Majdnem elfelejtettem

2015-02-08
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

... hogy négy éves lett a blog. A fiam hétvégi szülinapi buliján jutott eszembe. (A blog szinte napra pontosan egyidős a fiammal, konkrétan három nappal idősebb a blog.)

Szóval, négy évesek lettünk. A blog.hu egyik elhagyott szegletéből a havi két-háromszáz kezdeti látogatószámmal mára egy elég ismert blog lett a Kiszámoló. Az elmúlt hónapokban már tartósan havi 120 ezer feletti egyedi látogatója van a blognak. (Most éppen 134 ezer az elmúlt hónapra, a fele új látogató.)

Eddig 764 bejegyzés született az elmúlt négy évben és 36 ezer hozzászólás. A látogatottság szempontjából az elmúlt évben a totalcar.hu-n megjelent írások okozták a legérezhetőbb növekedést.

Hát ennyit az adatokról. Mivel 9 és fél millióan még mindig nem olvassák a blogot, remélem van még hová növekedni az előttünk álló években.

Köszönöm minden olvasómnak a kitartást és a bátorítást, maradjatok velem a következő négy évben is.

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram