Mobil POS terminált minden vállalkozásnak

írtam néhány hete a mobil POS terminálokról, hogy egy pályázat miatt szeptemberig jó kondiciókkal juthatsz kártyaelfogadó terminálokhoz, bizonyos feltételek mellett.

Viktor régi olvasónk és az OTP-nél kisvállalkozói mobilbankár. Ő jelezte, hogy az OTP sokkal jobb feltételekkel ad mobil kártyaelfogadó terminálokat, annyira, hogy szinte bárkinek érdemes élni a lehetőséggel.

Amiért jobb az OTP ajánlata:

– A készülék bérleti dja havi egy forint.

– Semmilyen havi forgalmi elvárás nincs. (A konkurenciánál ez 400 ezer forint volt havonta.)

– Katás egyéni vállalkozások lakossági folyószámlára is kérhetik a kifizetést.

– OTP-s számla sem elvárás.

– Bárki kérheti, akinek még nincs, vagy legalább már fél éve nincs kártyaelfogadó terminálja.

– Két évig a legrosszabb kártyajutalék, amit a bank levon tőled, 1%. Két év után bankkártyára a legrosszabb jutalék 1,3%, hitelkártyára 2%. Ennél olcsóbb az OTP-s kártya utáni jutalék.

Ennyiért és ilyen feltételekkel szerintem bárkinek megéri a kártyaelfogadás, legyél akármilyen kisvállalkozó, házhoz menő mosógép-szerelő, szálláshely kiadó vagy virágboltos. Mivel a készüléknek havi díja nincs és minimum elvárás sincs forgalomra, a készülék pedig mobilneten csatlakozik, ezért bárhol használhatod, így ha bármikor akartál ilyet igényelni, most van itt az ideje, ennél olcsóbb már soha nem lesz.

A részletekért hívjátok Viktort a +36709775021 telefonszámon. Azt ígérte, hogy mindenkinek segít, akkor is, ha nem az ő területén van a vállalkozásod. Neki jó pont, meg teljesülő tervszámok, neked meg egy biztos segítség a rendszerben. (Azt jelezte, hogy három hét a várakozási idő, de ha eddig megvoltál kártyaelfogadó terminál nélkül, gondolom, három hetet még kibírsz.)

Share

19 hozzászólás

 • Lasszo
  Lehet akkor elindult végre valami ez ügyben? Köszi a hírt!
 • Meister
  És ezen százalékokon felül még levonják az intercharge díjakat is, ugye?
  MasterCard:
  o mastercard.com/us/wce/PDF/Hungary.pdf

  VISA:
  o visaeurope.com/media/images/hungary%20@%202017-05-05-73-17787.pdf

  Plusz a Rendszerhasználati díj (Scheme Fee) is rájön, ami pl. MasterCard esetén 15 Ft/tranzakció.

  Tehát egyedül a Kereskedői díj, az 1%, ugye?

 • Kiszamolo
  Meister, szerintem nem, mert a pályázat feltétele a max 1% költség. Téged eddig sem érdekelt, hogy a tőled levont költséget hogyan osztotta el a bank a szereplők között.

  De ott a telefonszám. 🙂

 • szocske
  Köszi, mindenképp fel fogom hívni, ez annyira jó ajánlat, hogy már gyanús.
  Nekünk minimális forgalmunk lenne az apartmanban, de azért rendszeresen akad aki megkérdi, fizethet-e kártyával, 1%-ot megérne, hogy igent mondhassak 🙂
  Gondolom ez egyben a SZÉP kártya elfogadást is megoldaná, az jelenleg webes felületen működik, ami bár működőképes, de nagyon nem elegáns megoldás
 • Kiszamolo
  Szocske, nem a bankok ilyen jófejek, hanem pályázat van rá, pénzt kapnak minden kihelyezett terminál után, de kikötés, hogy csak max 1% lehet a költség 2 évig.
 • Viktor
  Sziasztok!
  Összevont árazásról van szó, tehát az 1 százalékban benne vannak a fenti díjak!
 • Meister
  Benne van az intercharge díj és a rendszerhasználati díj is. Köszönöm, ez jó tipp.
 • kulup
  Az a baj, hogy amíg a bevétel nagyobb része fekete, a virágboltosnak meg a mosógépszerelőnek akkor se lesz ilyenje, ha fizetnek érte.
 • Kiszamolo
  Kulup, attól még a maradékra, amiről mégis ad számlát, elfogadhat kártyát.
 • kridli
  miért van olyan tippem, hogy a saját hitelkártyáid is meg fogják járni azt a terminált… 🙂
 • szocske
  , nem fogják, egyrészt amit a nav is láthat olyannal nem játszadozunk, másrészt az 1% nagyon drága lenne ehhez, ettől sokkal olcsóbb opciók is vannak 😉
 • Bicskanyitogato
  Lehet, hogy hulyeseget kerdezek, de erintos (pay pass) kartyat is tud a terminal?Vagy azt mar gyakorlatilag minden mostani tudja… Koszi az infot amugy!
 • Kiszamolo
  A leírása alapján tudja a paypass-t, meg a Visa érintőset is, de kérdezz rá a biztonság kedvéért a rendelés előtt.
 • Biyadhoo
  Ha rajtam múlna, minden vállakozásnak – legyen az EV, bt, kft stb. – kötelezővé tenném a kártyaelfogadást. A készpénzes fizetést meg büntetném, hogy rokkanjon bele az elfogadó és a fizető is. Jah, és a paypass határt felemelném mondjuk 50 EUR-ra.
 • ügyvéd
  Biyadhoo
  Szerencse, hogy nem te csinálod a jogot! 😀 😀 😀
  Az ország 25 %-nak semmiféle banki kapcsolata nincs…
 • Géza
  adószámos magánszemély is igénybe veheti netán? (pl. a szálláshely szolgáltatók zöme nem vállalkozó)
 • János
  Ugy latom az otp-n kivul masok nem nagyon kínálnak hasonlot, vajon varhato lesz, vagy csak az otp fantáziáját mozgatta meg a dolog?
 • Erről tud valaki valamit?
  fizetesipont.hu/
  Egyre több helyen látom, de semmit nem találok a költségekről.
  Lehet jó alternatíva?
 • Kőváry Orsolya
  Ha már nem lesz a pályázat, akkor meg megéri a B****nál kártya elfogadásra szerződést kötni. Pár hónapja szerződtem velük, sajnos így most erre nem tudok jelentkezni. Kétféle kütyü van, fixen telepített routerre ez olcsóbb, vagy mobil, nekem ilyen van, havi 5000 Ft 3 1,5% jutalék.