Olaszországi ingatlanvásárlás

2022-02-18
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Zoli küldte át a blogját, amiben olaszországi ingatlanvásárlással foglalkozik. Azért írok róla, ha érdekel a lehetőség, olvasd el. Mostanában nem pörgeti csapágyasra a bejegyzések gyártását, de azért találsz benne infót. Kezdd a végén az olvasást.

Ő is a távmunka lehetősége miatt vett ott ingatlant, olcsóbb, mint a Balatonon, nem hat héten át van fürdésre is alkalmas jó idő, de csak ha mákod van, hanem négy hónapig, még drágább helyen is, közel a tengerhez olcsóbb a lakás, mint a Balatonnál.

(Azért sírva fakad az ember, amikor olvassa, hogy a szakik kergetik a fizetőképes ügyfeleket és nem fordítva és az árak tartósan lefelé mennek és nem felfelé. Teljesen más piac. 2018-ban gyakran a harmadába kerültek az ingatlanok, mint a csúcson.)

Nem azért írtam róla, hogy te most ott vegyél ingatlant, csak ha érdekel, hasznosnak találhatod a blogot. S nyilván oka van annak, miért olcsók ott az ingatlanok, de nem is munka miatt akar senki odaköltözni.

Next Post
Heti hírek

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram