Ma kezdődik Barnabás jogi oktatása

Amint tudjátok, ma kezdődik Barnabás jogi oktatása a mindenkit érintő alapokról, akciós áron most 15 ezer forint a hat alkalom, ami 2,5-2,5 órás alkalmakat jelent. (Vagyis gombokért van. 🙂 )

(Részletek itt)

Elég nagy lett a katyvasz, mert több cikk alatt lehetett jelentkezni, van aki, nem mondta, melyikre jönne, van aki az egyik helyen szeptemberre jelentkezett, a másikra októberre és így tovább.

Mivel vannak lemondások, átvágjuk a gordiuszi csomót: ha jönni akarsz, gyere ma. Ha nagyon nem férnénk el (szerintem elfogunk), akkor szerzünk nagyobb termet.

Ha valamelyik előadás időpontja nem megfelelő, a kimaradt előadást be tudod pótolni a következő turnusban. Ha késel, vagy korábban kell elmenned, szerintem meg fogjuk tudni bocsátani.

Szóval, várunk mint az epret ma 18:30-tól, részletek a linken.

Share

5 hozzászólás

 • Wini
  Sziasztok,
  Megvolt az első oktatás, tetszett hogy az elméleti részt mindig gyakorlati peldakban mutatta be, hasznos példákon keresztül, sok érdekessegel fűszerezte.
  A dia sort beszéltük hogy elkülditek e-mailben, nagyon várom 🙂
  Üdv.
 • Gábor
  Nekem is tetszett.
 • h.rabbit
  Sziasztok,

  nagyon jó volt az első előadás, az esti órák ellenére sikerült végig fenntartani az érdeklődést részemről.

  Számomra a legérdekesebbek a “történelmi” példák voltak.

  Azt viszont sajnálom, hogy nem a régi oktatási helyszínen tartjátok, mert a közlekedés nagyon nehézkes számomra így.

  Szép napot!

 • PöLö
  Nekem is tetszett. A végén kifejezetten zavart, hogy gyorsan eltelt a 2,5 óra és menni kell haza, miközben egy csomó érdekes témába belekezdtünk. Várom a folytatást, meg az emailt a diákkal 🙂
 • Catinator
  Sajnos ma van az utolsó alkalom a tanfolyamból, az eddigiek alapján csak ajánlani tudom.

  A 2,5 óra per alkalom igy soknak tűnik, de észre sem veszi az ember úgy repül el.
  Nagyon szépen összeszedett előadás sorozat, egy-két dolgot ajánlottunk még bele a kerekség kedvéért (egyszerűen mert nekünk nem feltétlen alapismeret).

  Nagyon jó az előadói stilus, a legfontosabb dolgok kifejtve, mik a leggyakoribb hibák mind az ügyfelek/jogászok/közjegyzők/stb. részéről, mik az általános tévedések (ami benne van a köztudatban, de jogi oldalról nincs mögötte semmi), mire kell figyelni amivel sokszor spórolni is lehet, illetve a témához kapcsolodó jogi esetek is anekdóták, illetve sokszor a történelmi vagy okozati háttér miért olyan a jogszabály, amilyen.

  Jogi ismeretek – emészthető és élvezetes formában. Egészséges (ön)kritika a jog felé. 🙂

  Kár, hogy ilyen gyorsan vége.