Mobilegyenleg: le is vásárolhatod

2014-10-06
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Már régóta VOIP-on telefonálok (cikk itt: Beszélj 1,2 forintért percenként és a Legolcsóbb mobilnet), de fél évente-évente fel kell töltenem a dominós kártyámat az elérhetőség miatt. Mivel legutóbb is két feltöltés között kemény két percet beszéltem a rendes telefonomon (de az a szűk két perc volt kétszáz forint...) így aztán egyre csak gyűlik az egyenlegem és nem tudok vele mit csinálni.

A legutóbbi feltöltésnél kapott SMS-ben olvasom, hogy az egyenlegemet mobilvásárlásra is fordíthatom. (Eddig is tudtam, hogy van lehetőség vásárolni, de soha nem érdekelt még a dolog annyira, hogy utánanézzek.)

Ez egyből felvillanyozott, gyorsan megnéztem a szolgáltató oldalán, mi mindenre költhetem el a feleslegesen számlámon parkoló egyenlegemet.

A mindenféle zenevásárlás, lottózás, belépőkön túl vehetek belőle autópálya-matricát, mobilparkolást, mozijegyet, vagy vonatjegyet is.

Az autópálya matricánál levonnak 165 forintot plusz két SMS díját, de ennyit bőven megér, hogy végre elkölthessem az egyenlegemet értelmes dologra.

Úgyhogy ha te is hasonló cipőben jársz, nem kell 100 forint/perc alapon (még leírni is szörnyű) lebeszélni a feltöltésedet, hanem használd valami értelmes dologra az egyenleged összegét.

(Sőt, mivel feltöltésenként még internetes adatmennyiséget is kaphatsz ingyen, így azt is tudod használni. De ezt már utólag beleírtam az internetes cikkbe is.)

A végére egy jó hír: a Digi nyert egy sajnos picike frekvenciát a múlt héten és be is jelentette, hogy akar mobilszolgáltatást indítani Magyarországon.

Ha még emlékszel rá, miatta ilyen olcsó idehaza az internet és a kábeltévé, ő volt az, aki nagyon kemény árversenybe hajszolta a szolgáltatókat, rövid idő alatt felére-harmadára estek az árak, elsősorban ott, ahol a Digi jelen van.

Reméljük, a mobilszolgáltatásnál sem lesz ez másként. Odahaza, Romániában 4, azaz négy euróért (1240 forintért) az ügyfeleinek korlátlan hívást(!!!) ad egész Európába(!!) és még 5 GB internetet(!!!!) (link).

Magyarországon nem tud ilyen olcsó lenni, hála a rengeteg különadónak, de ha kétezer forint alatt marad ez a csomagja, biztos kidobom a VOIP-ot az internet-kártyával együtt.

(Mondjuk kérdés, hogy a megvett szűk frekvenciasávja mire lesz elég. Mindegy, hamarosan meglátjuk, mivel jön elő.)

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram