Ma kezdődik Barnabás jogi oktatása

2015-09-22
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Amint tudjátok, ma kezdődik Barnabás jogi oktatása a mindenkit érintő alapokról, akciós áron most 15 ezer forint a hat alkalom, ami 2,5-2,5 órás alkalmakat jelent. (Vagyis gombokért van. 🙂 )

(Részletek itt)

Elég nagy lett a katyvasz, mert több cikk alatt lehetett jelentkezni, van aki, nem mondta, melyikre jönne, van aki az egyik helyen szeptemberre jelentkezett, a másikra októberre és így tovább.

Mivel vannak lemondások, átvágjuk a gordiuszi csomót: ha jönni akarsz, gyere ma. Ha nagyon nem férnénk el (szerintem elfogunk), akkor szerzünk nagyobb termet.

Ha valamelyik előadás időpontja nem megfelelő, a kimaradt előadást be tudod pótolni a következő turnusban. Ha késel, vagy korábban kell elmenned, szerintem meg fogjuk tudni bocsátani.

Szóval, várunk mint az epret ma 18:30-tól, részletek a linken.

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram