitapasztaljuk, hogy melyik jegy mikor a legolcsóbb. Azonban ha van egy fix időpont amikor utazni kell és nincs túl messze az utazás időpontja (pl. nyár), akkor érdemes lehet megvenni egy ilyen akcióban a jegyet, mivel 1) nyár a csúcsidőszak a Wizznél, tehát nagy árcsökkenés nem várható, különösen nyaralójáratoknál 2) akciós napon megfigyelhető magas érdeklődés felverheti az árakat.
  (nyilván ha rugalmasak vagyunk, akkor más a helyzet, mert 1-1 időpontra mindig lemehet az ár)
  A nyári és az áprilisi izlandi jegyeket szerintem amúgy nem érdemes összehasonlítani. Igazán örülnék ha lenne nyárra 30e-s jegy, de nagyon meglepődnék.

  Az azair.eu oldalon a keresésnél egyébként lehet látni, hogyan változott a jegyár a múltban, hasznos lehet 😉 Én tegnap az akcióban vettem 3e-ért jegyet, ami korábban 15e volt.

 • Topfly
  Repülőjegy vásárlás szempontjából, a nyár egyáltalán nincs közel! Általában utazás előtt egy-két hónappal érdemes megvenni a jegyet, de ha extrém olcsó a szezonhoz képest, akkor nyilván nem érdemes betartani a fenti szabályt!

  Nem hinném hogy a tegnapi akcióhoz sok köze lenne a te jegyednek az áresése. 3000 és 15 000 között 500% és nem 20% különbség van!

  Az izlandi jegyekkel kapcsolatban meg nem véletlenül mondtam a 40-50 ezer forintos árat nyárra és nem a 30 ezer forintot! Nyilván akkor van a főszezon, de mostani 150 000 forint akkor is extrém drága a főszezonra.

 • almastaska

  nem értem miért gond az, hogy többen felhívják itt a figyelmet arra, hogy nem kell beleugrani a vásárlásba egyből

  Nem azzal van a gond, hanem a stílussal. Főleg egy ilyen dolognál, ahol baromira nem egyértelmű, hogy az akció az akció-e vagy sem. De amúgy a Kiszámoló által mindig hangoztatott alapdolgok itt is érvényesek, hogy az akció nem biztos hogy valóban akció, mint ahogyan a Tescoban is trükköznek ilyenekkel időnként. Számold ki magadnak. Jellemzően az ember nem úgy szokott utazni, hogy na akkor ma akció van, hurrá akkor megveszem a repjegyet. Hanem jellemzően tudod előre a desztinációt, már figyeled egy ideje a jegyek árait. Az más kérdés hogy én többször is odamentem ahova olcsó volt a jegy és nem oda ahova menni akartam volna 😛
 • L70

  A Wizzair összevissza változtatgatja az árakat adott desztináció/dátumra.

  Eddig nálam a Norwegian volt az, ahol egyértelműen monoton felfelé mozgott az ár az időpont közeledtével.

  Egyébként szívük joga akármilyen árkalkulációs algoritmust működtetni, mert a fő céljuk mégiscsak a profitmaximum. Az utas csak akkor nyerhet, hogyha nagyon gyakran figyeli az ármozgást, vagy mákja van, amikor a profitmaximum feltétele a pofátlanul olcsó jegyár.

 • Danee

  :)))))))
  Igazi sasszem vagy, valoban jol kiszamoltad, hogy nem 20% van a ket ar kozott, megjegyzem zarojelben, hogy 3000 Ftos jegy eseteben a 20% valojaban par %-os kedvezmenyt jelent, tehat az akcionak amugy sincs sok relevanciaja ilyen ar mellett.
  Erre irtam, hogy nem a kedvezmenyt kell figyelni, hanem jol kell idoziteni es sokkal tobbet lehet nyerni.
  Es azt sem irtam, hogy kozel lenne a nyar, nem tudom hol lattal ilyet, legyszi maskor olvasd el a hozzaszolast mielott reagalsz ra 🙂
  Csereben en is jobban figyelek es nem fogok 30e-t latni 40-50e helyett, mindenesetre ha izlandra jun-aug kozott latsz jegyet ennyiert, akkor legyszi azonnal szolj.
 • BGY
  Holnap megint akció…
 • szocske
  A kamu/valós akciók helyett szerintem jobban jár, aki erste-wizz hitelkártyát használ, és ott kihasználja a 4% visszatérítéses hétvégéket. Nyilván nem a tescos bevásárlást tologatom hónapokig, hogy akciósan költhessek, de pl. fundamenta teljes éves befizetéseket vagy önsegélyező pénztári befizetéseket nem gond ezekre a hétvégékre időzíteni, így ez gyakorlatilag 50% valódi kedvezményt ad a wizzair rep.jegyekből.
  Sajnos áprilistól ez a kártya is beállt a sorba és maximalizálja a havi elérhető kedvezményt, azonban érdekes módon nem fix összeg, hanem mindenki csak egyszer kap jóváírást a hitelkeretére havonta, így az jár jól, akinek magas kerete van.
  Egyébként pontokkal repjegyet vásárolva kicsit pazarol az ember, pl. a poggyász olcsóbb a jeggyel együtt, ha viszont elfogynak a pontok a jegyre, és csomagot csak 2 hónap múlva veszek, addig összejöhet a rávaló pontokból, így jobb később drágán.