MOL Limoval a reptérre is.

Yessss. Végre már a reptérre is ki lehet menni a MOL Limoval.

Taxi helyett

Szabolcs küldte át a következő levelet:

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a MOL Limitless Mobility Kft. 2019. júnis 5-i hatállyal módosítja a Carsharing Szolgáltatás Igénybevételének Általános Szerződési Feltételeit (továbbiakban: ÁSZF). A módosítás következtében az ÁSZF 7.1.2, 7.2.11, 7.3.1,7.5, 7.5.1, 7.5.2, 7.5.3, 7.5.4, 7.5.5, 7.5.6, 7.5.7, 7.5.8, 7.5.9, valamint az 5. és 6. sz. melléklettel módosul.

A fentiek szerint módosított ÁSZF szövege 2019. június 4-től megtalálható a MOL Limitless Mobility Kft. weboldalán az alábbi link alatt.

2019.június 5-től a MOL LIMO szolgáltatás igénybe vehető a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is.

Reméljük a másik két szolgáltató is hamarosan lép ebben az ügyben.

Köszönjük a hírt.

Share

59 hozzászólás

 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  : Melyik vecsésit ajánlod?
 • mangalica
  “Vagy a “régi”, established vállalatokra, akik ugyan vállaltak garanciát erre-arra meg foglalkoztattak pár 10-100 ezer embert, de emiatt be kell zárniuk és az embereiket az utcára küldeniük?

  Rájuk ki gondol?”

  A Szabad Piac majd eldonti, hogy ezeknek tovabbra is van-e letjogosultsaguk. Tudnak-e plusszt nyujtani. En pl. 1-2 napos szallashoz mar nem AirBNB-zek, egy apartman araert csak egy kis hotel szobat kapok bookingon, de nem akarok szivni a cim megtalalasaval, varni a tulajd 1-2 oran at, stb. Ha viszont 2-3 hetes szallast keresek, akkor nem akarok fizetni a 24/7-es recepcioert, room service-ert.

 • Danhadnagy
  Mi vagy a Holiday Lite-ban parkolunk, időben foglalva napi 800-ért vagy “bérlünk” egy autót sofőrrel ami fixen kivisz 5000-t.
  ezt a vecsési parkolást meg mikrobuszozást sosem értettem.
 • gaborr
  Ma LIMO-val jöttem a reptérre, egyből nyílt a kapu, és meg is telt a limók számára kijelölt parkoló, volt akinek már a sima lite-ba kellett parkolnia. (ez megengedett)
  Összesen 49 perc volt az út nap közben dugóban, és még autót is kellett váltanom menet közben, mert ahol voltam ott csak elektromos volt 30km-es töltéssel. így kb 4+2k volt ez a megmozdulás a xii kerületből. Amúgy a limo parkolótól végig fedett közlekedő van a reptérig.

  Aztán Gránit platinum kártyával 2 főnek ingyenes fast-track, ez nekem új volt, de működik.

 • NAR
  Még egy más szempont: 10-ből 9 taxis 100-zal megy befelé a gyorsforgalmin és 90-nel az Üllőin, amit nem igazán érzek se bölcsnek, se biztonságosnak… Utolsó alkalmakkor kértem is, hogy inkább az M0 felé menjünk (aztán persze elbénázta a körforgalmat Budakalásznál, de azt minden, először arra járó elbénázza). Úgyhogy inkább saját autó + parkolás, bár a 20+ kilós bőrönddel a legolcsóbb parkolótól már sportértékkel bír a séta.
 • Justin Time
  Szerintem a legfontosabb szempont nem a „megéri/nem éri meg”, hanem az, hogy legyen az embernek választása a taxis+BKV maffia monopóliuma helyett. Én pl. nagyon is támogatom (támogatnám) a megosztós és hasonló megoldásokat, de legutóbb olyan helyről mentem Ferihegyre Pest vonzáskörzetéből, ahonnan csak a taxi volt az opció. És mondjuk pont meglepően pozitív tapasztalatom volt vele. Csak, amit föntebb senki se számít bele a díjakba, hogy nyilván a taxisok (is) rühellik a kártyás fizetést („is” = önhibájukon kívül minden magyar vállalkozó, köszönhetően a közismerten [***censored***] magyarországi banki szisztémának), ezért szolidaritásból a reptéri fuvarnál az ember mindig tol nekik zsebbe + 1 ezrest kp-ben. Úgymond taxizásnál ez a „kényelmi díj”. 🙂
 • Dézsi János
  úgy néz ki a GreenGo-ék figyeltek erre az igényre is 😉 :
  “Nem kell a poggyászoddal caplatni a hőségben! A GreenGo parkoló és a terminálok bejárata között saját, ingyenes transzferbuszunkkal hozunk-viszünk téged és az utasaidat is”
 • Dézsi János
  Jó óke, jóval kintebb van a parkoló, szóval máshogy nem is lenne megoldható…
 • Krusty
  Megérdemelne egy plusz hírkockát, de eléggé el van dugva Kiszamolo kontaktja:

  A GreenGo-val is ki lehet menni a reptérre, a legfontosabbak:
  – nem gyalogtávra a termináltól, hanem a Vecsési shoppingcenter mögött egy parkolóban, viszont ingyenes transzferbusz van a terminál és parkoló között, a reptérről is odavisz, ha bemutatod h lefoglaltál ott egy autót
  – aug. 31-ig simán nincs felára a reptérre kimenő vagy onnan induló útnak, utána azt hiszem 1600 pénz lesz,
  – ha 30%-nál lemerültebb autóval érkezel és rádugod a töltőre, 10 bónuszpercet írnak jóvá

  Bővebben itt:

  greengo.hu/repter.html