Domino Most vége

A T-mobile április elsejétől kivezette a Domino Most opciót, újonnan már nem rendelhető. Akinek aktív az opció, az bizonytalan ideig még használhatja.

(Az opció Domino csomaghoz volt ingyen kérhető, a percdíj 9 illetve 19 forintra csökkent általa. Ezzel volt a legolcsóbb feltöltőkártyás előfizetés a Domino, mostantól 25 forintért lehet az újaknak telefonálni a Fix csomagban, ezzel egycsapásra a legdrágább szolgáltatás lett.)

Köszönjük Karlnak a hírt

Share

27 hozzászólás

 • bobo
  A témába vág: még sehol sem olvastam publikus információt róla, de létezik egy nem publikus Telenor Duó tarifacsomag, amit azoknak ajánlanak fel, akik el akarják hagyni a szolgáltatót, mert nem akarnak sokat fizetni. 170 perc, 500 Mb adat, 2550 Ft
 • Szerencsés
  Jó pár éve vagyok telekom feltöltős, de csak múlt héten vettem észre ezt a domino most opciót, és be is aktiváltam. Ez tényleg szerencse volt.
 • ptrs
  Azt azért ne felejtsük el, hogy a Domino Maraton csomagoknak nincs párja a prepaid piacon jelenleg, a mai digitális világban előnyösebb a netcsomagok felé nyitni, mint a percdíjakon vágni.

  Én is sajnálom, de a célcsoportnak a Maraton csomagok sokkal jobbak, mint a 19 forintos SMS/percdíj.

 • Lui
  Jól elb..szták.. gratulálok!
 • george
  “a célcsoportnak a Maraton csomagok sokkal jobbak, mint a 19 forintos SMS/percdíj.”

  Én biztos ebbe tartozom, mert 95%-ban netezésre használom a telefont, és csak kb. 5%-ban hívásra vagy SMS-re, úgyhogy a perc meg SMS díjak engem nem izgatnak különösebben, vigyék még lejjebb a net árát inkább.

 • Rissa
  A Telenornak is van 19 Ft-os perc/SMS díja, időnként ajánlgattak valami 9 Ft-os percdíjat is (nem tudom már, milyen feltételek mellett). Pedig pont gondoltam, hogy átmegyek valamelyik másikhoz, hogy így megkapjam a kártyán felgyülemlett egyenlegemet.
 • ztoldy
  A bluemobilnál nincs jobb ajánlat továbbra sem, ha a net árat nézem.
 • Adamo
  ptrs: Dual simes mobil a megoldás, Dominoról mehet a Marathon net, másik kártya meg telefonálásra.
 • SzP
  Szerencsés! Olvasd gyakrabban a Kiszámoló blogot 🙂
  Talán már a megjelenés napján szó volt róla, lassan másfél éve.
 • Penge
  Mindenkinek boldog április elsejét! 😀
 • Padre
  Ez ugye csak Április 1 kacsahír?
 • Peti
  Hát, én meg köszönöm szépen, de soha többet Telekom! 🙂 Évek óta a nál vagyok, flottás csomagban (Voda). Ez idő alatt egyszer fordult elő, hogy egy napig nem tudtam telefonálni, azon kívül minden hibátlan: a szolgáltató nem zargat mindenféle marketinges ajánlattal, nem hívnak Telekomos csalók, nem kell a feltöltésekkel vackolni, árban pedig kedvezőbb, mint a Domino Most. Ja, és ami a legfontosabb: ha személyes ügyintézésre kerül sor, nem kell másfél órát ácsorogni, amíg egy 40 kilós öltönyös ficsúr, vagy egy unott arcú, üres tekintetű tündibündi nem szólít.
 • Second Wave
  Nekem mos (ápr. 01) még engedte bekapcsolni.
 • Kiszamolo
  telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/domino-dijcsomagok/domino-most

  “A Domino Most opciót 2018. április 1-jével lezártuk, így a jelzett időponttól már nem választható új vagy meglévő feltöltőkártyás előfizetéshez sem.”

 • Karl
  https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/3500/milyen_kiegeszito_hang__es_adatopciokat_vehetek_igenybe_domino_elofizetesemhez_

  “Domino Most (promóciós): Nincs időszaki díja, 30 naponta megújul:

  9 Ft hálózaton belül alapdíjas belföldi hívásirányokba, minden időszakban,
  19 Ft hálózaton kívül és vezetékes hálózatban belföldi hívásirányokba, minden időszakban”

  Nos, elvileg akkor április végén mindenkinél vége lenne, ha 30 naponta megújul vagy csak én gondolom rosszul?

 • P. G.
  Re: Peti 2018-04-01 at 17:32
  “soha többet Telekom! Évek óta a nál vagyok, flottás csomagban (Voda).”

  15+ éve vagyok Vodafone-os. Egy ideje is, dual sim. Évekig nagyon sok kéretlen marketinghívást kaptam. Lakásbiztosítás, stb. Egy tipp nyomán emailben lemondtam a “lehetőséget”, hogy a Voda pénzért eladja az adataimat harmadik félnek. Még az is lehet, hogy a Kiszámolón olvastam.

  Fél év alatt fokozatosan nullára csökkent a kéretlen hívások száma. Évente egyszer hívott a Vodafone, hogy új készüléket, mobilnetet adjanak el, most már ők sem hívogatnak. Ez volt 7 éve.

  Ha kapok is kéretlen hívást, a bankomtól, biztosítómtól jön, vagy vissza tudom vezetni, hogyan került a kezükbe a számom, nem a Voda adta el végre.

  ugyfelszolgalat [kukac] vodafone.hu
  előfizetői adataim titkosítása
  név, telefonszám, szerződésről ügyfélbiztonsági kód

  Más szolgáltatóknál is kell lennie ilyen lehetőségnek.

 • szocske
  Egy tipp telekom előfizetőknek:
  A weboldalon bejelentkezve az áttekintés alatt meg lehet hosszabbítani a hűséget 1 évre.
  Az első 3 hónapra jelentős kedvezmények vannak (pl. korlátlan csomag 9000 helyett 3 hónapig 0 Ft)
  Ráadásul nincs akadálya, hogy 89 naponként újra meghosszabbítsuk…
  Annyit kell tenni, hogy változtatni kell a hang vagy internet csomagon. Lefelé is lehet módosítani, nem csak mindig felfelé.
  Persze ha nem tetszik amire váltani tudunk, akkor akár másnap vissza lehet váltani a kedvencünkre.
 • Zs
  telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/domino-dijcsomagok/domino-most

  A Domino Most opciót 2018. április 1-jével lezártuk, így a jelzett időponttól már nem választható új vagy meglévő feltöltőkártyás előfizetéshez sem.

  Helyette választhatod a Domino S vagy Domino M opciókat vagy válts havi díjas előfizetésre kedvezménnyel!

 • Zabalint

  Nem mostanában voltam a vodkánál, de anno épp az általad felsorolt három ok miatt hagytam ott, amiket a Telekomról írsz, a kéretlen marketing megkeresések (azóta mondjuk már tudom, hogy ez mindenhol lemondható), a katasztrófális szolgáltatási minőség (rossz lefedettség, rossz hangminőség, akadozások), és a katasztrófális ügyfélszolgálat. Bónuszként fokozatosan megvágták, majd megszűntették a kedvezményt, ami miatt őket választottam. Mondjuk nekem csak másodlagos telefonom volt Vodás, mert gyakran jártam zöldövezetben, ahol nekil nagyon ritkán volt lefedettségük (sima gsm, nem mobilnetről van szó).

  A Telekom általában drága, de jobb is.

