Ma jár le az adóbevallás határideje

2016-05-20
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Mint minden évben, idén is közel másfél millió ember az utolsó napokra hagyta a jövedelemadó-bevallás beadását, aminek a határideje ma jár le.

Szintén a mai napig tudsz rendelkezni az 1%-ról.

Tavaly óta a friss házasok kapnak havi 5 ezer forint adóvisszatérítést fejenként, ha ez legalább az egyik félnek az első házassága volt. Ezt sokan nem kérték. Ha te is tavaly házasodtál, a mai napon még igényelheted a visszatérítést.

Ha van ügyfélkapud, ott a legkényelmesebb beadni, egyébként marad a posta, több közülük ma hosszított nyitvatatással üzemel. (Ha nem sürgös az egyéb leveleidet feladni, akkor a helyedben nem ma mennék postára.)

Csak mondom, jobb rosszul kitöltve feladnod a bevallást, amit később ingyen korrigálhatsz, mint ha nem adod fel egyáltalán, amiért csúnyán meg is büntethetnek. Ja és legközelebb intézd még el legkésőbb februárban.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram