OTP bankkártyákhoz járó kedvezmények

Egyre jobban terjed az a megoldás, hogy egy-egy cég kedvezményeket kér más szolgáltatóktól a saját ügyfelei részére.

Legtöbbször nem nagy kedvezményekről van szó, de mivel ez is talált pénz, érdemes élni a lehetőségekkel, ha amúgy is az adott cégnél vásárolnál.

Az OTP is bevezette a normál bankkártyákhoz a saját kedvezményprogramját. Alapból nem jár a kedvezmény, regisztrálni kell az internetbankon keresztül a programra. Ezzel természetesen ahhoz is hozzájárulsz, hogy mindenféle akciókról tájékoztassanak, de ez a hozzájárulás visszavonható.

A jóváírások a következő hónapban kerülnek a számládra.

A teljes kedvezménylistát a netbankon keresztül látod, néhány példa:

– Tesco 500 forint 10 ezer forint feletti vásárlás esetén. (Szerintem ez egyéb kuponos akciók mellett is működhet, de nézz utána.)

– MOL 1% kedvezmény 10 ezer forint felett.

– DM 3% kedvezmény.

Néhány további cég felsorolás jelleggel: Edigital, Kika, Líra, Dockyard, Office Depot, stb.

Ne 30% kedvezményre gondolj, csak 1-2-3-5%-ra, de mivel sokat nem kell tenned érte, ha amúgy is OTP ügyfél vagy, nézz rá a netbankban a lehetőségre.

Köszönjük Bálintnak a hírt.

Share

27 hozzászólás

 • 230e

  Köszönöm, regisztráltam, Simple esetén is működik.

 • pepe

  Bp. 12 ker. hegyvidék kártyával is össze van kötve.

 • hm

  Miklós,
  Egészségbiztosításokról (magán szolgáltatók nyújtotta) készítenél egy iránytűnyi’ bejegyzést? Hiánypótló téma. Ha már volt, csak nem szúrja ki a szemem, akkor elnézést.

 • Kiszamolo

  HM kb. 3 éve szándékozok írni róla. Egyszer meglesz. 🙂

 • B.Csaba

  Nem rosszak ezek a kedvezmenyek, de valszeg azert vannak, hogy bizonyos boltokba jarj: dm-be a rossmann helyett. Meg problema sincs ezzel…
  Csak nehogy kideruljon hogy ezmegaz a feltetel, csak 9000-9100Ft kozotti vasarlasra igaz, hd ready tv eseten.

  Nem lehet, hogy a kartyaelfogado hely dijaba van beepitve valahogy?

 • lamika

  Aki repül Wizzair-rel gyakran, annak a Wizzair hitelkártya jó megoldás lehet, 2%-ot ad MINDEN-re és nincs havi vagy negyedéves felső korlát. Persze csak repülőjegyre lehet költeni.

 • Gábor

  Március elsejétől létezik ez az OTP-nél. Ez azt hiszem minden náluk bankolónak elérhető, de sajnos ezzel a dátummal szűnt meg az OTP Klub:( A feltétele kb. csak annyi volt, hogy az utolsó 6 hónapban érkezett 150 ezer Ft havonta a számlára. Ebben a fent említett kedvezmények mellett (persze van ami nem volt) negyedévente választhattak a klubtagok többek közt ingyenes Cinema City mozijegyet, 2000 Ft-os kedvezménykupont a jegy.hu-ra, valami konyhás újság-előfizetést, kalandpark belépőt, különböző vidéki színházjegyeket ingyen, stbstb… Sőt klubtagoknak szerződéskötési díjat sem kellett fizetnie az LTP nyitásakor (nem tudom ez az akció végig volt-e), emiatt léptem be. Járt az egészhez egy pontgyűjtős bankkártya, amivel ha évi min. 600 ezer Ft-ért vásárolsz, akkor nincs semmilyen díja.
  Nekem az OTP klub jobban tetszett, sajnos ezzel csak elvettek egy bizonyos csoporttól.

 • szocske

  @lamika ” és nincs havi vagy negyedéves felső korlát” – még áprilisig…
  Onnantól a felső korlát mindenkinek a saját hitelkerete.

 • kisbefektető

  Kedves Miklós!

  Mi a véleménye a “Strukturált OTP Részvény Reverse Convertible (OTP RC)” termékről?

 • Pekárovics Gábor

  Tök jó, koszi az infót!

 • Karcsibácsi

  Na, pont ezeken a helyeken nem vásárolok…

 • gusson

  @gabor
  “Járt az egészhez egy pontgyűjtős bankkártya, amivel ha évi min. 600 ezer Ft-ért vásárolsz, akkor nincs semmilyen díja.”
  Ez maradt, csak máshogy hívják a kártyát. Nekem januárban cserélték, még Klubkártyát kaptam, de márc. elsejétől Multipont MasterCard Prémium kártya a neve. Az LTP díjmentes szerződésnek még nem néztem utána.

 • Toma

  Kedves Kiszámoló!

  Bár nincs köze az OTP-hez, de azért remélem válaszolsz: Egy hete megkaptam a K&H-tól a zéró bankszámlacsomagom felmondó levelét, természetesen az ügyfelek minél teljesebb kiszolgálására hivatkozva. Mert ugye mivel is tudnának jobb szolgáltatást nyújtani, mint egy számomra ténylegesen és valóban 0, azaz nulla ft havi és éves díjú bankszámlával???
  Nos, köteles vagyok elfogadni a felmondást? Mi van, ha nem lépek semmit? Egyébként megnéztem pár összehasonlító kalkulátort, s az Erste Privilégium “L” “terméke” tűnik befutónak, ha mégis csak váltanom kell. De az meg csak 3 évig ilyen kedvező, aztán arra is a Standard Lakossági Bankszámla kondíciói lesznek érvényesek. Tehát akkor majd lehet megint keresgélni….
  Mi a véleményed? Köszi, hogy időt szánsz rám….

 • Kiszamolo

  Toma,

  Ahogy neked sem kötelező számlát nyitni a KH bankban, a banknak sem kötelező neked számlát vezetnie.

  Ha nem fogadod el, akkor megköszönik és megkérnek, hogy keress máshol számlavezető bankot.

 • Imre

  Amúgy van értelme az ilyen kis kedvezményeknek?
  Azt biztos tudjátok, hogy azért adnak ilyen kártyát a cégek, hogy ott vásárolj és a tapasztalatok alapján jobb az érzelmi kötődés a céghez, magasabb az átlagos kosárérték, stb. Ezt ellensúlyozza az 1-3% kedvezmény?
  Megéri az odafigyelést, a kártyákkal, kuponokkal való bajlódást, a kerülőket, a minimális kedvezmények miatti impulzusvásárlásokat?

  Bár ez más jellegű kártya, de most számoltam ki a Tesco Clubcardom valós kedvezményét. (A Tesco oldalán van összesítő, mert lehet nézni a vásárlásokat). A tavaly őszi időszakra 0,51% kedvezményt kaptam, azt is vásárlási utalványban, nem kp-ban, a télire pedig 0,63%-ot.

  Eddig az ingyentelefon miatt tartottam, de ennek immár vége, így megy a kukába. Inkább kevesebbet járok a Tescoba és nem nyugtatom a lelkiismeretem azzal, hogy “úgyis vannak ingyenpercek!”.

 • A80

  Néhány fontos infó a kedvezményprogrammal kapcsolatban:
  – azonnal jön értesítés emailben, ha sikerült egy kedvezményt megkapni és direkten keresztül le lehet kérdezni az előjegyzett (vagy kihagyott) kedvezményeket illetve nincs felső korlátja, se kereskedőnként, se összességében.
  – a kereskedő egyéb akcióitól teljesen független
  – társkártyával alapesetben nem működik, csak ha van OTP Direktje a társkártyásnak és ő is regisztrál.
  – Tescóval vigyázzatok, online vásárlásra (bolti átvétel esetére is igaz) NEM érvényes az ajánlat

 • Mazsola

  Tapasztalat a kedvezményről:
  – DM-ben működik és valóban jött e-mail (az összeg nevetségesen kicsi, de mindent meg kell becsülni 🙂 ),
  – Tesco önkiszolgáló kasszánál vásároltam, amit nem tilt a kiírás, de kedvezményt azóta sem írtak jóvá, sőt háromszori levélváltás után sem adnak választ, hogy miért nem kaptam meg az 500 Ft-os előjegyzést…
  Tehát a kedvezményprogram hangja kicsit nagyobb, mint amit valójában tartalmaz…

 • Édes Gábor

  Toma, Kiszámoló!

  Nekem a Budapest Bank küldött hasonló levelet, csak nem kartelezés?
  Nekem is az Erste Privilegium L a befutó, de mivel KATÁ-s vállalkozó vagyok és a bank belső szabályzata szerint (diszkrimináció) nem kaphatok Joker hitelkártyát (%-os kedvezmények miatt, ha ésszel használja az ember) Tehát nyitok egy Privilegium számlát a Budapest Banknál kérek egy Go hitelkártyát aztán megszüntetem az ottani számlát. Nyitok mellé egy Cetelem megtakarítás számlát. Szerintem nem így jövök ki legjobban, nem?

 • mzsombor

  @edes-gabor Akkor már miért nem BB-UPC hitelkártya? 2% visszatérítés mindenre, max havi 20e Ft-ig. Ilyen kártya nincs nagyon már máshol a piacon. 😉

 • Édes Gábor

  Mzsombor….

  Csak upc ügyfelek…. Nem vagyok az. Akinek van jobb alternatívája ne tartsa magában. 🙂

 • Körtefa

  @edes-gabor Legyél UPC ügyfél az igénylés körül 1-2 hónapig 🙂

 • mzsombor

  @edes-gabor

  Én se voltam UPC ügyfél, sőt, már most sem vagyok az. 😉 UPC Mobil S előfizetést kell kötni hűség nélkül, telefon nélkül. Ha UPC területen laksz, akkor ez havi 3000 Ft havidíjba fáj csak. Ha nem akkor 10+5e Ft. 5-én van a számlaforduló, 6-án megkötöd a szerződést, plusz kérsz egy igazolást a UPC-től, hogy neked van élő szerződésed (fontos, nekem egy ilyen papírt utólag hiánypótlásként még bekért a bank!), ez nem az a lap, amit alapból a kezedbe nyomnak.
  Még aznap mehetsz a BB-hez igényelni. Persze érdemes előre megérdeklődni, hogy milyen papírokat kérnek, attól függően, hogy alkalmazott/vállalkozó vagy-e.
  Végigfut az igénylés kb mindenestül két-három hét alatt, nekem 15 nap volt a hiánypótlással együtt, míg az igényléstől a kezemben volt a kártya. Ekkor a UPC-t akár le is mondhatod, telefonon is le lehet. A hitelkártya meglétének nem feltétele ugyanis az élő előfizetés!

 • Édes Gábor

  Siófokon csak tányéros tv szolgáltatás van Upc-től. Tehát akkor 15eFt beugró a hitelkártyához. Ennél többet keresek a villanyszereléssel a sok ügyintézés alatt. Szerintem marad a Go kártya a BB-nál.
  Elég lesz az erste bankszámla nyitás, Cetelem megt.számla és a Go kártya nyitása. 🙂

 • N.

  @mazsola Én tegnap aktiváltam az ehavi kedvezményt, és ma fizettem Tesco önkiszolgáló kasszánál. E-mail megjött a kedvezmény sikeres érvényesítéséről, és a direkten is látszik a várható visszatérítés. Köszi, ha te intézted el 🙂

 • reader

  ” Tesco 500 forint 10 ezer forint feletti vásárlás esetén. (Szerintem ez egyéb kuponos akciók mellett is működhet, de nézz utána.)

  Amikor legutóbb néztem, akkor már 1000-et adott, vagyis ha átléped a 10 ezret, akkor kb. 10%-át visszakapod, ami nem rossz. És kupon mellett is működik.

 • Körtefa

  @reader
  Ez egészen pontosan úgy szól, hogy 10 ezer forintONKÉNT jár vissza 500 Ft. Tehát 20ezer Ft felett 1000 jár vissza stb. Nemcsak, hogy így szól, hanem így is működik, tesztelve. 🙂

 • Tudatlan

  Nálam ez jól működik, olyan helyről is kaptam visszatérítést, amiről nem is tartottam számon, hogy benne van a kedvezményprogramban.

  Csak annyi teendő van vele, hogy időnként meg kell újítani a lejáró kedvezményeket.