 • AAA
  A Maratont azért remélem meghagyják, ha valaki kevés mobilnetet használ illetve nem egyenletesen, messze az a legjobb.
 • Unemployed
  Az első gondolatom az volt, hogy az előfizetésekkel szembeni árelőnyt akarják visszanyesni, mert az valóban tarthatatlan, hogy racionális ember nem vesz előfizetést. Másodikra arra gondoltam, hogy nyilván a Digi hálózatépítésének csúszására reagálhattak, úgy érzik, hogy kevésbé éles a verseny.
  Jó lenne tudni, hogy mit nyer ezen a cég, mennyi a percforgalom a domino számokon és ez mennyit hoz be a cégnek. Szerintem egy átlagos 78%-os emelés (14-ről 25-re) elég drasztikus és félni lehetne a konkurrencia válaszlépésétől.
  És akkor eljutunk oda, hogy a Telenort eladták pénzógyi befektetőknek és feltehetően arra számít a telekom, hogy egyelőre impotencia lesz a versenytársaknál, azaz most kicsit fejhetik a prepaid előfizetőket.
  Persze amíg (!!!) 990 Ft-ért adnak 80 perc ingyen beszélgetést, addig ezzel túl sokat nem fognak elérni, kár a gőzért. Max mindenki cserél számot évente.
 • Peti
  @Zabalint: a Vodafone-nal csak közvetve állok kapcsolatban, mivel flottás csomagban vagyok. A személyes ügyintézés azzal a szolgáltatóval történik, amelyiknek nevét itt nem említhetem (az előző hozzászólásomból kimoderálták). Azt talán leírhatom, hogy a legnagyobb szegedi hiperben található, a mobilszolgáltatók közelében. 🙂

  24 hónapos határozott idejű szerződést kötöttem, ami jövő év elején jár le.
  Ez idő alatt garantált 8,5 Ft a hívás minden irányba, flottán belül pedig 0 Ft (a családtagjaimmal ingyen beszélek). SMS 8,5 Ft. Havidíj 1500 Ft, igaz, ez – most már -nem lebeszélhető. Hogy a lefedettséggel gond lenne, egyelőre nem tapaszaltam.

  Szerződéskötéskor külön kérdezték, és nyoma is van neki:

  “Alulírott előfizető hozzájárulok, hogy a szolgáltató:
  – üzletszerzési, piackutatási célból felhasználja adataimat – NEM
  – üzletszerzési célból 3. személynek továbbítsa adataimat – NEM

 • Rege
  Maratonnak van Telenoros megfelelője?
 • AAA

  Tudtommal ilyen itthon csak a Telekomnak van (sajnos). Nem nagyon értem a másik kettőt, miért nem kínál hasonló konstrukciót.
 • Tiborg
  Unemployed: Teljesen jó az összegzésed. Szerintem sajnos még ezzel az áremeléssel sincs versenytársa a T Marathonnak. A Vodánál 19Ft.-ért lehet telefonálni minden irányba, de közel sem jutsz olyan kedvező feltételekkel új kártyához, mint a T-nél.
 • Unemployed
  Egyetértek. Nem is nagyon értettem, hogy kijöttek a Maratonnal, mert a beruházásaik jelentős része a 4G fejlesztéseket szolgálja, azaz ebbe a szegmensbe tolniuk kell a pénzt, nem is beszélve a tízmilliárdos frekvenciadíjakról.
  Sokkal racionálisabb lenne a szinte ingyen korlátlan hálózaton belüli beszéd mellett a viszonylag drágább net.
  Korábban én is Domino Surf-ös voltam és fizettem havi 150mb netért 900 Ft-ot, most nekem a 4Gb Marathon 4 évre elég (unemployed, ugye, gyakran van otthon).
  Egyetértek, messze a Telekom a legjobb és legolcsóbb a felhasználók 90%-a számára.
 • Panasonic
  Korábban szó volt róla, hogy 30 napon belül, tehát május egytől kifut a Most díjcsomag. Nálam május 3.-án (tehát az elvi lejárati idő után) Domino Nap az alapbeállítás (elvben 49 ft/perc), de a hálózaton belüli SMS-re és a külső hálózatba irányuló telefonhívásra is 19 forint percdíjat számolt fel. Tehát valami még van…