24 hozzászólás

 • gombócné teri
  Legalábbis a jegy, mire a végszámla elkészül, már nem annyira olcsó, de jobb, mint a standard ajánlatok. (Adminisztrációs díjat, stb.-t felszámítják).
 • Kiszamolo
  Csak az adminisztrációs díjat számolják fel, a példában az valami 8 euró.

  Meg ha egyéb extra kell, természetesen azt is. De illeték és egyebek benne van.

 • Máté
  be is halt az oldal 🙂
 • gombócné teri
  8 EUR egy irányba, egy emberre, tehát 2-nek oda vissza 32 = HUF 10.000. Plusz a csomagok (ugyebár itt már a normál kézipoggyász is fizetős). Olcsóbb, mint pár napja volt, de azért nem világbajnok.
 • Kiszamolo
  A nagyméretű kézipoggyász fizetős. . Az „ajándék” kifejezés azt jelenti, hogy nem kell megfizetnie az ajándék ülőhely viteldíját, amely tartalmazza az adókat, a kötelező díjakat és egy kis méretű kézipoggyászt (42 x 25 x 32 cm), de nem tartalmazza az adminisztrációs díjat.

  Egyébként mindegy, a jegy és az illeték akkor is ingyen van, ezek a költségek egyébként is léteznek, ha van akció, ha nincs.

 • SzaboZ
  Szervusztok !

  A WizzAir jegyről lemaradt a második keresztnevem (Szabó Zoltán István van az útlevelemben, a jegyen csak Szabó Zoltán van), ebből lehet gond ?
  Köszi.

 • szofter
  Ahogy az várható minden ilyen esetben. Egy-két hónapja az Uber csinált egy ilyen átgondolatlan akciót, hogy egész hétvégén ingyen lehetett velük utazni. Ezáltal sikerült megismertetniük egy túlterhelt, így tulajdonképpen használhatatlan Ubert a pestiek egy komoly részével.
 • toody
  Nekem is két keresztnevem van, de még nem volt probléma 🙂
 • Zsolt
  Az megvan, hogy az ilyen akciók előtt a Wizz árat szokott emelni egy napra? Tehát kb. ugyanannyira jön ki a jegy. Ezt most is meglépték, legalább is pár napja egy brüsszeli utat néztem, az most két főre szinte ugyanannyiba kerül az akcióval, mint pár nappal ezelőtt került. Kíváncsi leszek, hogy holnap ugyanez a jegy mennyi lesz. Szóval nem kell az akciótól annyira elájulni.
 • Zabalint
  Meghalt a rendszerük rendelés közben…
 • olyan feri
  @szaboz: nem.
 • Tegyük hozzá azt is, hogy a nem akciós jegyár ára is felment 20% körül a tegnapelőtthöz képest…
 • kriitizator
  OFF
  Az jó volt amikor még sky europe-pal utaztunk rómába 2005-ben ha jól emlékszem kb 10 euróért fejenként repülőtéri transzferrel meg mit tudom én mivel együtt.
  Igaz már fél évvel utazás előtt lefoglaltuk a jegyet.
 • utazo
  Érdekesség még az, hogy reggel egy oda vissza út aug.-ra 2 főre 105e volt a wizznél, délben több, este pedig már 140e…
  Ez azt jelentené, hogy az “olcsóbb” helyek beteltek?
 • Csizkek
  azert ez olyan akcio mint a multkori cikked a bolti akciokrol. Adott desztinacio 2fore 1 nagy poggyasszal olyan 50-70e Ft kozott szokott lenni. Most 45e Ft volt, de keresni kellett az olcsobb idopontot (3 het eltolas). Amugy 65e lett volna:) Budapestrol ezen a desztinacion az akcio is versenykeptelen a Germanewingssel.
 • kristu
  persze, miért mit gondoltál? eleve így működik a fapad árazása, a helyek fogytával (növekvő igénynél) drágul az ár.
  reggel még senki nem tudott róla, én jóárasítva foglaltam is, aztán híre ment, és drágább lett a jegy, mint előtte nap
 • Kiszamolo
  Azért az megvan mindenkinél, hogy ahogy telik a gép, egyre drágábbak a helyek? Ha annyian foglalnak, hogy lehal tőle a rendszer, akkor nyilván délutánra minden jegy drágább lett és ebben semmi összeesküvés nincs.
 • kutya
  En pont egy nappal elotte neztem jegyeket, es forintra ugyanannyiert meg tudtam venni tegnap, akcio ide vagy oda – szerintem sem emelnek direkt, egyszeruen elfogynak.
 • almastaska
  Azért tegyük hozzá, hogy számolgattam és a reális repjegy ár 1 főre 1 útra átlagosan (persze függ a távolságtól) de mondjuk olyan 25e ft körül van. Ezalatt minden ami van, azt kb nem hiszem el hogy nyereséges legyen….. Kiszámolod az üzemanyagot, gép árát, karbantartást, személyzet, reptéri illeték, infrastruktúra fenntartásának díját, stb….

  Szóval szerintem ami ezalatt van az már nem rossz ár. Persze én is repültem 3300HUF-ért és örültem neki, de azért ne wizzeljünk már, hogy külföldre a repjegy olcsóbb legyen mint itthon a vonat szegedig….

 • AndrásGy
  A Wizzairrel nagyon résen kell lenni, én mindig azt éreztem, hogy a kairói bazárban vagyok, ha náluk vettem jegyet. Rendszeresen érzékelhetően magasabb volt az ár a rendelés végére, mint az először feltüntetett. Egyszer fel is nyomtam őket azt hiszem a versenyhivatalnál, aki azt mondta vizsgálatot kezdett, de a végeredményről nem nagyon akartak beszámolni.

  Most ránéztem 3 desztinációra:
  Milánó: az egyik legolcsóbb célpont, foglalni próbálsz, hibaüzenet és azonnal ugrik az ár 30%-ot, innentől a Ryanair olcsóbb bármiféle kedvezmény nélkül.
  London: eleve horror árak, Ryanair kedvezmény nélkül jobb vagy alig rosszabb, mint Wizzair a szuper kedvezményével.
  Svédország: ide tényleg féláron lehet menni másokhoz képest.

 • hitel
  Tavaly utaztunk velük 55000-ért, ketten oda vissza.
  Folyamatosan néztem az ajánlatokat idén folyamatosan 100-120 ezer lett volna ugyanez.
  Idénre sztornóztuk is, az akció napján néztem ugyanez lett volna 66ezer.
  Ha tudom előre (mielőtt betervezem az előttem álló hónapokat) akkor lehet veszek is.

  Hozzátartozik, hogy tavaly is valami akció keretében volt annyi.
  Ez az 50-60 ezer épp billeg, az autóval v repülővel határon…

  Picit többért megérné a repülő és kb 10-12 óra helyett az utazás lett volna csak 5-6 (kaputól-kapuig) A repülés ugyanis hiába 1-1.5 óra, ki a reptérre, el a reptérről, ott várni…stb az mind idő. De akkor is, oda vissza az egy “nappal”-nyi idő.

 • szocske
  május 19 a wizz születésnap, erre a napra minden évben lehet számítani valamilyen akcióra, ha nem is pont 1+1 akció lesz…
 • szocske
  én mindenképp repülés párti vagyok.
  pl. tavaly szeptemberben 4 főre görögországban voltunk és a reptéri parkolás + itthoni beniznktsg + rep.jegy + kinti autóbérlés épp annyiba került, mintha itthonról mentünk volna autóval (csak benzin és matricát számolva, amortizációt nem!)

  Tehát többe semmiképp nem került, viszont spóroltunk:
  – rengeteg időt
  – nem a saját autóm “kopott” az odaút 2×1200 km-én + az ott lenyomott kb. 1000 km-en
  – nem fáradtam el a 2×1200 vezetéstől és nem tettem ki 4 főt az autózás kényelmetlenségének és veszélyeinek.

  Szerintem bőven plusszos a mérleg. Még 4 főre is, 2-re meg aztán végképp, hisz az autós ktsg úgy azonos, de a rep.jegy csak fele lett volna.

 • szocske
  nagyon kell figyelni az biztos. Óránként változnak az árak.
  pl. ahová én foglaltam a nagy féláras akció előtt 1 héttel 85e volt 2 főre.
  az akció előtti este már 125e.
  akcióban 67e, meg is vettem
  másnap reggel 73e (szóval valójában 6ezret spóroltam a féláras akcióval)
  ma már 149e ugyanaz.
  de lehet, hogy a jövő héten 50e lesz, akkor így jártam.

  Általában 2-3 hónapra előre érdemes vásárolni, attól nagyobb távra többnyire drágábbak az árak. Az utolsó pillanatban sem szokott olcsó lenne az utolsó néhány hely, mert nem akarják, hogy mindenki erre várjon. Persze mindkét irányban vannak kivételek.

  Az is elmondható, hogy a tipikus “nyaralójáratok” (pl. görög szigetek) ára sosem lesz túl olcsó, úgyis megtöltik az irodák a gépeket.

  Szerintem előre el kell dönteni, hogy neked mennyit ér meg, ha annyiért van jegy, meg kell venni.