Megszűnt az ötéves prémium állampapír?

2019-09-23
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Viktor írt, hogy akart venni pénteken online felületen ötéves prémium magyar állampapírt, de nem volt, csak az Állampapír Plusz, illetve a hároméves prémium állampapír. Úgy tűnik, megszüntették az ötéves prémium állampapírt.

Oknyomozásba kezdtem hétfő reggel, kb. ötven perc telefonos várakozás után sikerült is beszélnem valakivel az államkincstártól, pedig több számot is próbálgattam hívni. Már azon voltam, hogy kerékpárra ülök és betekerek Budapestre egy kirendeltségre. Kedves Államkincstár, mi lenne, ha lenne egy olyan telefonszámuk, amit fel is vesz valaki? Mert ez így borzasztó dühítő kiszolgálás. Kellene három-négy ügyintéző, akik csak a telefonokra válaszolnak, nem csak akkor veszi fel valaki a telefont, ha éppen van olyan, aki pont akkor ráér.

Na mindegy.

Szóval azt tudtam meg, hogy még mindig létezik az ötéves prémium állampapír, csak a mobilos felületen néha eltűnik. Bár logikusnak tűnne a lépés, hogy megszüntetik, de nem tették meg, előfordulnak egyszerű technikai hibák.

S jelen esetben azért nem lehet venni ebből az állampapírból átmenetileg, mert szeptember 25.-én van a kamatfizetés és ilyenkor pár napra felfüggesztik a vételi lehetőséget, hogy tudni lehessen, kit illet a kamat.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram